Сторінки: (31) [%] 1 2 3 ... Остання ». ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Цитата (Ruby @ Feb 8 2005, 01:31) |
А Мuse кто-нибудь слышал??? супермузыка! если настроение неочень :( может довести до безумства! :huh: |
Цитата (Corey Taylor @ Oct 11 2005, 08:04) |
Moonspell - вовсе не готика, но группа неплохая, хотя однообразная, но DevilRed и Repaces ценю |
Цитата (Corey Taylor @ Oct 11 2005, 08:04) |
Gothica - мрачно, грустно, красиво... наверное, готика. |
Цитата (Corey Taylor @ Oct 11 2005, 08:19) |
Не я такое не перевариваю! Так опять от темы ушли! Народ! Давай про готику! Кстати простите опять за офф топ SIRIUS этот жанр называется rapcore. Вот тебе его исполнители: Linkin Park Limp Bizkit Papa Roach The Bloodhound Gang Rage Against The Machine Кирпичи Jay-Z & Linkin Park (Hed) Planet Earth E-Town Concrete Biohazard Crazy Town Methods Of Mayhem P.O.D. Слушай! |
Цитата (Professor Snape @ Oct 15 2005, 05:27) |
15 октября выходит новый альбом украинской готик метал группы "Инферно". Называеться он "Воскресни" в этот день с 14 до 16 в киевском рок-шопе "Кор" можно будет поговорить с самой группой и получить автограф. |
Цитата (Вампирша @ Oct 16 2005, 13:57) | ||
Инферно мне очень нравится,но в магазинах моего города(Одесса) я их найти не смогла,довольствуюсь одним-единственным альбомчиком-"Не ангелы",но всеравно в полном восторге =rulezz= из готики еще люблю Within temptation,Nightwish,69 eyes,Charon,Lacrimosa,а в основном увлекаюсь более тяжелыми коллективами типа Cradle of filth,To no avail,Children of bodom,иии.......так можно продолжать до бесконечности!!!! |
Цитата (Corey Taylor @ Oct 16 2005, 14:15) |
Блин! Опять! Ну че это такое а? Ну не Готика Найтвиш а! Не готика! |
Цитата (Вампирша @ Oct 21 2005, 08:17) |
для меня Найтвиш-это готика...мне всеравно что этот коллектив представляет для других,главное что в нем чувтсвую я. |
Цитата (Professor Snape @ Oct 21 2005, 16:43) | ||
ну и где же там готику чуствуеш ??? ;) |
Цитата (Somnia @ Oct 24 2005, 02:18) |
Как по-вашему the Rasmus это готика? Лично я думаю, что да! Готика - это не просто стидь, это состояние души!! |
Цитата (Somnia @ Oct 24 2005, 02:18) |
Как по-вашему the Rasmus это готика? Лично я думаю, что да! Готика - это не просто стидь, это состояние души!! |
Цитата |
Согласно определению самих готов (я имею в виду такое западноевропейское течение , а не диких варваров начала нашей эры), готика - это всё то, что они слушают. Так вот, по ИХ мнению, HIM - это как раз готика. Вообще они очень толерантное движение - каждый слушает, что хочет, никто ни к кому претензий не имеет, все уважают мнение других. |
Цитата |
ржу німагу!!!! |
Цитата |
думку фреша там ніхто і ніколи поважати не буде |
Цитата |
Вже під столом? |
Цитата |
