Сторінки: (45) % « Перша ... 20 21 [22] 23 24 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Adeline |
Відправлено: Sep 29 2011, 09:19
|
Offline маленька збоченка (с) Стать: Магістр III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2316 Користувач №: 37266 Реєстрація: 13-February 08 |
NoraLi, я нам"ятаю це і на днях відкрила набір на пробну дуель коректорів. Чи ви хотіли саме суржик? |
|
NoraLi |
Відправлено: Sep 29 2011, 09:27
|
Offline Преподаватель истории магии, Университет Гриффиндор, год 3000 от Стать: Магістр VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3131 Користувач №: 8929 Реєстрація: 29-October 05 |
Ірма, прогавила... =dontknow= даруйте. Суржик - то лише одна біда. А як щодо збору лінків на подібні сайти - якщо такі дуелі матисуть успіх? (А мені здається - матимуть) |
|
Adeline |
Відправлено: Sep 29 2011, 09:36
|
Offline маленька збоченка (с) Стать: Магістр III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2316 Користувач №: 37266 Реєстрація: 13-February 08 |
NoraLi, просто суперники знайшлися за 10 хвилин) Якщо хочете, то записуйтесь, проведемо ще одну дуель. Щодо посилання. Помилок там вистарчає, але от тематика... Стараюсь давати на дуелі щось більш-менш цікаве. А на цю пробну дуель я висилала завдання з твору, але помилки робила сама. І можна би було виставляти завдання, дві роботи дуелянтів та оригінал. |
|
Усмішка |
Відправлено: Sep 29 2011, 09:54
|
Offline Вот - я, весь боль и ушиб. Стать: Магістр IX Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3228 Користувач №: 37735 Реєстрація: 3-March 08 |
Ірма, я, між іншим, якраз хотіла уточнити. В даному творі виправляти лише пунктуацію? Бо ж в тексті купа слів, які, хоч і не є літературною мовою, правильні. |
|
Adeline |
Відправлено: Sep 29 2011, 10:04
|
Усмішка, все що вважаєш помилками. А вони є і в деяких словах. Та я думаю, чи краще давати більший текст і менше помилок, чи навпаки? |
|
Усмішка |
Відправлено: Sep 29 2011, 10:07
|
Offline Вот - я, весь боль и ушиб. Стать: Магістр IX Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3228 Користувач №: 37735 Реєстрація: 3-March 08 |
Ірма, але ж мені залишати діалектичні слова? чи які вони там? Мені здається треба більше помилок. Бо в тому творі їх майже нема. І це сумно. |
|
Adeline |
Відправлено: Sep 29 2011, 10:18
|
Усмішка, не знаю =cry1= Це пробна дуель. В оригіналі є діалектичні слова, тобто це не помилки. Можна їм замінити більш літературними, а можна залишити так. Ну я старалась робити їх не у кожному слові, але думала, що їх достатньо. Добре, виставлю та й подивимось що і куди. |
|
Усмішка |
Відправлено: Sep 29 2011, 10:25
|
Ірма, та звичайно) Я ж не звинувачую. Просто мені цікаво, як відреагують. Бо ж ніби як дуель коректорів, але що ж повинен робити коректор? Виправляти помилки і разом з тим робити текст літературним? Але я збережу слово автора, тобто діалекти. І хай буде як буде. Мені цікаві коментарі і робота суперника. Додано через 5 хвилин Я ще хотіла спитати, хоча це може бути некоректно чи якийсь там інший епітет (я маю на увазі, що я не маю права цього знати). Ти могла зайві знаки ставити? |
|
NoraLi |
Відправлено: Sep 29 2011, 16:52
|
Offline Преподаватель истории магии, Университет Гриффиндор, год 3000 от Стать: Магістр VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3131 Користувач №: 8929 Реєстрація: 29-October 05 |
Усмішко, успіху на дуелі! (Пишусь на наступну) І маю ще одну гнилу ідею. Можливо, дуелянтів лякає "многобуквіе" авторських дуелей - і варто запропонувати щось лаконічне. Наприклад, "сорок слів під музику" - секундант видає музичний фрагмент, і дуелянти на свій розсуд пишуть ці самі 40 слів.Що це буде? А що захоче кожен! Етюд, монолог, розмова, вірш, реп - аби не простий набір цитат... Оцінювати - вишукану мову і "співзвучність" музиці. Знаю, "сира" ідея, та може гуртом доведемо до ладу? (В ідеалі було б варто дати кожному з дуелянтів наговорити свій текст поверх музики і надіслати "звуки", та я не певна, що так ми не перелякаємо людей :anim_confused: - чи всі зможуть зробити це? І як тоді бути з авторством? :anim_confused: ) |
|
Усмішка |
Відправлено: Sep 29 2011, 17:02
|
NoraLi, дякую. Якщо місце буде вільне до закінчення першої такої дуель, то складу Вам компанію. А про ідею. Це цікаво, але я не знаю чи це справді стане популярним. Бо особисто я не зможу такого виконати. Хоч б через те, що мені буде соромно. Та я ж говорю лише за себе, тому може таки варто подати на пробу цю дуель. |
|
Сторінки: (45) % « Перша ... 20 21 [22] 23 24 ... Остання » | Нова тема |