Сторінки: (45) [%] « Перша ... 14 15 16 17 18 ... Остання ». ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Цитата (Undertaker @ May 8 2011, 12:24) |
потому что это любой может сделать, смысла тогда в этом правиле не будет, поэтому чтобы записаться вы должны оставить свой комментарий. Для этого можете выбрать дуэль где еще нет голосов. |
Цитата (хтось цікавий @ May 8 2011, 12:29) |
На скільки я розумію це правило придумали щоб було більше коментів і швидше закривати дуелі, то яка різниця пишеш комент сам чи цитуєш? |
Цитата (лАхиня @ May 8 2011, 12:43) |
закрийте нарешті 3 тур Зимових ігор. |
Цитата (NoraLi @ May 8 2011, 15:11) |
Цитата (лАхиня @ Сегодня, 18:43:28) закрийте нарешті 3 тур Зимових ігор. +1. |
Цитата |
Якщо голосів будем менше 5-ти, то ми звернемось за допомогою до жюрі у складі |
Цитата |
Побажання секундантам: беріться до роботи або відмовляйтесь від своїх обовязків, бо сенсу від вас ніякого, удк зовсім заглох. |
Цитата |
І - знову - пропоную дискримінацію. Не вимагати коментарів, якщо людина хоче на рідкісний конкурс.(Автори, коломийки, етюди - якщо існує відкрита дуель такого ж виду - будь ласка, хай коментує, якщо ж ні - дайте написати оповідання чи коломийку, може на новеньке люди підтягнуться, заодно й кілька сусідніх дуелей зопалу прокоментують...) |
Цитата |
може вже пора заборонити голосування цитатами? Бодай у творчих авторських та художніх дуелях. Можу навести приклади, коли дуель закриваласьз 4-5 голосами, й лише перший пост не був цитатою. |
Цитата (Lorienna @ May 9 2011, 06:47) |
не бачу різниці по важливості між оригінальним та процитованим коментом заради запису. але з оригінальними хоча б, можливо, знайдеться кому видавати калину щотижня. |
Цитата |
Lorienna, як щодо коломийок - теж важко вчитуватись? |
Цитата (Lorienna @ May 9 2011, 07:32) |
я не лізу коментувати те, на чому зовсім не розуміюсь. мабуть, більшість людей звикла робити так само, |
Цитата |
коли вже хто коментує - мусить бодай прочитати текст, котрий коментує. |
Цитата |
Бо теоретично ніби б то усі - за, а на практиці - немає стимулу записуватись на складні дуелі. |
Цитата (Lorienna @ May 10 2011, 06:32) |
що мається на увазі під "стимулом"? якщо я не вмію писати коломийки то навряд мене щось змусить на це записатись. кожен обирає те, що вміє. |
Цитата (Crack @ May 15 2011, 06:08) |
Появилась, не было меня. Прошу прощения за русский. Правила для комментаторов облегчили как только можно. Новые правила - это же не панацея, не что-то неприкосновенное, будем их менять по ходу действий, если в этом возникнет надобность. Хотелось бы, конечно, привлечь больше комментаторов, которые действительно будут вчитываться в работы участников. Но, на данный момент, задача в том, чтобы дуэли не висели по месяцам без единого комментария. Люди все же что-то делали, старались, а их труды проходят мимо. Комментировать можно как угодно, но пусть активные участники клуба немного потрудятся и прокомментируют несколько работ - это же не слишком сложно ))) И участникам приятно и комментатор свои знания освежит. |
Цитата (лАхиня @ May 15 2011, 06:47) |
То як щодо Зимових ігор? не ігноруйте свої обов язки. |
Цитата (Crack @ Jun 8 2011, 09:14) |
Запитання до відвідувачів ДК: чи потрібно видалити старі повідомлення в Книзі запитань та пропозицій? |
Цитата (NoraLi @ Jul 13 2011, 21:41) |
А у мене пропозиція: ще один вид дуелей. Секундант знаходить десь недалечко спотворений текст (можна суржиком, можна "шИдеФФр із шкільних творів", де загубили не лише граматику, але й голову, можна у фікрайтерів пошукати). Дуелянти мають довести його до прийнятного стану. Годиться? |
А у мене пропозиція: ще один вид дуелей. Секундант знаходить десь недалечко спотворений текст (можна суржиком, можна "шИдеФФр із шкільних творів", де загубили не лише граматику, але й голову, можна у фікрайтерів пошукати). Дуелянти мають довести його до прийнятного стану. Годиться? |
Пропозиція | Коментарі-критика-зауваження |
Цитата (Леди Очаровашка @ Jul 16 2011, 16:41) | ||
Десь рік-два тому, коли серед секундантів була ще Галадріель, така ідея була відкинута, через те, що вона потребує від секундантів значних зусиль, і буде легкою для дуелянтів. Хоча особисто я за. Що стосується "чистки" теми, то, чи можливий варіант "попрацювати" з темою. Якщо це запитання, то, ЯМНЗП (емнип), питання були такі, що потребували конкретної відповіді, й стосувались закриття-відкриття конкурсу/дуелі, й сформути ФАК*ю важко. проте пропозиції, й щодо видів дуелей, і конкурсів були. Можливо, деякфі з них обговорювались, проте не були зреалізовані. В такому разі можливо їх оформити табличкою у першому пості