Якщо серьйозно, всі поділи на жанри абсолютно умовні. Я ще жодного разу не бачив об'єктивного критерію попсовізму/алтернативізму. А якщо об'єктивних критеріїв немає (останнім часом схиляюся саме до такої думки), то слово "попса" є синонімом фрази "МЕНІ не подобається", а слово "альтернатива" - "МЕНІ подобається". Такий критерій, як комерційність, наприклад, теж якийсь дивний: ви мені можете назвати колектив, який НЕ заробляє гроші на своїй музиці? Лише уявіть, яким чудовим і ласим сегментом ринку є молодь у віці від 15 до 16 років, яка хоче вважати себе елітарною, і тому не слухає "дурну попсу", зате слухає "модну альтернативу", яку, до речі, у більшості випадків роблять так само, як і попсу - варто лише послухати деякі псевдоальтернативні твори, і починаєш розуміти, що це було написано за 5 хвилин цинічним деденькою, який захтів наших грошей. Той самий Калугін - набагато альтернативніший за безліч "Крутих металістів", хоч він нічого з себе не корчить, не обвішується кайдАнами і чорною шкірою. |
Цитата (Ethernal @ Oct 31 2005, 09:59) |
Готика это кул! но иногда можна и Бритни послушать :D |
Цитата (horberdin @ Oct 31 2005, 19:17) |
Ethernal, ну шо я можу тобі сказати? проблеми зі смаком на ліцо %) брись із готики..... |
Цитата |
И я негде не говорил что Бритни и Глюкоза красавицы |
Цитата (horberdin @ Oct 31 2005, 10:05) | ||
поділи умовні, так. але жанри ніяк не відносяться до попси чи альтернативи. чітких критеріїв немає, але мистецтво взагалі відрізняється відсутністю місцями чітких критеріїв.... щодо поділу на попсу і альтернативу... знаєш, як би мені не подобалась, скажімо, якась брітні спірс, альтернативою я її не назву. і хоч я на дух не переношу радіо хед, але попсою це назвати язик не повернеться. отже критерії певні є. щодо комерційності. знаєш, є така український гур коум вниз. це легенда української готики. її лідер, андрій середа, заробляє собі на життя і на творчість тис, що озвучує всякі-там рекламні ролики. але не про це зараз мова. що таке комерційність? це коли роблять таку музику, на яку буде попит по-більше, шоб її краще продати і наварити на цьому більше грошей. є попит на дівочі колективи - штампуєм спайс гьорлз, є попит на соул чи R&B - бейонс ноуз, є попит на на рок - авріл лавін, на готику - хім, расмус, івенесенс. зараз така музика модна, того нате, получайте, їжте не обляпайтесь. я не думаю, що на такій музиці як сопор аетернус чи лакрімоза, можна буде колись заробити стільки ж грошей як на расмусі, але разом з тим така музика робиться. щодо металу і псевдоальтернативи - ми тут взагалі то говоримо про готику, до того ж не якусь там псевдо чи кавазі, па про тур. того деякими людьми і просилось не згадувати расмусів, хімів та івенесенсів.... на пару з найтішами і ко, того шо приналежність цих колективів до готики доволі сумнівна.... :) |
Цитата (horberdin @ Oct 29 2005, 08:38) |
Sinistra, тю... ну і шо? і вони не готички, а готеси, якшо вже на це пішло.... |
Цитата (horberdin @ Nov 5 2005, 20:30) |
Sinistra, я готеса???? =megalol= =lolbuagaga= |
Цитата (horberdin @ Nov 6 2005, 13:24) |
Corey Taylor, а шо ти так на 69 очі? мене прикололо. пісенька про берлін.... =biggrin= а іще у них соліст прикольний.... =biggrin= =biggrin= Cruachan грають зовсім фольк. на кельтських мотивах... |
Цитата (Corey Taylor @ Nov 6 2005, 08:20) |
Sonata arctica - Ecliptica неплохой альбом но не очень нравится весь их сумбур в группе. Особенно случай с басистами. А так уважаю их за то как они пробились. |
Цитата (Professor Snape @ Nov 7 2005, 06:14) | ||
Это не готика !! это жеодна из первый power metal групп... :unsure: |
Цитата |
Ну не нравится мне. Вокал так тем более. А про группу спасибо. Постараюсь найти. |
