Сторінки: (9) # « Перша ... 7 8 [9] ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Токсичный юльф |
Відправлено: Jul 30 2015, 20:36
|
Offline перетоксичь токсика Стать: Верховний чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 17969 Користувач №: 42966 Реєстрація: 5-October 08 |
ні, певно якась тематика все ж має бути щоб зовсім хаос не вийшов але не так, що крок вправо, крок вліво - розстріл :hystericss: Додано через хвилину ой, та взагалі, не слухайте мене щось я розбазікалась =lol= |
|
Fraid |
Відправлено: Jul 30 2015, 20:39
|
Offline Всеведающий Стать: Великий магістр XI Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 9918 Користувач №: 78014 Реєстрація: 4-January 13 |
Sanna, у цьому випадку надмірне базікання навпаки на користь буде) Добре, я тебе зрозумів. Якщо якась тематика повинна бути - то яка, на твою думку? Чи слід привя'зуватись саме до сезону? Чи може слід мислити більш широко? |
|
Токсичный юльф |
Відправлено: Jul 30 2015, 20:45
|
Offline перетоксичь токсика Стать: Верховний чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 17969 Користувач №: 42966 Реєстрація: 5-October 08 |
широке мислення то завжди в плюс не спіши ото відразу тему називати як то кажуть, з думкою слід переспати хто знає - може вдала ідея прийде уві сні або на свіжу голову?) |
|
Сторінки: (9) # « Перша ... 7 8 [9] | Нова тема |