Модератори:

Сторінки: (45)  [%] « Перша ... 29 30 31 32 33 ... Остання ».
Сторінки: (3)  1 2 [3] 
 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення )
Нова тема

Книга запитань та пропозицій

Відправлено: Sep 1 2012, 14:10
Adanos van-Sot, расскажи мне, дорогой. :eyebrows:
Відправлено: Sep 2 2012, 13:41
Я очікую відповіді модератора. =drag=
Відправлено: Sep 2 2012, 18:24
Цитата (Torrens fatum @ Sep 1 2012, 05:26)
По какой причине Вольтури, Адонос и Львенок не были дисквалифицированы не смотря на признанные факты нарушения, а именно - слив работ друг другу и последующее за них голосование?

По той причине, что я не нахожусь здесь круглосуточно. Исключила. Прошу прощения, что не ответила вовремя, поскольку не было возможности.
Цитата (Игорь ван де Бюз @ Sep 1 2012, 07:37)
+1. Требую дисквалификации.

Вам бы советовала выполнять собственные дуэли в срок, а не отслеживать наказания других. Вы сильно проштрафили и не заменила я Вас до сих пор лишь по той причине, что на дуэль вызвали именно Вас. Но и эта причина не резиновая. Завтра - крайний срок, я уже сообщила.
Цитата (Torrens fatum @ Aug 30 2012, 21:09)
Радость, по-перше, у правилі нічого не сказано про дуель коректорів, а, по-друге, я прокоментувала кожну дуель у цьому підфорумі. Майте повагу. З телефону я все одно цитувати і лінками не можу

По-перше, дуель кореткорів відноситься до художніх, оскільки потребує власної обробки.
По-друге, я маю до Вас повагу та вдячна за Ваші коментарі. Та якщо Ви не будете вказувати посилання на коментар - виникне плутаниця, якої хотілося б уникнути. Я сподіваюсь, що Ви також матимете повагу.
І не варто мене шпиняти, я усе бачу)
Відправлено: Sep 2 2012, 18:31
госпожа модератор, не сочтите флудом
Цитата (Радость @ Sep 2 2012, 18:24)
Вы сильно проштрафили и не заменила я Вас до сих пор лишь по той причине, что на дуэль вызвали именно Вас.

Бюз! Удушу! В конце концов, кто меня слёзно просил на дуэль записаться?! :monomaniac:
Відправлено: Sep 3 2012, 13:56
Радость, что за бред, Насть?
С конкурса то зачем исключать, если я уже перевёл весь текст?
Відправлено: Sep 3 2012, 15:59
Радость, во-первых, работа уже у вас. А, во-вторых, вы как-то повежливей говорите с посетителями своего клуба. А то скоро вообще здесь никого не будет, как лавочку подставных дуэлей закроют.
Відправлено: Sep 4 2012, 12:32
Вольтури, не могу ничего сделать, участники высказались против.
Игорь ван де Бюз, ничего грубого в Ваш адресс лично от меня не прозвучало. Был дан чёткий комментарий на ваше высказывание. Я, кажется, веду себя по человечески и отношусь с пониманием к Вашим просьбам, иначе бы давно искала замены по истечению сроков.
Відправлено: Sep 4 2012, 12:36
Радость, а с каких это пор решение дуэлянтов, которые и не являются то моими противниками, является более решающим, чем решение секунданта?
Повесила на доску позора - то ладно, но хоть в конкурс верни... я ж перевёл практически всё...((
Відправлено: Sep 11 2012, 23:54
Шановні модератори УДК,
я розумію, що вам нелегко шукати тексти на дуель коректорів, але ж, будь ласка, нехай у тому, що ви даєте буде не тільки пропущено декілька літер.
Відправлено: Sep 26 2012, 20:06
Цитата
Дуель Mark_Twain Supreme
укр-рос проза (26.09)

Дуель не з прози ж, а дуель із лав))

доречі, де дуель?
Відправлено: Oct 3 2012, 06:36
SmARTy, не записывайся к нему, он еще работу на дуэль из лав не сдал. В цитате с картинкой вообще увязнет %)

И да, кстати, можете уже сказать что с дуэлью Марк_Твэн и Supreme?
замена? или секундант не может выставить работы?
Відправлено: Oct 4 2012, 04:43
Цитата (Supreme @ Oct 3 2012, 06:36)
И да, кстати, можете уже сказать что с дуэлью Марк_Твэн и Supreme?
замена? или секундант не может выставить работы?

