Сторінки: (31) % « Перша ... 7 8 [9] 10 11 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Maria Sana |
Відправлено: Nov 10 2005, 19:35
|
||
Offline Спостерігач Стать: Анімаг IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4421 Користувач №: 79 Реєстрація: 19-February 04 |
Хто такі GRAY/SCALE? Звідки знаєшь? (допрос с пристрастием :) Ольга Пулатова не "здається", а з Fler :) але в "дастхевен" (я теж тільки "Неведики" чула - альбом "Українська готика"?) і друга "половинка" Fler: Олена Войнаровська (у них же вокальний дуєт! :D) Так шо "как корабль не назови..." Fler послухати можна: 19 ноября 2005 Киев, клуб "Пивная Бочка", Московский проспект,17\1, начало 21:00 Офіційний сайт гурту: http://fleurmusic.com/ просто хороший сайт :) http://www.fleur.kiev.ua/main.html Хм... http://i-radio.com.ua/ 17 Декабря Therion (Швеция) ДК НАУ |
||
|
Risenshine |
Відправлено: Nov 11 2005, 18:19
|
||||
Offline Тиран и деспот. Стать: Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1888 Користувач №: 5725 Реєстрація: 18-July 05 |
GRAY/SCALE - є на все тому ж диску української готики (трек №7) =biggrin= грають synth pop / dark wave / индастриал (ну так на угп сказано). звідки? з одеси =biggrin= їхній оф. сайт www.grayscale.gothic.com.ua
ніфігасі =blink= |
||||
|
Sinistra |
Відправлено: Nov 11 2005, 21:44
|
||
Offline I’ll stand on my own Стать: Сквиб VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1776 Користувач №: 616 Реєстрація: 21-June 04 |
Я что-то не то написала?..или тебя мои высказивания чем-то смутили.......если тебе что-то не нравится нипиши об это, и постарайся здерживатса...потому-что для тебя это может плохо закончится. |
||
|
Risenshine |
Відправлено: Nov 11 2005, 22:26
|
Offline Тиран и деспот. Стать: Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1888 Користувач №: 5725 Реєстрація: 18-July 05 |
ні, я просто вирішила, шо наша розмова беззмістовна.... а поясни мені, в якому місці я не стрималась? мені дуже цікаво? чесно.... |
|
Sinistra |
Відправлено: Nov 14 2005, 11:11
|
||
Offline I’ll stand on my own Стать: Сквиб VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1776 Користувач №: 616 Реєстрація: 21-June 04 |
Надо было так и написать......мол , разговор без смысла так что сори, а гулять будешь кого-то другого посылать. Всё! |
||
|
Dewei |
Відправлено: Nov 21 2005, 07:01
|
||||
Offline ... Стать: Чудотворець XI Вигляд: Група: Творець Повідомлень: 9552 Користувач №: 1 Реєстрація: 6-January 04 |
Щоб поділитися спогадами дитинства :D
|
||||
|
Risenshine |
Відправлено: Nov 21 2005, 11:31
|
вау, Dewei! создатєль посітів свою темку! =biggrin= шось ТВОЇХ спогадів я тут і не бачу... =unsure= ану колись, шо слухав! =biggrin= |
|
Dewei |
Відправлено: Nov 21 2005, 16:04
|
Offline ... Стать: Чудотворець XI Вигляд: Група: Творець Повідомлень: 9552 Користувач №: 1 Реєстрація: 6-January 04 |
horberdin, ну так я ж написав основні групи коли тему створював :)... Tiamat Як вже сказав - там в них готік-думом є альбом "A deeper kind of slumber". На цьму я колись завіс. Ще в них готика Wildhoney (а може і ще якісь, яких не чув :unsure:), а найперші їх альбоми - це був death metal... Therion Слухав альбом Theli і ще деякі, але вони не такі мелодійні). Lacrimosa Слухав... подобалось... але трохи одноманітно :bebebe: Haggard Ну це треба мені було декілька раз прослухать шоб внікнуть. А потім подобалось). Там і на скрипці грають і на органі і на всьму іншому (рокерському), два вокали (жіночий оперний і той, що ричить, гровлінг наче називається :unsure:) Серед вищеназваних прослуховував по-бистрєнькому: Amorphis, Moonspell, Tristania, Theatre of Tragedy, Darkseed. Краще - Tristania, трохи гірше - Theatre of Tragedy і Amorphis, Darkseed - ацтой і мрак :bebebe: (хоча може не ті альбоми були :unsure:), а Moonspell наче чув, але вже не пам'ятаю... |
|
Золоторог |
Відправлено: Nov 21 2005, 16:35
|
||
Offline The Queen Of Metal World Стать: Учень IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 628 Користувач №: 4620 Реєстрація: 8-June 05 |
Печальное настроение, дух вампирского средневековья... :) Гроулинг+женский оперный = Готика... :) А кто-то слушает Sisters of Mercy и Dreadful Shadows? (мне просто лень всю тему перелистывать :) ) |
||
|
Гоурон |
Відправлено: Nov 21 2005, 16:51
|
||
Offline Shadow Priest Стать: Підмайстер II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1479 Користувач №: 5403 Реєстрація: 13-July 05 |
это не вся готика. это особенность только gothic metal или gothic/doom metal |
||
Сторінки: (31) % « Перша ... 7 8 [9] 10 11 ... Остання » | Нова тема |