Сторінки: (31) % 1 2 [3] 4 5 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Alina GC |
Відправлено: Oct 12 2005, 17:18
|
Offline Батерс Стать: Метаморфомаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3700 Користувач №: 6448 Реєстрація: 3-August 05 |
ЛИМП БИЗКИТ РУЛЯТ!!! |
|
Капитан Африка |
Відправлено: Oct 12 2005, 17:20
|
Offline Директор пляжа Стать: Метаморфомаг I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4616 Користувач №: 7089 Реєстрація: 23-August 05 |
Алин при чем тут лимп бизкит? Это тема про готику! Це повідомлення відредагував Corey Taylor - Oct 12 2005, 17:21 |
|
Alina GC |
Відправлено: Oct 12 2005, 17:26
|
Offline Батерс Стать: Метаморфомаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3700 Користувач №: 6448 Реєстрація: 3-August 05 |
Я знаю, но ты их в списке перечислил, просто нравятся они мне...))) |
|
Капитан Африка |
Відправлено: Oct 12 2005, 17:31
|
Offline Директор пляжа Стать: Метаморфомаг I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4616 Користувач №: 7089 Реєстрація: 23-August 05 |
Это же офф был я СИРИУСу про rapcore писал! |
|
Risenshine |
Відправлено: Oct 14 2005, 12:44
|
Offline Тиран и деспот. Стать: Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1888 Користувач №: 5725 Реєстрація: 18-July 05 |
готика... о!!!!!:) *потираю ручки* сьогодні залізу додому, гляну як називаються деякі колективи.... а так із покищо згаданих: tiamat - такий-собі класний готик-рок. lacrimosa - це святе:) lake of tears - від недавна це теж святе. по духу нагадує тіамат трохи. тільки від тіамату починає плющити зразу, а в лофт треба трохи втягнуться. зате потім починає не тільки плющити, але і розмазувати по стінам. %) :) within tamptetion - класно і сумно. приємний жіночий вокал. qntal - готика. прчому атмосфера таки тої готики, яка середьовічна. мені подобається :) але з назвою я могла наплутати. прийду додому - перевірю. in extremo - готичний фольк-рок з тяжкими гітарами і рульними волинками. із української готики, крім названої професором, мені іще подобаються dust heaven, gray/scale, вій (джуе непоганий у них фольк получається). а із юних мені дуже сподобались бомбад. хоча поки я їх тільки на дітях ночі і чула.... 2 Professor Snape, у кому внизіввців іще до вього є пару класних пісень на слова олеся. а іна слова середи теж класні пісні получаються :) |
|
Капитан Африка |
Відправлено: Oct 14 2005, 12:48
|
Товарищи! Спасибо что поддерживаете тему! horberdin, Professor Snape - респект! Це повідомлення відредагував Corey Taylor - Oct 14 2005, 12:49 |
|
Risenshine |
Відправлено: Oct 14 2005, 13:19
|
Offline Тиран и деспот. Стать: Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1888 Користувач №: 5725 Реєстрація: 18-July 05 |
Corey Taylor, мерсі :) ти пагодь, поки я додому долізу. от звідти прочнеться все саме цікаве :D правда це якшо мене не ламане і якшо буде з ким тут потриндіти.... Пи.Си. а як далекот ти дозволяєш залазити в дєбрі?:) |
|
Капитан Африка |
Відправлено: Oct 14 2005, 13:24
|
Я вообще создавал тему для обсуждения истинно готических коллективов без всяких расмусов и эванесенсов! Дебри поддерживаются! |
|
Risenshine |
Відправлено: Oct 14 2005, 14:24
|
ну дєбрі - так дєбрі :D unheilig - не знаю готика чи не готика, не попса явно. у мужика просто отпадни голос. музика... елекронщина якась, але дуже тягова. umberta et imago - не знаю чи писали. яку музику грають - забула наповал, але це готика стопудова. а іще у них дуже класне оформлення альбоімв і сайту, хоча дуже відверте. одним словом, перед носом у батьків раджу туди не лазитьт.... sopor aeternus - музика дуже специфічна з величезним нальотом театральност, більше ніяк я це назвати не можуі. слухається під настрій. специфічний настрій. джуе специфічний настрій. Це повідомлення відредагував horberdin - Oct 14 2005, 14:26 |
|
Всадник задниц |
Відправлено: Oct 14 2005, 15:39
|
Offline почётный дурак Стать: Сквиб III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 199 Користувач №: 6644 Реєстрація: 9-August 05 |
татр трагедии достойны внимания ну ешё беладонна |
|
Сторінки: (31) % 1 2 [3] 4 5 ... Остання » | Нова тема |