Мне обещали прислать работу. И я всё жду, жду, жду... Но если до полуночи не получу, то поставлю вам замену. Прошу прощения и за себя, и за соперника.
Відправлено: Oct 11 2012, 08:12
Цитата (Радость @ Oct 4 2012, 04:43)
Мне обещали прислать работу. И я всё жду, жду, жду... Но если до полуночи не получу, то поставлю вам замену. Прошу прощения и за себя, и за соперника.

так что с заменой?
Відправлено: Oct 11 2012, 11:46
Цитата
Дуель перекладу укр-рос (проза)
Диша Джотто та Sea Breeze
До 05.10.12

Куда дуэль пропала? =resent=
Відправлено: Oct 16 2012, 19:51
Цитата (Pauline @ Oct 11 2012, 11:46)
Куда дуэль пропала? =resent=

и все же...
Відправлено: Oct 17 2012, 19:38
Вибачаюсь за тривале очікування. Хворіла довго.
Відправлено: Dec 16 2012, 14:20
Как насчет конфедераток за дуэль Supreme та K-kinda busy
Відправлено: Dec 16 2012, 14:22
Так же вопрос по поводу дуэли
Цитата
K-kinda busy та Supreme
Переклад укр-рос (вірші)
До 10.12.12

что там с работой соперника? Не прислал? Замену ищете?
Відправлено: Dec 16 2012, 20:43
Цитата (Supreme @ Dec 16 2012, 14:20)
Как насчет конфедераток за дуэль Supreme та K-kinda busy

Призы никуда не теряются. Вышлю позже.

Цитата (Supreme @ Dec 16 2012, 14:22)
Так же вопрос по поводу дуэли

Цитата (Supreme @ Dec 16 2012, 14:22)
что там с работой соперника? Не прислал? Замену ищете?

А почему вы не голосуете в дуэлях?
Відправлено: Feb 5 2013, 06:56
Цитата (Crack @ Dec 16 2012, 20:43)
Призы никуда не теряются. Вышлю позже.

А долго ждать? А то скоро уже месяц будет.
Відправлено: Feb 5 2013, 14:16
Пробачте, товариші, була відсутня )))
Відправлено: Feb 16 2013, 18:13
Виправте зразки оформлення заявок на дуелі в першому пості Український Дуельний Клуб (post #1929640)
Правила оформлення заявок на дуелі
Вам потрібно записуватися на дуелі таким чином: Ваш нік, вид дуелі, посилання на коментар.
Відправлено: Mar 28 2013, 21:25
Пропоную змінити секундатна)
Відправлено: May 30 2013, 11:20
Пропоную надіслати мені конфедератку за останню дуель. Як-ніяк часу вже пройшло достатньо.
Відправлено: May 30 2013, 17:24
і всім іншим переможцям теж)
Відправлено: Jun 1 2013, 13:18
Adanos van-Sot та Meri Stown
дуель закрита вже два місяці та приз так і не прийшов(
Відправлено: Jun 1 2013, 15:00
Надіслала всі призи за дуелі, починяючи з 25 лютого. Вибачте, що довелось чекати.
Відправлено: Jul 18 2013, 00:00
Пропоную видалити це правило (https://www.harrypotter.com.ua/index.php?showtopic=39262&view=findpost&p=3348655), тому що так УДК точно не стане популярнішим.
Відправлено: Jul 18 2013, 10:37
Цитата (Игорь ван де Бюз @ Jul 18 2013, 00:00)
Пропоную видалити це правило (https://www.harrypotter.com.ua/index.php?showtopic=39262&view=findpost&p=3348655), тому що так УДК точно не стане популярнішим.

