Сторінки: (45) % « Перша ... 14 15 [16] 17 18 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Black_Jack |
Відправлено: May 8 2011, 12:29
|
||
Offline Мастер Стать: Великий магістр X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 512 Користувач №: 45023 Реєстрація: 1-January 09 |
Сенс дуже якраз тоді буде. На скільки я розумію це правило придумали щоб було більше коментів і швидше закривати дуелі, то яка різниця пишеш комент сам чи цитуєш? |
||
|
Meri Stown |
Відправлено: May 8 2011, 12:43
|
Offline Профессионал Великий чарівник VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 177 Користувач №: 40281 Реєстрація: 18-June 08 |
І закрийте нарешті 3 тур Зимових ігор. Вже майже літо надворі а у вас все зима і третій тур. Хоч би до 4 дожити. Побажання секундантам: беріться до роботи або відмовляйтесь від своїх обовязків, бо сенсу від вас ніякого, удк зовсім заглох. |
|
NoraLi |
Відправлено: May 8 2011, 15:11
|
||||
Offline Преподаватель истории магии, Университет Гриффиндор, год 3000 от Стать: Магістр VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3131 Користувач №: 8929 Реєстрація: 29-October 05 |
Наскільки я розумію, знову назріло питання: може вже пора заборонити голосування цитатами? Бодай у творчих авторських та художніх дуелях. Можу навести приклади, коли дуель закриваласьз 4-5 голосами, й лише перший пост не був цитатою. Причому інколи по 3-4 "коментатори" цитували маячню, що буквально на голову не налазить! Це - нормально? Можливо, є сенс звернутися до Інституту з пропозицією: прирівняти певну кількість (3-4) оригінальних коментарів дуелі перекладачів до участі в дуелі?
+1. |
||||
|
Undertaker |
Відправлено: May 8 2011, 15:50
|
||||
Offline Смерть - это только начало (c) Стать: Великий магістр VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1917 Користувач №: 34378 Реєстрація: 8-December 07 |
Жюри уведомлено о том, что они должны прокомментировать работы, буду ждать их решающий голос |
||||
|
Adeline |
Відправлено: May 8 2011, 18:24
|
||
Offline маленька збоченка (с) Стать: Магістр III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2316 Користувач №: 37266 Реєстрація: 13-February 08 |
омг, а секунданти в чому винні? Просто записів менше, бо народу ліньки коментувати. |
||
|
Meri Stown |
Відправлено: May 8 2011, 20:04
|
Offline Профессионал Великий чарівник VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 177 Користувач №: 40281 Реєстрація: 18-June 08 |
В тому що мали б або закрити дуелі або хоча б написати звичний комент "Голосуйте активніше" як завжди робили раніше, тим самим показуючи що їм ще не на все пофіг. |
|
NoraLi |
Відправлено: May 8 2011, 20:30
|
Offline Преподаватель истории магии, Университет Гриффиндор, год 3000 от Стать: Магістр VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3131 Користувач №: 8929 Реєстрація: 29-October 05 |
З упертістю, напевне, вартою кращого вжитку. Ліньки коментувати - як правило переклади. Чому? Тому, що повністю адекватний коментар можна дати лише тоді, коли сам (бодай подумки) виконаєш завдання, яке отримали дуелянти. І якщо у черговий капосний раз замість поєдинку інтелектів і знань натикаєшся на криву обробку результатів гугло-трансляції - стає збіса нудно. Не знаю, як іншим - мені надовго. Від деяких "перлів" тижнями отямитись не можу. ("Гай-гай" - "Роща-роща" =no_wings= =drink_tablet= ) Вихід? Я бачу єдиний: пропагувати, розвивати, а може й нав'язувати інші конкурси. Підтримувати співвідношення бодай 50:50 - перекладів та інших дуелей. Можливо, (краду ідею Чеширського кота :)) варто оголосити "конкурс на новий конкурс" І - знову - пропоную дискримінацію. Не вимагати коментарів, якщо людина хоче на рідкісний конкурс.(Автори, коломийки, етюди - якщо існує відкрита дуель такого ж виду - будь ласка, хай коментує, якщо ж ні - дайте написати оповідання чи коломийку, може на новеньке люди підтягнуться, заодно й кілька сусідніх дуелей зопалу прокоментують...) |
|
Игорь ван де Бюз |
Відправлено: May 8 2011, 21:02
|
||
Offline Мастер флуда Стать: Великий чародій XI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 10250 Користувач №: 23044 Реєстрація: 13-November 06 |
До речі, дуже гарна ідея, адже творчі дуелі так зможуть розвиватися активніше та краще) |
||
|
Crack |
Відправлено: May 9 2011, 05:29
|
Offline Стать: Архимаг VI Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 2874 Користувач №: 27663 Реєстрація: 21-March 07 |
NoraLi, здравая мысль! |
|
Бубенчик |
Відправлено: May 9 2011, 06:47
|
||
Offline Лучший способ отомстить - остаться в живых. Верховний чародій IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2351 Користувач №: 40990 Реєстрація: 15-July 08 |
ну тоді б при забороні цитувати висіла б та творча дуель з тим єдиним оригінальним коментом вічно. так було б краще? як на мене, коментуваи творчі на багато складніше. і навіть примусове коментування заради запису на дуель навряд кого змусить вчитуватись в ті простині творів замість коротеньких перекладів. не бачу різниці по важливості між оригінальним та процитованим коментом заради запису. але з оригінальними хоча б, можливо, знайдеться кому видавати калину щотижня. |
||
|
Сторінки: (45) % « Перша ... 14 15 [16] 17 18 ... Остання » | Нова тема |