Сторінки: (45) [%] 1 2 3 ... Остання ». ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Цитата (Lorienna @ Dec 31 2010, 16:19) |
Леди Очаровашка, оценивать комментарии по баллам идея хорошая. тогда призы нужно делить не по количеству комментариев а по количеству набранных на них баллов. максимальный балл - 30. исходя из этого... |
Цитата (Lorienna @ Dec 31 2010, 16:19) |
1-7 баллов = Раффаэло, 7-15 =Тюльпаны, 15-22 = Сахарное перо, 22-30 = Диадема. |
Цитата (Леди Очаровашка @ Jan 4 2011, 20:14) |
шкала не может быть поделена так. Ибо если я набрала 7 баллов, мне дали Рафаэлку, могу устроить в бурю в стакане ,мол я хочу Тюльпан, и заслужила его. |
Цитата (Ацкий_КотЭ @ Jan 6 2011, 13:27) |
Я на дуель этюдов СРАЗУ НА ДВЕ (присылайте сразу два задания) |
Цитата (Дзвінка Хотем @ Jan 7 2011, 16:25) |
Можна запитаннячко. Якщо дуелянт не висилає роботу, то його одразу вивішують на дошку ганьби і знімають із дуелі? |
Цитата |
Художня дуель В цьому виді дуелі наявні такі категорії: - Дуель із лавок; - Дуель цитати у картинці. |
Цитата (Леди Очаровашка @ Jan 9 2011, 11:20) |
4. Плюс, когда я предлагала определенный вид дуэли, но это не имеет сейчас никакого отношения, мне возразили, что будет много шансов, что участники скатают. Вы ведь не станете возражать, что в гугле можно найти все. |
Цитата (Alone SRS @ Jan 9 2011, 13:21) |
Леди Очаровашка, так тут речь не о том чтобы выиграть эту дуэль ради конфедератки |
а о развитии языка, чему этот подфорум и отделен, ну сама подумай какое развитие языка при переводе маленького отрывка непонятного произведения, и конечно же награда за такую дуэль будет более серьезной и время не неделя а больше, суть не в этом, а в самом виде такой дуэли, я бы взялся за нее только потому, что мне интересно. |
нет там украинского варианта например "темных аллей" Бунина |
Цитата (Дзвінка Хотем @ Jan 7 2011, 19:12) |
Дуже дивно, бо до мене повідомлення надіслане не було. І одразу на наступний день повішано на дошку ганьби. Якось би робили правила одні для всіх шолє. +це було 30-31 грудня і за дуель я згадала аж 3 січня. Нр однако, що явно не хвилювало секунданта. |
Цитата (Леди Очаровашка @ Jan 7 2011, 15:22) |
хіба так можна? :hmm: |
Цитата (Чеширский кот @ Jan 12 2011, 18:42) |
Пропоную цитати не зараховувати як голос. |
Цитата (Чеширский кот @ Jan 12 2011, 18:42) |
Пропоную цитати не зараховувати як голос. |
Цитата (Кэл Лайтман @ Jan 14 2011, 14:50) |
Lorienna, а навіщо підвищувати з 10 до 20 перемог для знавця? |
Цитата (Кэл Лайтман @ Jan 14 2011, 14:50) |
Lorienna, а навіщо підвищувати з 10 до 20 перемог для знавця? |
Цитата (Пэйджик @ Jan 14 2011, 15:53) |
А мені подобається, що нагороду будуть давати за 20 перемог, бо 10 - це надто мало, у всіх такі нагороди будуть. При тому, що теперь можна приймати участь у 5 дуелях одночасно, 20 - найкраще рішення. |
Цитата (Правила) |
2. Конфедератка у поле "Заслуги перед форумом" - за п’ятнадцять перемог в дуелях. |
Цитата (Пэйджик @ Feb 27 2011, 16:18) |
Як мало коментаторів... Мабуть, *Калина, яка є в багатьох, вже не мотивує, як раніше. |
Цитата (Пэйджик @ Feb 27 2011, 18:43) |
Як їх можна зобов'язати?) |
Як їх можна зобов'язати?) Та ніяк. |
можна було б підводити результати там, де є 3 голоси |
Цитата (Satine @ Feb 27 2011, 18:53) |
Я зобов*язала у ИДК перед записом на дуель голосувати. Не має коментарів - немає дуелі. =dontknow= Адже без коментарів самі дуелі не мають сенсу. |
Цитата (Satine @ Feb 27 2011, 18:53) |
А що тут так не роблять? :wipe_eyes: Звичайно, коли є три голоса, дуель можно закривати. |