соглашусь с Игорем, это правило специально убрали чтобы народ шел на дуэли, так вы его опять вводите, что слишком много записавшихся и вам это не нравится? есть же конкурс - баллы за комментарии, его достаточно чтобы люди голосовали.
Відправлено: Jul 18 2013, 11:12
Зараз обговоримо з секундантом. Я теж за те, щоб його прибрати ^_^
Але були б раді почути пропозиції, як підвищити активність коментаторів.
Відправлено: Jul 19 2013, 14:39
Olphenia, пусть секунданты тоже голосуют. Не в своих дуэлях, разумеется.
Відправлено: Jul 23 2013, 09:23
Цитата
Виникла ідея нової дуелі: дуель перекладу уривку серіалу (рос-укр; англ-укр).
Ми обираємо комедійний серіал (наприклад, Теорія великого вибуху).
І, починаючи з першої серії, даємо дуелянтам завдання: 5 хвилин з серії ви повинні перекласти у текстовий формат.
Більшу частину, звичайно, складають діалоги, тому потрібно прихопити з собою почуття гумору.

Хто хоче бути експериментальним кроликом?

а почему именно сериала? почему не брать отрывки художественных фильмов? Почему именно рос-укр и англ-укр, почему нет с украинского? А если участники воспользуются субтитрами которые практически для всех сериалов есть, это будет как то контролироваться?
Відправлено: Jul 23 2013, 09:43
Undertaker, потому что кто-то потом будет смотреть этот фильм, а окажется, что когда-то самый интересный урывок он видел здесь. Потому что основной проблемой является как раз отсутствие качественных переводов на украинский. Но если окончательно введем дуэль, то подумаем и о переводе с укр. Да, субтитры будем отслеживать, может за основу возьмем сериал, где нет украинских субтитров.
Відправлено: Jul 23 2013, 10:07
Цитата (Olphenia @ Jul 23 2013, 09:43)
Undertaker, потому что кто-то потом будет смотреть этот фильм, а окажется, что когда-то самый интересный урывок он видел здесь.

а с сериалами такого не будет?
Цитата (Olphenia @ Jul 23 2013, 09:43)
Потому что основной проблемой является как раз отсутствие качественных переводов на украинский.

Боюсь что наш ДК не решит проблему отсутствия переводов, тем более качественных. Может сразу на базе форума основать студию перевода и озвучки сериалов хоть денег заработаем)))
Відправлено: Jul 23 2013, 10:31
Undertaker, с сериалами нет, потому что будем идти по хронологии. А вот о базе переводов - это позже. Интересно, как дуэли будут проходить. Мне кажется, такое задание интереснее делать, чем простой перевод, да и комментировать тоже.)
Відправлено: Jul 29 2013, 18:14
А что больше не практикуются замены в дуэлях? Почему все больше выставляется по одной работе, это никак не дуэль. Я думаю это можно использовать в порядке исключения если замена не найдена в течение длительного срока но не как правило.
Відправлено: Jul 29 2013, 19:27
Undertaker, У випадку якщо є заявка на дуель то звісно, робиться заміна і дається можливість здати роботу іншому дуелянту. Та на приклад я вперше бачив заявки на дуель ізлавок, нема заявок отже нема бажаючих на таку дуель. Та в подальшому буду викладати оголошення про заміну в темці запису на кілька днів
Відправлено: Jul 30 2013, 07:49
Предлагаю ввести рейтинг ДК на основе не только побед но и дополнительных баллов которые участники будут получать за комментарии, за сложные дуэли больше, за простые меньше, за комментарии аналогично, за взятую замену бонусные баллы, за просроченную или несданную дуэль баллы отнимаются. По итогам недели выдавать приз именно тому кто набрал больше баллов за этот промежуток. Если у вас мало времени могу сам разработать бальную систему и сам вести рейтинг
Відправлено: Aug 16 2013, 21:21
У меня вот какое предложение по поводу оформления темы дуэли. Можно ли делать саму табличку шире и не выравнивать текст по центру? Мне, например, намного удобнее читать, когда текст растянулся во всю ширину, нежели, когда он столбиком. И сравнивать сложнее, если к примеру, дуэль перевода.

