Сторінки: (31) % « Перша ... 6 7 [8] 9 10 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Risenshine |
Відправлено: Nov 5 2005, 15:48
|
Offline Тиран и деспот. Стать: Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1888 Користувач №: 5725 Реєстрація: 18-July 05 |
Maria Sana, танемазашо :D а dust heaven і Fler - не одна і та сама група. взагалі то dust heaven - сайд проект GRAY/SCALE, з участю вокалісти Ольги Пулатової, яка, здається з Fler. і то останнім часом вона призупинила свою участь в проекті. а пісні таки ДУЖЕ веселі. хоча дастхевенівську я чула тільки недевимки, а Fler взагалі не чула, але виходячи з готичості обох гуртів, можу зробити певні висновки :D так от, повертаючись до готичних гуртів *Professor Snape, Corey Taylor не відривайте мені голову зе деяких.... просто пишу сюди все шо мені сильно сподобалось (і не сильно теж) за останній час* Beseech Sonata arctica The 69 eyes l'Ame immortelle Zeromancer Subway to Sally Letzte Instanz Ewigheim Entwine Deine Lakaien Darkseed Cruachan Amorphis хто знає - сам все зрозуміє, хто не знає - питайте шо зацікавило, я розкажу.... або спочатку послухаю, а потім розкажу.... :) П.С. може вже шось і писала раніше, звиняйте, облом лізти шукати.... |
|
Sinistra |
Відправлено: Nov 5 2005, 17:25
|
||
Offline I’ll stand on my own Стать: Сквиб VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1776 Користувач №: 616 Реєстрація: 21-June 04 |
А ну да ладно , тебе лучше знать, ты ж ГОТЕСА..........а моя подруга готичька. |
||
|
Risenshine |
Відправлено: Nov 5 2005, 20:30
|
Offline Тиран и деспот. Стать: Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1888 Користувач №: 5725 Реєстрація: 18-July 05 |
Sinistra, я готеса???? =megalol= =lolbuagaga= Це повідомлення відредагував horberdin - Nov 5 2005, 20:33 |
|
Sinistra |
Відправлено: Nov 6 2005, 09:43
|
||
Offline I’ll stand on my own Стать: Сквиб VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1776 Користувач №: 616 Реєстрація: 21-June 04 |
Наверное я погарячилась...ты у нас просто \[color=red\]великий \[/color\]знаток готской культуры... |
||
|
Капитан Африка |
Відправлено: Nov 6 2005, 10:20
|
Offline Директор пляжа Стать: Метаморфомаг I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4616 Користувач №: 7089 Реєстрація: 23-August 05 |
Вот решил внести свою лепту. Позволите? Beseech - Неплохая группа. Sunless Days ждал с нетерпением. Группа отличная! Sonata arctica - Ecliptica неплохой альбом но не очень нравится весь их сумбур в группе. Особенно случай с басистами. А так уважаю их за то как они пробились. The 69 eyes - Это даже не Готика! Ваще не перевариваю! l'Ame immortelle - дарк-вэйв... слегка готичный дарк-вэйв... песня Life Will Never Be the Same Again - один из моих самых любимых медляков Zeromancer - Слышал альбом Zzyzx - совсем неплохо. Особенно Mosquito Coil. Subway to Sally - О! Хорошая группа! Метал! Старый альбом Bannkreis - лучший! Ewigheim - Мало знаком с группой. Есть альбом Mord Nicht Ohne Grund вполне ничего. По моему даже готика. Entwine - Неплохая группа но мне не очень... Мне там девушка нравится))) Deine Lakaien - Во! Отлично! Альбом Acoustic... обожаю... Darkseed - Первый раз когда услышал - обалдел! Вот это отличная группа! Есть одна песенка... I Deny You... да... Cruachan - к сожалению не слышал. Но обязательно найду... Amorphis - Аморфис он и в Африке Аморфис! Отличная группа! |
|
Risenshine |
Відправлено: Nov 6 2005, 15:24
|
Sinistra, гуляй... по-хорошому.... Corey Taylor, а шо ти так на 69 очі? мене прикололо. пісенька про берлін.... =biggrin= а іще у них соліст прикольний.... =biggrin= =biggrin= Cruachan грають зовсім фольк. на кельтських мотивах... |
|
Капитан Африка |
Відправлено: Nov 6 2005, 17:24
|
||
Offline Директор пляжа Стать: Метаморфомаг I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4616 Користувач №: 7089 Реєстрація: 23-August 05 |
Ну не нравится мне. Вокал так тем более. А про группу спасибо. Постараюсь найти. |
||
|
Гоурон |
Відправлено: Nov 7 2005, 08:14
|
||
Offline Shadow Priest Стать: Підмайстер II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1479 Користувач №: 5403 Реєстрація: 13-July 05 |
Это не готика !! это жеодна из первый power metal групп... :unsure: |
||
Капитан Африка |
Відправлено: Nov 7 2005, 08:35
|
||||
Ну там же написано было что это не список готичных групп! |
||||
|
Risenshine |
Відправлено: Nov 7 2005, 09:42
|
||||
яссссно.... =biggrin= а за групу - нема за шо =biggrin=
я знаю. лае з визначенням стилів у мене м"яко кажучи проблеми.... я ж просила, боляче не бить по голові за таке.... =wink= |
||||
|
Сторінки: (31) % « Перша ... 6 7 [8] 9 10 ... Остання » | Нова тема |