Сторінки: (31) % « Перша ... 8 9 [10] 11 12 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Золоторог |
Відправлено: Nov 21 2005, 17:05
|
||
Offline The Queen Of Metal World Стать: Учень IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 628 Користувач №: 4620 Реєстрація: 8-June 05 |
Я и имею в виду готик-металл. Просто Gothic или с чем она там еще бывает - не слушаю. Я люблю металл :) |
||
|
Гоурон |
Відправлено: Nov 21 2005, 17:27
|
||||
Offline Shadow Priest Стать: Підмайстер II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1479 Користувач №: 5403 Реєстрація: 13-July 05 |
аналогично дали мне както труЪ электронную готику.. меня чуть не вырвало |
||||
Maria Sana |
Відправлено: Nov 21 2005, 17:32
|
Offline Спостерігач Стать: Анімаг IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4421 Користувач №: 79 Реєстрація: 19-February 04 |
Была на концерте Frleur, в суботу. я так понимаю "люди (девушки) в черном" - это готы? у меня риторический вопрос: зачем платить 50 грн за вход если приходишь обсуждать своего парня? м-да... Fleur такая же готика, как и романтика... :) вывод: елси люди слушают, то значит это кому-нибудь надо... |
|
Золоторог |
Відправлено: Nov 21 2005, 17:35
|
||
Offline The Queen Of Metal World Стать: Учень IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 628 Користувач №: 4620 Реєстрація: 8-June 05 |
Фигасе... и такое бывает??? Для меня подобные смеси - все равно что (пусть не обижаются поклонники китайской кухни) свинина под сладким соусом :) ИМХО, готика лучше всего идет как раз в компании с дум-металлом :) Самое прикольное, что корни готики уходят в "депрессивный пост-панк" (цитата) |
||
|
Гоурон |
Відправлено: Nov 21 2005, 17:54
|
||||
Offline Shadow Priest Стать: Підмайстер II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1479 Користувач №: 5403 Реєстрація: 13-July 05 |
єто правда... готика началась когда панки начали красить ирокезі гуталином в черній цвет. :lol: ты Агату Кристи помниш ? "я крашу губы гуталином, я обожаю черный цвет" это как раз про готов ;) |
||||
Золоторог |
Відправлено: Nov 22 2005, 07:31
|
||
Под вампирские завывания на сцене появляется наше гАтичное трио :) |
||
|
Risenshine |
Відправлено: Nov 22 2005, 11:13
|
Offline Тиран и деспот. Стать: Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1888 Користувач №: 5725 Реєстрація: 18-July 05 |
2 Создатєль нє, аморфіс рулить! мене на попередні вихідні під нього так круто заковбасило.... =biggrin= і ДаркСід теж... дуже змахує на останній альбом Парадайс Лосітв, якшо я його ні з чим не плутаю... і лакрімоза ніфіга не одноманітна! Золоторог, Professor Snape, а я сприймаю метал тільки в поєднанні з готикою... і то не завжди... Maria Sana, ну всякого в світі буває.... =biggrin= а з приводу готики - не знаю, я їх не чула.... |
|
Dewei |
Відправлено: Nov 22 2005, 11:21
|
||
Offline ... Стать: Чудотворець XI Вигляд: Група: Творець Повідомлень: 9552 Користувач №: 1 Реєстрація: 6-January 04 |
Ну згоден в аморфісі є пара мелодій прикольних, а вокал - одне сичання та ричання, надоїдає *hmmm*. |
||
|
Золоторог |
Відправлено: Nov 22 2005, 11:25
|
||
А я наоборот - воспринимаю готику только в поєднанні з металом :) да, и тоже не завжди :) |
||
|
Risenshine |
Відправлено: Nov 22 2005, 11:26
|
||
Offline Тиран и деспот. Стать: Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1888 Користувач №: 5725 Реєстрація: 18-July 05 |
ніфіга подібного! останній альбом (кажись) навіть очень і очень... і Тіамату альбом prey, який 2005 року теж дуже класний. у них цікаві речі, імхо, взагалі тільки після 99 року... Додано через хвилину Золоторог, така наша доля.... =lol= |
||
|
Сторінки: (31) % « Перша ... 8 9 [10] 11 12 ... Остання » | Нова тема |