Конечно, стоит сделать голосование, может кому-то более удобно именно так. :embarrassment:
Відправлено: Aug 29 2013, 19:46
Undertaker, так а смысл в этом? Еще больше подарков? У нас и так есть два конкурса для комментаторов, а участники получают по две конфедератки за сложные дуэли.)

Supreme, сейчас хочу сделать табличку как в ДК прозаиков, вот со след. дуэли так будет)
А пока в дуэли "Игорь ван де Бюз та Усмішка" уже попыталась сделать что-то поудобнее.)
Відправлено: Sep 2 2013, 08:19
Місія здійсненна (post #3411135)
Продление на неделю? А не слишком ли жирно? Я понимаю там 1-2 дня, но неделя (!).
Відправлено: Sep 2 2013, 08:37
Supreme, не слишком, потому что сейчас как раз возвращаются с отпусков. Тем более, что нет ни одной пары дуэлянтов, где бы оба прислали работу. Аполлин еще давно уехала и только сейчас возвращается.
Відправлено: Sep 2 2013, 11:44
Olphenia, просто я, например, старалась, делала работу что бы уложиться в срок. И чего-то из-за этого не сделала, хотя тоже уезжала и знала что 29.08 меня точно не будет и я, выходит, проиграю если работу не пришлю. А тут такое... Нужно было сразу писать, что срок - до 6 сентября.
Відправлено: Sep 2 2013, 12:58
Supreme, откуда мне тогда было знать, что кто-то уедет? Вы спокойно могли мне написать, что вы не очень можете прислатт работу конкретно до 29.08 и попросить продлить. Конкурс проводится в дуэльном клубе, соотв. за теми же правилами. Вы тоже работу на дуэль стараетесь прислать в срок, а человек, бывает, продлит, потом вовсе не пришлет, потом замена. В нашем конкурсе единственного, чего не будет, это замены. Человек получит техническую победу, если его противник не пришлет работу.
Відправлено: Sep 2 2013, 16:58
Короче, понятно. Слишком много тех. побед пришлось бы присуждать.
Відправлено: Sep 2 2013, 18:29
Supreme, не слишком много, а все. Конкурс делается ради интереса, для всех. А не только, чтобы победить и получить медаль в профиль.
Відправлено: Sep 3 2013, 14:19
Olphenia, не интересно, когда выставление работ нужно ждать пол месяца.
Відправлено: Sep 30 2013, 19:28
Цитата (Игорь ван де Бюз @ Sep 29 2013, 22:06)

Кращого коментатора (23.09.13-29.09.13) немає.

так было всего-то две дуэли за этот период, одна из которых - моя :lol:
Відправлено: Sep 30 2013, 20:39
Supreme, така от правда життя.( Якщо потрібно буде, я врахую чийсь коментар у вашій дуелі під час наступних результатів.
Відправлено: Dec 10 2013, 18:00
Houdini та Азазель Розенкрейц
Дуель цитат

:whistles:
Відправлено: Dec 10 2013, 22:21
Цитата (Азазель Розенкрейц @ Dec 10 2013, 18:00)
Houdini та Азазель Розенкрейц
Дуель цитат

:whistles:

буде. зараз я трохи відсутній на форумі.
Відправлено: Dec 20 2013, 07:43
Игорь ван де Бюз, кхе кхе
Відправлено: Dec 25 2013, 18:29
Відредагуйте таблицю з балами коментаторів,будь-ласка.
Відправлено: Jan 19 2014, 02:29
Прошу прокоментувати цю дуель Duel de traduction du texte journalistique з позиції грамотності висловів українською мовою
Відправлено: Jan 19 2014, 15:35
Авось, уже закрили(
Відправлено: Jan 19 2014, 15:41
Игорь ван де Бюз, так) в тебе є час провести командні дуелі? Хочеться чогось величного)
Відправлено: Jan 20 2014, 00:43
Авось, командні дуелі? Якщо я представляю те, що й ти, то щось схоже ми мали, і досвід видався не найращим. Я думав про конкурс мініатюри.
Відправлено: Feb 27 2014, 07:58
Секундант Houdini весьма интересно закрыл старые дуэли - а кто эти участники, номер 1 - номер 2? Мне кажется, имело смысл написать авторам дуэлей - и прежде, чем закрывать. И вопрос к секунданту Houdini - а будут ли посчитаны очки за комментарии в закрытых им дуэлях?
Відправлено: Feb 28 2014, 08:15
Цитата (SmARTy @ Feb 27 2014, 07:58)
а будут ли посчитаны очки за комментарии в закрытых им дуэлях?

