Сторінки: (45) % « Перша ... 9 10 [11] 12 13 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Бубенчик |
Відправлено: Mar 9 2011, 14:13
|
||
Offline Лучший способ отомстить - остаться в живых. Верховний чародій IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2351 Користувач №: 40990 Реєстрація: 15-July 08 |
вы начали с рассуждения о моей глупости. а слово, оно ж не воробей, а некомпетентность уж тем более сложно исправимая штука... |
||
|
Бубенчик |
Відправлено: Mar 9 2011, 15:01
|
Offline Лучший способ отомстить - остаться в живых. Верховний чародій IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2351 Користувач №: 40990 Реєстрація: 15-July 08 |
растолкуйте мне еще тему с предложением Сатин. там 1 коммент = 1 заявка на 1 дуэль? или как-то иначе? а то как-то все кивают, а конкретики никакой... |
|
Радость |
Відправлено: Mar 9 2011, 16:52
|
Offline ...и опять превращаться в ежа. Стать: Великий маг V Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3996 Користувач №: 43119 Реєстрація: 11-October 08 |
Lorienna, ну, она предложила сделать как в Англ. ДК. Да, 1 коммент = 1 дуэль, нет коммента, нет дуэли. |
|
Фея кленового сиропа |
Відправлено: Mar 9 2011, 17:22
|
Offline Мастер флуда Стать: Верховний чародій X Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 31823 Користувач №: 30627 Реєстрація: 23-July 07 |
А можна запитати, чому до сих пір не взяли нового секундата? Не знаю, до кого це питання - до СМ чи до інших модераторів, яких не дуже турбує, що набір ведеться з початку лютого місяца, але коли ми побачимо третього працюючого? |
|
Undertaker |
Відправлено: Mar 9 2011, 17:31
|
||
Offline Смерть - это только начало (c) Стать: Великий магістр VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1917 Користувач №: 34378 Реєстрація: 8-December 07 |
Это вопрос не к нам, но скажу что думаю было мало заявлений и Ирришка ждала еще, сейчас тем кто писал будут отправлены тексты на перевод и в скором времени будет новый секундант =thinking= надеюсь, нам самим бы его быстрее хотелось |
||
|
Радость |
Відправлено: Mar 9 2011, 17:33
|
||
Offline ...и опять превращаться в ежа. Стать: Великий маг V Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3996 Користувач №: 43119 Реєстрація: 11-October 08 |
Были отправлены тексты, ждём ответных переводов |
||
|
Леди Очаровашка |
Відправлено: Mar 9 2011, 17:43
|
||||||||
Offline Але я не та... Стать: Чародій V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2270 Користувач №: 23310 Реєстрація: 20-November 06 |
Я б хотіла побачити цитату цього правила. Бо ж знайшла я тільки таке:
Проте, що може заборонити більш вчасно закрити дуель, або ж запросити когось проголосувати (здається, на двох останніх сторінках я бачила повідомлення, як хтось з секундантів казав про таке)? Механізм нарахування балів таким чином? Напевне, як і в цій дуелі, хоча вона висіла менше місяця. Якщо питання-пропозиція щодо пустих цитованих коментарів була випущена, а підіедення підсумків було визнаним цікавішим, то нехай. У правилах є пункт, який дещо суперечить моїм поглядам, і я вже це обговорювала в темі з Ігорем. Мова йде про пункт 4.3.
У такому разі пропоную не чекати вирішального голосу, а підсумовувати результати. Наприклад:
|
||||||||
|
Undertaker |
Відправлено: Mar 10 2011, 06:08
|
||
Offline Смерть - это только начало (c) Стать: Великий магістр VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1917 Користувач №: 34378 Реєстрація: 8-December 07 |
А если против всех то что, получается -1 и 0? =drag= |
||
|
Леди Очаровашка |
Відправлено: Mar 10 2011, 11:11
|
||||
Offline Але я не та... Стать: Чародій V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2270 Користувач №: 23310 Реєстрація: 20-November 06 |
Ви вважаєте, що за умовного віднімання при такому результаті доречно вважати якусь з робіт переможною? Те, що зараз відбувається з правилами УДК мені нагадує те, що відбувається з нашою Конституцією. Це взагалі якось контролюється? Вибачте, але це тільки в мене нинішній варіант пункту 4.3. викликає незрозумілі відчуття?
|
||||
|
Игорь ван де Бюз |
Відправлено: Mar 11 2011, 05:57
|
||
Offline Мастер флуда Стать: Великий чародій XI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 10250 Користувач №: 23044 Реєстрація: 13-November 06 |
Например, если в дуэли пять голосов "за всех" 5 - за второго участника и 5 - за первого, то не будет дуэль закрываться с победой всех, а будет ожидаться дополнительный голос, который и опредилит победителя. Кстати, а когда будут итоги 1 тура Зимних Олимпийских Игр? |
||
|
Сторінки: (45) % « Перша ... 9 10 [11] 12 13 ... Остання » | Нова тема |