Цитата (Пэйджик @ Feb 27 2011, 23:44) |
Пропоную закрити дуель, у якій приймає участь мульт - Ubiquitous і Igor Avenger Навіть якщо мульт переможе, йому приз не має сенсу давати... |
Цитата |
І. Якщо ви бажаєте голосувати в дуелях, то повинні знати правила: 1. При голосуванні Ви можете користуватися цитатами. Але при голосуванні в дуелях авторів, коломийок, етюдів, винахідливих, ремейків, поетів, описів та художніх дуелях цитата повинна містити коментарі до обох робіт, а не тільки сам голос. Бажано, щоб окрім цитати була ваша особиста думка. Цитати у вигляді уривків чужих коментарів у вищевказаних дуелях будуть вважатись флудом. 2. Голосувати можна тільки 1 раз. 3. Ви можете коментувати роботи не лише українською, а й російською мовою. 4. Ви можете обговорювати роботи в темі дуелі, але пам’ятайте, що спершу потрібно написати, якій роботі Ви віддаєте голос. 5. Ви можете віддавати свій голос будь-якій з двох робіт, або голосувати "за всіх" чи "проти всіх". 6. Щоб проголосувати за одну з робіт, ви повинні прокоментувати обидві роботи. 7. Коментарі повинні бути змістовними. Голоси, які сформульовані за принципом "В першій роботі помилок менше, тому за неї.", "Мені сподобалась більше друга робота, тому голос їй.", не будуть враховуватися. Коментатор повинен розписати ЧОМУ йому подобається більше та робота, ніж інша. У перекладах, щоб не повторювати виправки інших коментаторів, ви можете процитувати попередні повідомлення і згодитися/не згодитися з ними. |
Цитата (Lorienna @ Mar 9 2011, 08:09) |
Morio Ryuu, а если у вас мало времени и без того есть чем заниматься и даже ответить на вопросы на укр языке не можете, то зачем за зря занимать должность? |
Цитата (Morio Ryuu @ Mar 9 2011, 08:21) |
по-моему зря ли я занимаю должность или не зря решать не вам, не так ли? А если есть конкретные жалобы на меня, как на модератора, прошу в книгу жалоб =drag= |
Цитата (Lorienna @ Mar 9 2011, 08:30) |
т.е вы сейчас заявляете, что все посетители и участники сего ДК никто и вам возразить не имеют права, не смотря ни на какие ваши недочеты? просто прелестный показатель отношения к участникам, тогда не удивительно, что популярность сего ДК так страдает. |
Цитата (Lorienna @ Mar 9 2011, 09:12) |
на форуме есть куча других людей, у которых есть на много больше времени и желания работать, в отличии от вас. такие, как Ameli Black почему-то находят время на то, чтобы заметить пол года висящую дуэль, а вот у вас, секундантов - ни времени, ни способностей. |
Цитата (Lorienna @ Mar 9 2011, 09:12) |
Morio Ryuu, проблема не в количестве, а в качестве. вы так и не сделали ничего из того, что собиралась провести я для повышения популярности комментирования а теперь я же в этом и виновата. =smile_cry= сразу видна "жажда" развивать ДК... |
Цитата (Morio Ryuu @ Mar 9 2011, 09:22) |
где же тогда ее заявка в набор секундантов? где эта куча людей? это те три заявления на должность куча людей? =smile_cry= |
Цитата (Morio Ryuu @ Mar 9 2011, 09:22) |
а что у последних комментариев в ДК плохое качество? я этого тоже не заметил |
Цитата (Lorienna @ Mar 9 2011, 09:40) |
три новых, но пока не работавших это лучше чем два старых, но уже показавших свою "работу". |
Цитата (Lorienna @ Mar 9 2011, 09:40) |
прекраснейшая попытка оправдать свое бездействие и беспомощность, когда речь заходит об улучшении условий для комментаторов |
Цитата (Lorienna @ Mar 9 2011, 10:30) |
Morio Ryuu, ты хоть раз удосужился определить лучшего комментатора недели? если даже это не под силу, то о каком привлечении людей может быть речь? о мифических плюшкам для подружек за личные заслуги? ну это не к ДК относится. |