Цитата |
Это не готика !! это жеодна из первый power metal групп... |
Цитата (horberdin @ Nov 5 2005, 16:48) |
Maria Sana, танемазашо :D а dust heaven і Fler - не одна і та сама група. взагалі то dust heaven - сайд проект GRAY/SCALE, з участю вокалісти Ольги Пулатової, яка, здається з Fler. і то останнім часом вона призупинила свою участь в проекті. а пісні таки ДУЖЕ веселі. хоча дастхевенівську я чула тільки недевимки, а Fler взагалі не чула, але виходячи з готичості обох гуртів, можу зробити певні висновки :D |
Цитата |
Хто такі GRAY/SCALE? Звідки знаєшь? (допрос с пристрастием |
Цитата |
Хм... http://i-radio.com.ua/ 17 Декабря Therion (Швеция) ДК НАУ |
Цитата (horberdin @ Nov 6 2005, 15:24) |
Sinistra, гуляй... по-хорошому.... |
Цитата (horberdin @ Nov 11 2005, 22:26) |
ні, я просто вирішила, шо наша розмова беззмістовна.... а поясни мені, в якому місці я не стрималась? мені дуже цікаво? чесно.... |
Цитата |
а в мене виникло питання до автора: нафіг тема створена? для прочистки комусь мозгів, шоб поназивали кому шо подобається, для відшукування браттів по разуму? а то так багато хочеться написати, але все якось наче і не в тему получається.... |
Цитата |
Когда-то в детстве (не далеком) слушал... |
Цитата |
(жіночий оперний і той, що ричить, гровлінг наче називається |
Цитата (Золоторог @ Nov 21 2005, 14:35) |
Гроулинг+женский оперный = Готика... :) |
Цитата |
это особенность только gothic metal или gothic/doom metal |
Цитата (Золоторог @ Nov 21 2005, 15:05) | ||
Я и имею в виду готик-металл. Просто Gothic или с чем она там еще бывает - не слушаю. Я люблю металл :) |
Цитата |
электронную готику |
Цитата (Золоторог @ Nov 21 2005, 15:35) | ||
Фигасе... и такое бывает??? Для меня подобные смеси - все равно что (пусть не обижаются поклонники китайской кухни) свинина под сладким соусом :) ИМХО, готика лучше всего идет как раз в компании с дум-металлом :) Самое прикольное, что корни готики уходят в "депрессивный пост-панк" (цитата) |
Цитата |
"я крашу губы гуталином, я обожаю черный цвет" |
Цитата |
нє, аморфіс рулить! мене на попередні вихідні під нього так круто заковбасило.... і ДаркСід теж... дуже змахує на останній альбом Парадайс Лосітв, якшо я його ні з чим не плутаю... і лакрімоза ніфіга не одноманітна! |
Цитата |
Золоторог, Professor Snape, а я сприймаю метал тільки в поєднанні з готикою... і то не завжди... |
Цитата |
Ну згоден в аморфісі є пара мелодій прикольних, а вокал - одне сичання та ричання, надоїдає |
Цитата |
ніфіга подібного! останній альбом (кажись) навіть очень і очень... і Тіамату альбом prey, який 2005 року теж дуже класний. у них цікаві речі, імхо, взагалі тільки після 99 року... |
Цитата |
така наша доля.... |
Цитата |
haggard не чула.... |
Цитата |
а про lake of tears я взагалі мовчу.... |
Цитата (Золоторог @ Dec 5 2005, 15:14) |
Поклонники 69 eyes - расскажите несведущему, с каких именно пор эта група считается гАтишной???? Тут мне диск дали послушать, так там первые альбомы - вообще самый что ни на есть рок-н-ролл (прослушав Lucy Juicy, я два часа смеялся и катался по полу) :) Неужели же песня Gothic Girl преломила мировое восприятие этой группы, и все начали тащиться от гАтишного Юрки? Или у это него вокал такой, мрачный и загробный, гАтишный? :) Чур, фанаты, без наездов и праведного гнева, мне тоже нравятся этти сапаффные фиинны :), вот просто интересно, что же стало отправным пунктом гАтишности 69 глаз :) |