а самі повідомлення тоді видалити. проте, це лише моє бачення. |
Цитата (Tonori @ Jul 16 2011, 18:13) |
я хочу запропонувати провести турнір: ті ж самі дуелі, тільки за турнірною схемою вибування. було б цікаво) |
Цитата |
взагалі-то літо для відпочинку і не всі можуть сидіти перед комп'ютерами цілодобово, очікуючи заявок та виставляючи дуелі. Свою роботу я виконую добре. І не Вам вирішувати скільки людей тут працюватиме. Також я не починала нові дуелі, щоб дуелянти не чекали мого повернення. |
Цитата (Соло @ Aug 17 2011, 18:33) |
то уявіть собі, що у дітей саме влітку є вільний час для форуму та участі в дуелях |
Цитата (Соло @ Aug 17 2011, 12:57) |
як на мене тут міг би впоратись і один секундант |
Цитата (NoraLi @ Aug 17 2011, 18:57) |
Соло, що ти визвірився на дівчину? До її роботи як секунданта у мене, наприклад, претензій немає. До речі, не відчуваєш протиріччя: |
Цитата (NoraLi @ Aug 17 2011, 18:57) |
Де ж ті діти, що прагнутьучасті в дуелях? Чи вони соромляться записуватись? |
Цитата |
Дуелянтів поменшало, відколи обовязковими стали цитати в заявці на дуель. Тому двох секундантів вистачає. |
Цитата |
Я виконую свої обовязки, та не зобовязана писати вам звітів. Маєте скарги на мою роботу - пишіть супермодератору. |
Цитата (Соло @ Aug 17 2011, 19:21) |
діти прийшли, побачили, що за місяць їх заявку не прийняли і більше сюди не повернулись. |
Цитата |
Цитата Дуелянтів поменшало, відколи обовязковими стали цитати в заявці на дуель. Тому двох секундантів вистачає. |
Цитата (Пэйджик @ Aug 17 2011, 19:58) |
У будь-якому разі два модератори - це мало, як показує досвід... |
Цитата (Пэйджик @ Aug 17 2011, 19:58) |
У будь-якому разі два модератори - це мало, як показує досвід.... |
Цитата (NoraLi @ Aug 17 2011, 20:19) |
Ну тут - моя персональна вина, якщо хочете шукати винного - то була моя ідея. Але й досі ще не певна, що гірше - дуелі, що не закривались по 2 місяці й більш (часом без жодного коментаря), чи те, що маємо зараз. |
Цитата (NoraLi @ Aug 17 2011, 20:19) |
Мене цікавить інше. Соло, напрямки - Ви пропонуєте себе на місце Ірми? |
Цитата (Crack @ Aug 17 2011, 21:17) |
А, пробачте, що там від мого імені писали? Я щось не зауважила... |
Цитата (Пэйджик @ Aug 17 2011, 20:27) |
Взагаді на форумі все дуже повільно робиться, УДК - не найгірший приклад. |
Цитата (Crack @ Aug 18 2011, 15:15) |
NoraLi, колишні секунданти мають доступ до прихованного підфоруму для розмов секундантів ))) |
Цитата (Марся @ Aug 19 2011, 07:32) |
Говоріть за себе, в мене, наприклад, доступу туди нема =lol= |
Цитата (Ірма @ Sep 30 2011, 18:10) |
записувати на мікрофон? Чи просто до музики написати текст? |
Цитата (Ірма @ Oct 6 2011, 18:28) |
То я ввожу дуель коректорів у основний склад |
Цитата (NoraLi @ Oct 8 2011, 18:53) |
Якщо потрібна моя думка - так, це добра ідея. І (з упертістю барана) :) можливо, окремим видом варто спробувати антисуржик. І антимаразм (останнє пропоную складати на купку). |
Цитата (Усмішка @ Oct 8 2011, 19:38) |
дуель, де потрібно вичистити мову від суржика |
Цитата (Sovereign @ Oct 9 2011, 09:33) |
Щоб взяти участь, потрібно надіслати Ірмі творчу роботу :writer2: або художню роботу(цитату в картинці) =painter= на тему"Козацька слава" до 23.59 13 жовтня. |
Цитата (NoraLi @ Sep 29 2011, 20:48) |
А якщо просто твір під музику - але без жанрових обмежень, лише кількість слів? |
Цитата |
Near - Never Again Дуель перекладів(укр-рос) Термін:5 листопада. |
Цитата |
1.7.1. Дуелянт має право одночасно приймати участь в двох однотипних дуелях. 1.7.2. Записуватись дозволяється одночасно на три дуелі, не враховуючи заміни, за наявності розгорнутих коментарів. |
Цитата (Black raven @ Nov 23 2011, 21:48) |
коментаторі і учасники то є різні речі. |
Цитата |
Також коло ніку порушників буде записаний "штраф". |
Цитата |
А Вы оба - далеко не знатоки украинского языка. |
i | Оскорблять никого не будем. |
! | Вольтури, приму во внимание. Отношения выясняем в личках. |
! | Отношения выясняем в личках, дубль 2. С делами АДК идём в АДК. *скрытая реклама* |
Цитата (Torrens fatum @ Sep 1 2012, 05:26) |
По какой причине Вольтури, Адонос и Львенок не были дисквалифицированы не смотря на признанные факты нарушения, а именно - слив работ друг другу и последующее за них голосование? |
Сторінки: (45) [%] « Перша ... 14 15 16 17 18 ... Остання ». | Нова тема |