Цитата (Lorienna @ Mar 9 2011, 10:30) |
ты хоть раз удосужился проявить уважение к задавшим вопрос на укр языке и ответить на нем же? или и здесь проблемы? |
Цитата (Ameli Black @ Mar 9 2011, 10:39) |
Досить цікавий вийшов диспут, однак реакцію, особисто я, очікувала іншу, наприклад, закриття вказаної дуелі. |
Панове секунданти, я звичайно розумію, що ви всі такі зайняті, що куди ж нам всім. Однак, дуелі, які мають більш ніж достатню кількість голосів і які не закриваються незнамо з яких причин і висять по декілька тижнів (якщо не більше) не є успішним показником вашої роботи. Оскількі ви дуже зайняті, я люб'язно наведу вам перелік дуелей, які за вашими ж правилами повинні бути закриті: |
Amneziya і NoraLi (6 комментарів) |
Восточная девушка і Torrens fatum (5 коментарів) Пэйджик і Игорь ван де Бюз (5 коментарів) бутылка рома та Helen_ya (7 коментарів) |
Rain_wizard і Lorienna (6 коментарів) |
Satine і Мариа (7 коментарів) Crack і Hammy (9 коментарів) |
Цитата (Morio Ryuu @ Mar 9 2011, 10:56) |
в третьих определение лучшего комментатора каким образом популяризирует ДК? |
Это не моя дуэль, и не второго секунданта, поэтому я не могу закрыть ее, так как не знаю где чья работа, а тот кто ее выставлял уведомлен и как только узнаю номера участников тут же закрою, далее... |
Это творческая дуэль, и как я считаю дуэлянтам было бы приятнее услышать больше мнений чем там есть, все-таки творческие дуэли ныне редкость и закрывать их как только там будет 3 голоса не очень красиво по отношению к дуэлянтам |
Это дуэли ЗОИ и нет смысла закрывать их раньше чем все остальные дуэли ЗОИ, иначе будет несправедливо по отношению к другим участникам конкурса |
Это так же творческие дуэли, которые пользуются популярностью, они будут закрыты в скором времени |
Цитата |
во первых не мифические, во вторых не подружкам, в третьих определение лучшего комментатора каким образом популяризирует ДК? |
Цитата |
Это не моя дуэль, и не второго секунданта, поэтому я не могу закрыть ее, так как не знаю где чья работа, а тот кто ее выставлял уведомлен и как только узнаю номера участников тут же закрою, далее... |
Цитата |
Это творческая дуэль |
Цитата (Ameli Black @ Mar 9 2011, 11:16) |
Впрочем, мое дело было предложить, ваше дело предложение проигнорировать.. |
Вы меня конечно извините, но когда Игорь ушел с должности секунданта? Неужели за все это время никому не пришло в голову полюбопытствовать где чья работа? А если даже Игорь вам по каким-то причинам не ответил, что мешает спросить у самих дуэлянтов? Или вы хотите закрыть эту дуэль спустя еще пару месяцев? |
Цитата (Lorienna @ Mar 9 2011, 11:20) |
я могу назвать свой номер прямо здесь и сейчас? если это гарантирует хоть какое-то продвижение, конечно... |
Заметьте, там не три голоса, и не четыре, и даже не пять. Я понимаю, что любому дуэлянту хочется получить как можно больше комментариев на свою работу, это так. Но все мы вроде как видим, что с комментаторами "легкая" проблема. И знаете, наблюдая за ДК последний месяц, спешу вас обрадовать 6 голосов для УДК это много. |
В чем несправедливость вообще загадка. Ладно, если с логическим мышлением возникают затруднения, давайте поразмышляем коллективно. Оторвитесь от точки зрения секунданта и посмотрите на страницу УДК как сторонний комментатор. Ничего не замечаете? А я вот замечаю, 2 страницы дуэлей, которые я при всем своем желании откомментировать не смогу, поскольку всегда делаю полный анализ работ, а это время. И я не одна такая. И знаете, если этих работ станет меньше, то комментаторы не распыляясь обратят свои взоры на те дуэли, где действительно нужны комментарии. Так что тезис о несправедливости по меньшей мере странно выглядит. |
