Сторінки: (45) % « Перша ... 24 25 [26] 27 28 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
NoraLi |
Відправлено: Nov 27 2011, 17:20
|
Offline Преподаватель истории магии, Университет Гриффиндор, год 3000 от Стать: Магістр VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3131 Користувач №: 8929 Реєстрація: 29-October 05 |
Black raven, прочитайте назву теми, в якій на мене рикаєте, й вгамуйтесь, нарешті. Ірма, щодо Інституту, як я розумію, потрібен новий набір викладачів та студентів. (Хто у нас номінальний ректор?) А моя ідея полягає саме у тому, щоб мати стимул писати українською скрізь на форумі. :) Останнім часом ловлю себе на тому, що вживаю російську, коли не певна, що українську зрозуміють.(Або коли точно знаю, що "принципово" не захочуть зрозуміти). Може то моя персональна манія, тоді закриваємо питання - або ж залишаємо ідею лише для підрахунку постів у темі "Поспілкуємось?". Якщо ж схожі симптоми є й у інших - варто спонукати до своєрідної "переклички". |
|
Adeline |
Відправлено: Nov 27 2011, 19:13
|
Offline маленька збоченка (с) Стать: Магістр III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2316 Користувач №: 37266 Реєстрація: 13-February 08 |
NoraLi, там взагалі нічого немає і нікому нічого не треба. Саме їх треба штуркати. Рольового інституту вже давно немає. А от просто інститут... думаю, що це саме у їх спеціалізації поширювати українську мову на форумі, а не лише флудити в темах. Ну, але шо зробиш, слідкуємо за своїм розділом... |
|
Усмішка |
Відправлено: Dec 2 2011, 16:00
|
Offline Вот - я, весь боль и ушиб. Стать: Магістр IX Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3228 Користувач №: 37735 Реєстрація: 3-March 08 |
А давайте секунданти одразу будуть редагувати таблицю про дуелі, якщо будуть відбуватись зміни? |
|
Усмішка |
Відправлено: Dec 8 2011, 17:08
|
Offline Вот - я, весь боль и ушиб. Стать: Магістр IX Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3228 Користувач №: 37735 Реєстрація: 3-March 08 |
А може варто карати і таких учасників, які відмовляються від дуель н-кількість разів? |
|
Adeline |
Відправлено: Dec 8 2011, 17:56
|
Offline маленька збоченка (с) Стать: Магістр III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2316 Користувач №: 37266 Реєстрація: 13-February 08 |
Усмішка, ремнем? Переважно, якщо учасник відмовляється, то він має на це певну причину. І як секунданту (втрачені зусилля) так і дуелянту (втрачений час) не повернеш. |
|
Усмішка |
Відправлено: Dec 8 2011, 18:18
|
віртульним Ірма, та я це чудово розумію. Але якщо таке регулярно трапляється? |
|
Adeline |
Відправлено: Dec 8 2011, 18:45
|
Якщо регулярно, то на дошку ганьби. |
|
Усмішка |
Відправлено: Dec 8 2011, 20:53
|
То я про це і говорила. |
|
Фея кленового сиропа |
Відправлено: Dec 26 2011, 16:14
|
Offline Мастер флуда Стать: Верховний чародій X Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 31823 Користувач №: 30627 Реєстрація: 23-July 07 |
Люди добрі, може, до дідька оте правило "1 голос = 1 участь в дуелі"? Подивіться на них - голосів як було мало, так і залишилось мало. Тільки дуелей менше стало. Скажу відверто, що коли збираюсь голосувати, то голосую тільки в 1-2 дуелях, не більше, а раніше йшла писала коменти у всіх. Чому? Тому що вже не раз було таке: проголосую в 3 дуелях, запишусь на 1... А потім через 3 тижні прихожу і не можу знайти, де голосувала. А якщо знайду, то не пам'ятаю, котрий з голосів використала, та й не хочеться знову йти голосувати. Приберіть оте правило, будь ласка. Зиску з нього немає. |
|
Adeline |
Відправлено: Dec 27 2011, 20:24
|
Та є з нього зиск, є. Коментарів так і би взагалі не було. А поки мало людей участь беруть, бо кінець року, семестру, табелі дають, в когось сесія... Всяке буває. Крім того, ми плануємо трохи оживити ситуацію новим конкурсом. Подробиць чекайте згодом) |
|
Сторінки: (45) % « Перша ... 24 25 [26] 27 28 ... Остання » | Нова тема |