Сторінки: (9) # « Перша ... 2 3 [4] 5 6 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Леди Очаровашка |
Відправлено: May 12 2009, 16:34
|
Offline Але я не та... Стать: Чародій V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2270 Користувач №: 23310 Реєстрація: 20-November 06 |
Білко, а чому ти вважаєш, що любові нема? |
|
Усмішка |
Відправлено: May 12 2009, 18:31
|
Offline Вот - я, весь боль и ушиб. Стать: Магістр IX Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3228 Користувач №: 37735 Реєстрація: 3-March 08 |
Леди Очаровашка, я вважаю, що любов, то гормони (як ти і казала) ось і все. Хоча вмене не було нещасного коханння. |
|
Sovereign |
Відправлено: May 12 2009, 18:55
|
|||
Offline ангил(с)Ірма Стать: Великий маг III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 2193 Користувач №: 29648 Реєстрація: 20-June 07 |
Білко, я з тобою не згідний. Гормони там грають роль,але не основну. Любов є і основну роль в ній граємо ми.
|
|||
|
Усмішка |
Відправлено: May 12 2009, 19:06
|
Offline Вот - я, весь боль и ушиб. Стать: Магістр IX Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3228 Користувач №: 37735 Реєстрація: 3-March 08 |
Iogamy Dreams, то власне твоя думка. Я знаю, що зы-мою ныхто не згодний. В кого не спитаю, всы кажуть, що вірять у любов. А я не вірю. Так, звичайно ми відіграєм роль, але ту роль ми відіграєм через гормони, бо вони керують нашими почуттями. |
|
Sovereign |
Відправлено: May 12 2009, 19:09
|
Offline ангил(с)Ірма Стать: Великий маг III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 2193 Користувач №: 29648 Реєстрація: 20-June 07 |
Білко, говорити про то чи є любов чи нема можна лише дочекавшись її, справжньої. Власне,я не маю права обговорювати твою думку,тому більш не втручаюсь. |
|
Леди Очаровашка |
Відправлено: May 12 2009, 19:46
|
Offline Але я не та... Стать: Чародій V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2270 Користувач №: 23310 Реєстрація: 20-November 06 |
Білко, ти права. гормони грають роль. Просто на відміну від інших тварин (я дозволю собі вжити це слово, бо вживала його у виступі, коли зверталась до викадача й одногрупників) підключається свідомість. Мені безсумніву досить цікаво поспілкуватися з людиною, яка має таку думку, це цікавий й корисний досвід. А чи може людина, яка погоджується з виступом сказати, якби вона сама зверталась з подібними словами до людей, що б ти залишила, що прибрала б, що додала б? |
|
Усмішка |
Відправлено: May 12 2009, 20:02
|
||||
Iogamy Dreams, так, ти правий, то моє діло і воно стосується тільки мене. Леди Очаровашка, ну... хех... навіть не знаю, як почати. Ну якщо б, мені була можливість щось і викинути, так це оин лиш абзац
Я вважаю, що це зовсім не потрібно. Особливо про СНІД (певно ти його мала на увазі, коли говорила про хворобу, так?). Я думаю, що "любов" тут зовсім не замішана. Але те, що ти написала "коли поруч є людина, яка довіряє", то це трохи міняє справу. Це власне все, що мені не сподобалось. Мені дуже сподобалось ось це, як підтвердження з точки медицини, що таке "любов"
|
||||
|
Sovereign |
Відправлено: May 14 2009, 13:07
|
|||
|
|||
|
Slim Shady SRS |
Відправлено: May 20 2009, 11:19
|
Offline =) Стать: Кудесник IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 90 Користувач №: 13344 Реєстрація: 21-February 06 |
скоро виставлю інші глави(мало часу було + вчу мову програмування) |
|
Slim Shady SRS |
Відправлено: May 21 2009, 05:22
|
Offline =) Стать: Кудесник IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 90 Користувач №: 13344 Реєстрація: 21-February 06 |
3. Загадкове зникнення Солдат, Джон і монах підійшли до потаємного ходу, але Білла там вже не було. Вони побачили сліди ніг, які були схожу на ноги білла, трошки зігнуті і маленькі. Солдак сказав: -Джоне, стережи монаха, а я піду перевірю -Добре Солдат вийшов і побачив: під виходом лежали обладунки. Солдат повернувся і каже: -Повертаємось, Білл втік Вони повернулися до капітана -Капітане, Білл втік -Як? Він же найкращий, це неможливо. Але якщо він втік, монах тільки один. -Можливо - задумавшись сказав Джон -Треба його знайти - сказав солдат -Ми його не знайдемо - сказав втомлено капітан -Мабуть мені час спати, втомився вже - сказав після великої паузи капітан і закрив очі -Мені здається він зрадние, оскільки якби він захищав вхід, його б вбили - припустив Джон -Можливо - сказав капітан з просоння Стояла тиха ніч. До капітана прибіг адміністратор контори -Капітане! Капітане! -Слухаю, що сталося? -Приходив той монах -І що він зробив? - нічого не розуміючи сказав капітан -Він вбив мого помічника і вкрав все золото і клаптик паперу -Білл... -Білл? -Він втік вчора. А в нього з твоїм помічником не було сварок, за які він би хотів помститися -Були -Які? -Білл скаржився на те, що йому доводилося відносити списки -А було щось серйозніше? -Була бійка і мій помічник порізав йому обличчя -Тоді ясно, Білл часто страждав через цей шрам |
|
Сторінки: (9) # « Перша ... 2 3 [4] 5 6 ... Остання » | Нова тема |