Угу, через месяцок видимо =lol= 9 комментариев для УДК много, и думается мне, дуэлянты вполне удовлетворены таким показателем. |
Впрочем, мое дело было предложить, ваше дело предложение проигнорировать.. |
дожили... если у нас даже секунданты задают подобные вопросы, то упадок ДК не для кого не секрет. открою великую тайну, о которой вы здесь даже не подозреваете, не смотря на то, что это не раз обсуждалось другими посетителями. если не определять лучшего комментатора, т.е ничего за коменты не давать, то и комментов не будет =smile_cry= представляете? |
... о да, дуэлянтам на много приятней, когда их дуэли висят месяцами без какого-либо внимания секундантов, не смотря на кучу голосов. если у вас такое мнение, то пропишите в правилах, что в творческих дуэлях минимум голосов должно быть 20 или 40 или сколько вам захочется затягивать с закрытием, дабы потом так голословно не прикрываться "своим мнением". |
Цитата (Morio Ryuu @ Mar 9 2011, 11:45) |
Много, но не предел, дуэли открыты всего лишь одна две недели, другая полторы и это по-вашему очень долго? Вы не видели наверно дуэлей которые по несколько месяцев висели еще до того как я стал секундантом |
Цитата (Morio Ryuu @ Mar 9 2011, 11:45) |
Вы не видели наверно дуэлей которые по несколько месяцев висели еще до того как я стал секундантом |
Цитата |
называйте, сейчас и закрою |
Цитата |
Лучший комментатор не определен только за последнюю неделю, а вы так говорите как будто уже несколько месяцев |
Цитата |
Может будем равняться на лучшие примеры, а не "висящие месяцами дуэли"? |
Цитата (Ameli Black @ Mar 9 2011, 11:53) |
Ну тогда, будьте любезны, пропишите эти самые пределы, чтобы мы простые смертные могли хоть на что-то ориентироваться. И да, если вы считаете, что две недели это не срок для открытой дуэли, то, видимо, этот разговор вообще не имеет смысла. |
Цитата (Ameli Black @ Mar 9 2011, 11:53) |
Зато я видела как дуэли закрывались через 5-7 дней, да-да, здесь, в УДК =tshhh= Может будем равняться на лучшие примеры, а не "висящие месяцами дуэли"? |
Цитата (Crack @ Mar 9 2011, 12:04) |
Пані та панове! Годі підіймати галас. Проблема є? Є! Винесіть її на розгляд супер модератору розділу, який прийме рішення щодо того чи потрібно надалі працювати нинішнім секундантам, чи стягнути зарплатню з них, чи потрібно ще одного найняти... |
Цитата |
Так от, повернусь, хто тут супер модератор? |
Цитата (Morio Ryuu @ Mar 9 2011, 12:05) |
Я видел дуэли которые закрывались через 3 дня с двумя комментариями, творческие, тоже хороший пример? быстро ведь... |
Цитата (Crack @ Mar 9 2011, 12:11) |
Ще додам... Ніхто не помітив, що боротьбу за найкращого коментатора ведуть одні та ті ж самі люди? Якщо не будуть визначати найкращого, то дуелі не тільки тижнями будуть висіти, а й місяцями й роками. Загнеться УДК. |
Цитата (Morio Ryuu @ Mar 9 2011, 12:27) |
Crack, Никто не собирается отменять определение лучшего комментатора, его не определили только один раз, а тут устроили не знаю что, прямо конец света случился. Идет набор на должность секунданта, вот только кучи людей о которых говорит Лориэнна, желающих развивать УДК там не видно, поэтому и набор длится очень долго. |
Цитата (Crack @ Mar 9 2011, 12:25) |
