Сторінки: (9) # 1 2 [3] 4 5 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Slim Shady SRS |
Відправлено: Apr 28 2009, 03:50
|
Offline =) Стать: Кудесник IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 90 Користувач №: 13344 Реєстрація: 21-February 06 |
А, і оцініть будь ласка, чит є сенс далі писати(але не забувайте що мені 11 років) Додано через 28 хвилин Битва за місто 1.Неочікувана атака -Капітане, що тут сталося? - засмучено сказав один з воїнів -Поки ми захищали головний вхід, ворог пройшов ззаду - дуже тихим голосом сказав капітан -Але як? Ніхто окрім нас незнає про потаємний хід. -Може й ще хтось... Мабуть, хтось ще знав... Але хто? Солдате, перевірте усіх торговців, які входили і виходили з міста під час битви. -Так сер! Солдат сів на кона і побіг до реєстраційної контори. -Добрий день! Гокінс, дайте список усіх торговців, які входили і виходили з міста під час битви - закехано прокричав солдат. -Вибачте, але список був переданий до керівництва. -Керівництва? -Керівництва ринку. Пам`ятаю тільки одне: під час битви не виходив жодний торговець, виходив тільки монах і повернувся вже після битви. Виходив він через потаємний хід. -Дякую, до побачення! Якщо нормально поставте "+" і я напишу інші глави |
|
Леди Очаровашка |
Відправлено: Apr 28 2009, 15:10
|
||
Offline Але я не та... Стать: Чародій V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2270 Користувач №: 23310 Реєстрація: 20-November 06 |
Slim Shady SRS, що ж, юначе. Звісно, вік важливий. Проте для Що ж до самого тексту... себто його частини... не можу назвати це главою через занадто маленький розмір. То радила б Вам поцікавитися термінологією представників тієї професії, про яку пишите, - в даному разі військових. Я на 70% певна, що цю фразу
можна було б написати якось інакше, враховуючи термінологію, і звучала б вона чудово. До того ж, раджу Вам розбавити діалог якимось екшеном. Полілоги звісно важливі, та все ж, враховуючи Ваш жанр... |
||
|
Slim Shady SRS |
Відправлено: Apr 28 2009, 17:09
|
Offline =) Стать: Кудесник IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 90 Користувач №: 13344 Реєстрація: 21-February 06 |
це початкові "стадії тексту", коли тільки після битви ідуть такі от роздуми в діалогах. Писати інші глави? 2.У пошуки Солдат не радячись з капітаном побіг до потаємного ходу. -Що якщо це монах? Навіщо йому було це робити? Хоча... Може ми його погано знаємо... - весь час шепотів солдат Солдат підбіг до потаємного ходу. Його охороняв Білл - один з найкращих охоронців. -Тут монах не проходив? -Проходив... А ти звідки знаєш? Ну так що потрібно? Я все таки на роботі! -В яких напрямках він ходив? -Ну перший раз... Перший раз... -Швидше! -Перший раз він пішов до моря, сказав каміння морське потрібне. Потім він повернувся. Потім на нас напали ззаду, я оборонявся, а він знову втік. Ось і все. -Дякую! Солдат побіг до капітана * * * Оскільки пів-міста було спалено, король привіз з столиці найкращих будівельників, інженерів та архітекторів. Місто в швидкому темпі відновлювалося. Солдат весь час думав хто їх зрадив, а капітан чому місто не захопили. Солдат підбіг до палати капітана. -Капітане!.. -Що? -Виходив тільки монах. -Неможливо! Він був біля мене. -Покажіть цього монаха Біллу, мабуть монахів тепер два... -Можливо... Джоне(так звали помічника капітана), відведи монаха до Білла. Солдате, охороняйте їх. -Так сер! |
|
Усмішка |
Відправлено: May 11 2009, 14:42
|
Offline Вот - я, весь боль и ушиб. Стать: Магістр IX Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3228 Користувач №: 37735 Реєстрація: 3-March 08 |
Вав... Мені сподобалось. Чесно. Я довго сама думала, що це, а те, що написала ти усьо мені пояснює. Це класно. |
|
Леди Очаровашка |
Відправлено: May 11 2009, 15:01
|
Offline Але я не та... Стать: Чародій V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2270 Користувач №: 23310 Реєстрація: 20-November 06 |
Білко, я сподіваюсь, що ти іронізуєш. Невже ти дійсно погоджуєшся з тим, що любові нема? що це пустка? |
|
Усмішка |
Відправлено: May 11 2009, 17:09
|
Offline Вот - я, весь боль и ушиб. Стать: Магістр IX Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3228 Користувач №: 37735 Реєстрація: 3-March 08 |
Леди Очаровашка , ні, я зовсім не іронізую. То, що ти написала щира правда. Невже ти так не думаєш? |
|
Леди Очаровашка |
Відправлено: May 11 2009, 17:15
|
Білко, щиро кажучи ні. Я вважаю, що любов існує. Й вона має дуже багато проявів. Більш того, моє життя - це любов. Любов до світу, до людей, до природи. І нехай мені не повезло з коханою людиною, я не зневіряюсь. А ця промова писалась "на замовлення". Аби підкреслити красу й яскравість промови одногрупниці про те, що любов існує. Жаль тільки, що вона запорола свій виступ. |
|
Усмішка |
Відправлено: May 12 2009, 15:44
|
Леди Очаровашка, ясно. В такому випадку дійсно жаль, краще б ви помінялись ролями) |
|
Леди Очаровашка |
Відправлено: May 12 2009, 15:56
|
Білко, вона б такого не написала. І не захистила б. В ній щось є, та це щось таке дуже-джуе неявне. Вона може писати тільки те, про що думає справді. |
|
Усмішка |
Відправлено: May 12 2009, 16:19
|
Леди Очаровашка, ясно... |
|
Сторінки: (9) # 1 2 [3] 4 5 ... Остання » | Нова тема |