Цитата (Золоторог @ Dec 5 2005, 13:24) |
спасибо... можно было и догадаться... они мне как раз и напомнили этих... ХМов :) Лав-метал - и хто это придумал??? Отстой полный. Все равно что "нежный хэви" :) Тут на одном металл-форуме спор возник по поводу славных готик-металл-банд Theatre of Tragedy и Lacrimosa, один дядя (провокатор, думаю) попсой их назвал за присутствие множества медляков... :) Псих :) А вы слышали, что в Киев THERION приезжает??? |
Цитата (Золоторог @ Dec 5 2005, 13:32) |
НУ??? Кто идет??? |
Цитата |
я раньше хотел.. но после Джудасов перехотелось |
Цитата |
Theatre of Tragedy и Lacrimosa, один дядя (провокатор, думаю) попсой их назвал за присутствие множества медляков... |
Цитата |
папаршу не наїзжати на Юркі, симпотний пацик.... ну принаймні значно краще за Вілі Вало... |
Цитата |
які пісні дуже сильно люблю? When My Sun Comes Down, Devil's Diner, So Fell Autumn Rain, Hold On Tight, Forever Autumn, The Shadowshires, Leave A Room, Sister Sinister, Rainy Day Away. це із того, шо змогла згадати по назвах... |
Цитата |
він би іще сопор аетернус попсою назвав |
Цитата |
яка нах різниця, гоику вони граю чи павер, якшо воно тобі подбається? |
Цитата |
на губы Юрки как-то не обратил внимания... :) |
Цитата |
Сразу же огорчу всех "новоиспеченых" готов... ХИМ - это не готика... это Love Metal... |
Цитата |
сопор аетернус можеш пошукати на doza.com.ua чи на ftp.univ.kiev.ua |
Цитата |
то вже імхо, для зовсім навернутих людей.... |
Цитата |
а от я страшенно хочу останній альбом l'ame immortelle. цікаво, і де ото його взять? |
Цитата |
можу якось принести іммортелів, тіки там трабли з назвами.... і ін екстремів теж. |
Цитата |
або я читаю якусь рецензійку на шось-там, а потім риюсь в пошуках до потєрі пульсу, поки не найду (так з лем іммортель було). |
Цитата |
одного прекрасного осіннього вечора братєльник поставив пісеньку Forever Autumn |
Цитата (cool rap girl @ Dec 26 2005, 16:28) |
^_^ люблю готику можно слушать хоть целыми днями |
Цитата |
Слухай, класний в тебе братєльнік! Скільки років? ;) А то моєму вже за 30, а й досі від CC Catch балдєєть... :) Хоча я йому вдячна, що саме він притарабанив вперше Helloween, Judas Priest і Manowar :) Але то вже ліріческіє отступлєнія... :) |
Цитата |
А мені альбом Forever Autumn не дуже, вже надто він мрачний. Я люблю The Neonai (2002) і Headstones (1995). Там металу більше :) |
Цитата |
Или 69 eyes (извини, horberdin :D ), ибо чтобы слушать real Gothic целыми днями, нужно быть совсем того... :blink: |
Цитата |
да ладно вам, я уже навіть трохи попустилась з 69 очима))))))) |
Цитата |
шоб слухать справжню готику цілими днями треба, шоб було або зовсім хріново, або просто шоб якась меланхолія налетіла... |
Цитата |
Есть Бог на свете )))) |
Цитата |
Або просто для понту )))) |
Цитата |
хочеш про це поговорити? |
Цитата |
для понту можна послухати годинку в колі готів, типу да, це тру, а вертаючись додому врубати расмус на всю хату.... |
Сторінки: (31) [%] 1 2 3 ... Остання ». | Нова тема |