Ще хочу висловитись як учасник дуелей. Тексти для перекладу дурацькі, я розумію, що потрібно поглиблювати знання мови, для чого я сюди й приходжу, але мені не потрібно знати анахронізми, якими в російській і українській ніхто користується. Мало людей, дуже мало знають етимологію слів болгарського, румунського, казахстанського походження... Коментатори не можуть зробити гідний коментар до такого перекладу, бо витратно щодо часу, а перекладачі волосся на жопі рвуть, не знаючи куди ж глядіти, який жеж словник ще знайти. Таким чином переклад зводиться до сухо-технічного, що не завжди є правильним. |
Цитата (Lorienna @ Mar 9 2011, 12:35) |
а по вашим заявкам, когда вас сюда назначали тоже ничего видно не было, но ничего, дали же вам шанс, а вы его так... трое новых секундантов в лице таких пользователей, как Нотка или Хотем, могут стать достойной заменой, я так думаю. в конце концов, незаменимых не бывает, особенно, если эти заменимые так относятся к своим обязанностям, как вы. |
Цитата (Morio Ryuu @ Mar 9 2011, 12:36) |
Это уж пусть решает супермодератор смогут ли они стать достойной заменой или нет |
Цитата |
Таким чином переклад зводиться до сухо-технічного, що не завжди є правильним. |
Цитата (Lorienna @ Mar 9 2011, 12:42) |
лично мне как филологу не очень сложно перевести текст, как бы сильно не старался секундант отбить у меня желание здесь участвовать. но вот все-таки соглашусь с тем, что не все здесь на филологов учились, а участвовать хотят... но здесь примерно та же логика - меньше желающих из-за текстов участвовать - меньше работы секунданту... |
Цитата (Lorienna @ Mar 9 2011, 12:42) |
с пустого места решать сложнее. зато когда есть высказанные мнения участников по поводу секундантов, то и у супер модератора будет над чем подумать. |
Цитата (Радость @ Mar 9 2011, 12:49) |
не наша вина в том, что дуэли не комментирууют. Мы пишем просьбы своим знакомым, комментируем дуэли друг друга, но, простите, мы не роботы. Если уж так приспичило, чтобы Вашу дуэль закрывали сразу же по наличию нужного количества комментариев, просите своих друзей, а мы чем сможем, поможем. |
Цитата (Morio Ryuu @ Mar 9 2011, 13:12) |
Предлагаю отойти от той темы, так как думаю что она себя исчерпала. Слушаю предложения о внесении изменений в правила ДК, так же выношу сам предложение изменить систему подсчета голосов и не суммировать их а считать за отдельные. Например, по текущей системе если 3 голоса за всех и один за кого то одного, то побеждает один участник, что как то несправедливо, ведь большинство считает что обе работы достойны. Слушаю мнения... |
Цитата (Ameli Black @ Mar 9 2011, 13:15) |
Ровно как и поддерживаю предложение Сатин, хотя бы в качестве эксперимента, обязать записывающихся на дуэль оставлять минимум один свой комментарий в текущих дуэлях. |
Цитата (Радость @ Mar 9 2011, 12:49) |
Lorienna, если Вас уволили, по Вашей же глупости, прошу не винить в этом всех и вся. Возвращайтесь на пост, Вам никто не запрещает. Не стоит сейчас рычать на людей, у которых помимо форума есть реальная жизнь, учёба, работа. |
Цитата (Crack @ Mar 9 2011, 13:44) |
"Способности" іноді потрібно й обмежувати. Такі невеличкі уривки я перекладаю в 2 етапи, оскільки це важко. Я не розумію просто текст, якщо вголос його читати. Не в мені справа. В цілому складні тексти, які щоразу показують, що не має в нас мови, що вона не має правил, не має нічого чіткого і логічного. Наприклад, коли я виїжджаю на западенщину чи київщину, то розмовляю цілковито літературною укр мовою, хоча і це для мене складно, оскільки в нас 100% людей говорять лише російською і тв я дивлюсь лише російське... А в удк, хочу нагадати, є не українці, які перекладаюсь тільки на російську зі словником.... До чого це я? |
Цитата (Crack @ Mar 9 2011, 13:44) |
Бг.... кінця ще ніхто не робив ) Трохи негативізму, направленного на конструктивізм. |
Цитата (Morio Ryuu @ Mar 9 2011, 14:05) |
Я не вижу конструктивизма простите в полной смене состава секундантов ДК. Если придут три новых секунданта, то вряд ли сразу повалят комментаторы, начнется слаженная и непрерывная работа и тд. |
Цитата (Радость @ Mar 9 2011, 14:10) |
Lorienna, начнём с того, что Вас глупой я не называла. Но большого количества голосов не было и при вашем секунданстве. Мы же стараемся сделать всё возможное. |
Цитата (Пэйджик @ Mar 9 2011, 17:22) |
А можна запитати, чому до сих пір не взяли нового секундата? Не знаю, до кого це питання - до СМ чи до інших модераторів, яких не дуже турбує, що набір ведеться з початку лютого місяца, але коли ми побачимо третього працюючого? |
Цитата (Пэйджик @ Mar 9 2011, 17:22) |
А можна запитати, чому до сих пір не взяли нового секундата? Не знаю, до кого це питання - до СМ чи до інших модераторів, яких не дуже турбує, що набір ведеться з початку лютого місяца, але коли ми побачимо третього працюючого? |
Цитата (Morio Ryuu @ Mar 9 2011, 13:12) |
Предлагаю отойти от той темы, так как думаю что она себя исчерпала. Слушаю предложения о внесении изменений в правила ДК, так же выношу сам предложение изменить систему подсчета голосов и не суммировать их а считать за отдельные. Например, по текущей системе если 3 голоса за всех и один за кого то одного, то побеждает один участник, что как то несправедливо, ведь большинство считает что обе работы достойны. Слушаю мнения... |
Цитата |
5. Якщо дуель триває довше, ніж місяць і тут маємо певну кількість голосів ЗА всіх та стільких ж голосів за одну з робіт, то голос ЗА всіх рахується як по одному на кожну роботу. Наприклад, 1голос за всіх + 1 голос за одну з робіт, це буде рахунок 2:1 і т.д. |
Цитата |
При результаті, коли маємо певну кількість голосів за всіх (проти всіх) та стільких ж голосів за одну з робіт, то дуель не закривається до вирішального голосу. |
Цитата |
За всіх - 3 Учасник 1 - 2. Учасник 2 - 3. Рахуємо: Учасник 1: 2+3=5 Учасник 2: 3+3=6. |
Цитата (Леди Очаровашка @ Mar 9 2011, 17:43) |
У такому разі пропоную не чекати вирішального голосу, а підсумовувати результати. Наприклад: |
Цитата (Morio Ryuu @ Mar 10 2011, 06:08) |
А если против всех то что, получается -1 и 0? |
Цитата |
3. При підведенні підсумків голоси рахуються окремо: якщо в дуелі три голоси "за всіх", один "за першу роботу" і два "проти всіх", то перемагають обидва дуелянти; якщо більше голосів "проти всіх", то переможця немає; якщо більше голосів за одного з дуелянтів, то перемагає цей дуелянт; якщо рівна кількість голосів "за всіх" (проти всіх) і за одного з дуелянтів, то очікується вирішальний голос. |
Цитата |
Логику подсчета не поняла вообще. Кто разъяснит? |
Цитата (Игорь ван де Бюз @ Mar 11 2011, 05:57) |
Кстати, а когда будут итоги 1 тура Зимних Олимпийских Игр? |
Цитата (Пэйджик @ Mar 11 2011, 12:06) |
Секунданти, ви вже вибачайте, я розумію, що реал і все таке... Але дивлюсь на свою заявку на коломийки і заявку Ігоря на ту ж дуель 3 дні тому та не розумію: чому модератори знайшли час на палку дискусію в темі запитань й пропозицій, але 5 хвилин на завдання нам - не знайшли? |
Цитата (Morio Ryuu @ Mar 11 2011, 08:04) |
Леди Очаровашка, Crack, что именно не понятно? голоса считаются отдельно, если больше голосов "за всех" то победили оба, если за одну из работ, то победила эта работа, если против всех, то нет победителя, если равное количество голосов то не закрывается дуэль до решающего голоса |
Цитата (Леди Очаровашка @ Mar 11 2011, 12:19) |
спасибі кеп. А чи не розкажете мені секрет: з ким погоджувалось формулювання даного пункту правил? Логічно ж, що Ви не могли змінити пункт правил лише за власної примхи... |
Цитата (Morio Ryuu @ Mar 11 2011, 12:41) |
А с кем мне консультироваться кроме секундантов ДК? Из вышестоящего начальства у меня только Ирришка, но ее вряд ли интересуют правила УДК, в теме я писал про изменение этого правила несколько дней назад и никто против не высказывался |
Цитата (Леди Очаровашка @ Mar 12 2011, 07:17) |
1. Правило - це певна узагальненість, закономірність. І тому формулювання "якщо в дуелі три голоси "за всіх", один "за першу роботу" і два "проти всіх", то перемагають обидва дуелянти;" виглядає дивно. До того ж, якщо слідувати букві закону УДК (вибачаюсь за русизм), то коли в моїй дуелі буде 5 голосів "за всіх", то я можу заперечити підрахунок в голосів. Бо ж у правилах чітко прописани ситувація лише тоді, коли в дуелі 3 голоси. |
2. Правило виглядає не як правило, і я кажу не про стиль формулювання. Воно викликає відчуття дечого, зваленого на одну купу. Фактично сприймається воно ніяк. До того ж, тут викладена не одна думка. |
Ну, і частина пункту "якщо більше голосів за одного з дуелянтів, то перемагає цей дуелянт;" викликає реакцію "Спасибі, кеп. І як УДК раніше без цього функціонував?" |
І, якщо Ви аж так деталізуєте, то що буде, як голосів "за всіх" та "проти всіх" буде однакова кількість" |
Цитата (Правила @ Sep 21 2008, 10:25) |
то очікується вирішальний голос. |
Цитата (Morio Ryuu @ Mar 12 2011, 07:29) |
это пример подсчета а не правило, сейчас оформлю как пример |
что именно свалено? тут речь про подсчет голосов и все |
Ну так тут специально для тех кто в танке все подробно расписано, а то столько вопрос из-за простого уточнения как будут считаться голоса |
Цитата |
Цитата |
7. Коментарі повинні бути змістовними. Голоси, які сформульовані за принципом "В першій роботі помилок менше, тому за неї.", "Мені сподобалась більше друга робота, тому голос їй.", не будуть враховуватися. Коментатор повинен розписати ЧОМУ йому подобається більше та робота, ніж інша. У перекладах, щоб не повторювати виправки інших коментаторів, ви можете процитувати попередні повідомлення і згодитися/не згодитися з ними |
Цитата (Леди Очаровашка @ Mar 12 2011, 07:45) |
а може не підходити до цього так легковажно, а перед цим погодити форму подачі з іншим модератором та людиною, яка в цьому хоч трошки тямить? І взагалі, чи потрібен цей приклад? Невже неможливо іншими шляхми досягти розуміння цього пункту? Розширенням першої частини речення? Невже неможна цей же приклад подати узагальнено? |
Цитата |
3. При підведенні підсумків голоси рахуються окремо: якщо в дуелі голосів "за всіх" більше, ніж останніх, то перемагають обидва дуелянти; якщо більше голосів "проти всіх", то переможця немає; якщо більше голосів за одного з дуелянтів, то перемагає цей дуелянт; якщо рівна кількість голосів, то очікується вирішальний голос. |
а ви це перечитували після того, як написали? Ви розумієте, як воно сприймається? Навіть якщо забути про стилістику, якої тут нема? А для особливостей підрахунку голосів є цілий підпункт: "IV. Підрахунок голосів." Пропоную усі існуючі підпункти синтезувати в один абзац. І все буде доладу. |
Про творчі дуелі все ясно, про них є окремий пункт, який хоч і не виконується, та нехай. А от за цим п.п. чи враховуються в перекладацьких дуелях голоси, що складаються виключно з чужих цитат? |
Цитата (Crack @ Mar 12 2011, 15:39) |
Не понимаю. Цифрами или руками пропишите. Как можно считать даже общее количество, но не складывать? |
Цитата (Morio Ryuu @ Mar 12 2011, 09:08) |
Учитываются |
Цитата (Правила) |
ІІІ. Нагороди: [...] 2. Конфедератка у поле "Заслуги перед форумом" - за п’ятнадцять перемог в дуелях. |
Цитата |
7. Коментарі повинні бути змістовними. Голоси, які сформульовані за принципом "В першій роботі помилок менше, тому за неї.", "Мені сподобалась більше друга робота, тому голос їй.", не будуть враховуватися. Коментатор повинен розписати ЧОМУ йому подобається більше та робота, ніж інша. У перекладах, щоб не повторювати виправки інших коментаторів, ви можете процитувати попередні повідомлення і згодитися/не згодитися з ними |
Цитата (Morio Ryuu @ Mar 13 2011, 02:59) |
потому что считает |
Так? |
Или предложите ваш вариант обобщенного и доступного правила подсчета голосов |
Если все скидать в один абзац, вы думаете, станет яснее? |
Цитата (Леди Очаровашка @ Mar 13 2011, 08:25) |
хто вважє? Правило? Нажаль, або на щастя воно не може вважати, бо ще права почне качати. |
А як Ви думаєте, коли все скидано в один абзац - сприймається легше? (будь ласка, дайте відповіть на це моє питаннячко) |
Якщо в дуелі буде, як голосів "за всіх" та "проти всіх" буде однакова кількість, то де написано в правилах, що потрібно...? |
Цитата |
якщо рівна кількість голосів, то очікується вирішальний голос. |
Цитата (Morio Ryuu @ Mar 13 2011, 09:17) |
секундант, такая практика была еще до меня, вряд ли претензии по его доскональному исполнению можно предъявлять ко мне. |
Цитата |
ви можете процитувати попередні повідомлення і згодитися/не згодитися з ними |
Цитата (Morio Ryuu @ Mar 13 2011, 09:17) |
там "все" не скидано вроде как... |
Цитата (Леди Очаровашка @ Mar 13 2011, 09:37) |
У пункті правил вказано, що повинна бути цитата І згода. ЧОМУ зараховуються пости лише з цитатами? |
Цитата (Леди Очаровашка @ Mar 13 2011, 09:37) |
але питання звучало так: "коли все скидано в один абзац - сприймається легше?" Можна побачити конкретну односкладну відповідь "Так" чи "Ні"? Будь ласка. |
Цитата (Morio Ryuu @ Mar 13 2011, 09:59) |
Потому что я руководствуюсь логикой когда засчитываю такие голоса. Вполне логично, что когда человек цитирует чей-то пост он с ним соглашается, и слово "согласен" после цитаты не меняет сути, или нет? Вы считаете слово "согласен" играет важную роль? |
Цитата (Morio Ryuu @ Mar 13 2011, 09:59) |
логично, что нет, не легче |
Цитата (Леди Очаровашка @ Mar 13 2011, 11:49) |
тоді чому у своєму правилі ви все збили до одного речення й одного абзацу? |
Morio Ryuu, чи можу я попросити Вас поспілкуватися зі мною українською? Мені було б зручніше. |
Цитата |
Вітаємо, Lorienna! Користувач ukr_fond переслав Вам ^Конфедератка 2% (1) Цитата Lorienna - Айвенго |
Цитата |
Шановні україномовні користувачі, адміністрація форуму запрошує Вас прийняти участь в перекладі форуму на українську. Ознайомитись можете ТУТ. |
Цитата (Torrens fatum @ Apr 16 2011, 21:39) |
взяти участь =drag= |
Цитата |
John White та Lorienna Дуель перекладу з української: проза Стан: очікується одна робота Термін: 16.04.11 Lorienna та John White Дуель перекладу з російської: проза Стан: очікуються обидві роботи Термін: 17.04.11 |
Цитата |
1.3. Запис на кожну дуель повинен супроводжуватись розгорнутим коментарем (із виправленням помилок) відкритих дуелей із посиланням на цей коментар під час запису. |
Цитата (хтось цікавий @ May 8 2011, 12:16) |
Офігенно придумали, тільки не розумію чому щоб записатись на дуель не можна просто процитувати пост якщо ти з ним погоджуєшся? |
Сторінки: (45) [%] 1 2 3 ... Остання ». | Нова тема |