+1
К тому же есть дуэли закрытые еще Игорем. Но баллы за их комментирование в магазинчик не пошли.;(
Відправлено: Feb 28 2014, 08:23
Как экс-секундант отвечаю на вопросы.
1. Дуэли не мои, поэтому выясняю сейчас авторство с Ольфелией. Но посчитал нужным перенести их из главного раздела.
2. Очки будут подсчитаны, но, к сожалению, уже не мной.
Відправлено: Mar 15 2014, 22:06
питання з розділу риторичних. моя дуель з Смарті коли-небудь побачить світ чи всі, хто сюди записуються - надто наївні люди, якщо сподіваються на те, що ДК досі працює?

i  

Питання вирішено у ОП. Дуель побачить світ)

Відправлено: May 9 2014, 07:59
А конфедераток за победу в дуэли после их закрытия больше не выдают? :nya_sorry:
Відправлено: May 17 2014, 09:32
эммм... а мож там можно уже некоторые дуэльки позакрывать? а то они уже больше месяца висят, вряд ли кто-то еще будет голосовать :yn_unsure:
Відправлено: May 22 2014, 17:28
Цитата (SmARTy @ May 9 2014, 07:59)
А конфедераток за победу в дуэли после их закрытия больше не выдают? :nya_sorry:

Так. Хотiлося б побачити цiй капелюх
Відправлено: May 23 2014, 11:46
а дуэли будут выставляться? :yn_unsure: а то неделю назад сданы работы...
Відправлено: May 23 2014, 14:32
Прошу прощения у всех. Секундант пропал без предупреждения, я в поиске. Если не найду - в ближайшие несколько дней буду сама разбираться.
Відправлено: May 23 2014, 14:33
abegg, я думаю у нее уважительная причина - у нее в городе военные действия.
Відправлено: May 23 2014, 18:44
Ужаваемые модераторы, когда будут закрыту уже давным-давно просроченые дуели и будут приняты новые учасники????!!!
Відправлено: Jun 3 2014, 11:24
простите, а почему так медленно работает ДК? =sorry=
Відправлено: Jun 3 2014, 12:25
Шейн, у секунданта складна ситуація в місті.
Відправлено: Jun 6 2014, 06:49
ДК ищет второго секунданта давно. И, очевидно, если единственный секундант не появится до воскресенья, УДК будет искать единственного секунданта. Прощу прощения, ничего сделать не могу пока, увы.
Відправлено: Jun 6 2014, 10:24
А що, як провести місяць Самоврядування? Сподіваюсь, що бажаючі будуть. Тоді вирішиться проблема із заявами, що висять вже давненько, не потрібно буде звільняти діючого секунданта і можливо буде знайдений другий за підсумками :tiptoe:
Відправлено: Jun 6 2014, 11:10
Здесь нельзя ставить плюсики прямо над сообщениями. Поэтому.
Цитата (Глеб Фрайд @ Jun 6 2014, 10:24)
А що, як провести місяць Самоврядування? Сподіваюсь, що бажаючі будуть. Тоді вирішиться проблема із заявами, що висять вже давненько, не потрібно буде звільняти діючого секунданта і можливо буде знайдений другий за підсумками :tiptoe:

+1
Відправлено: Jun 6 2014, 11:12
Глеб Фрайд, MizukiRin, поможете?) Насколько вы можете знать, я украинский знаю ровно никак.
Відправлено: Jun 6 2014, 19:51
Цитата (abegg @ Jun 6 2014, 11:12)
Глеб Фрайд, MizukiRin, поможете?) Насколько вы можете знать, я украинский знаю ровно никак.

Я помогу:-)
Відправлено: Jun 6 2014, 20:04
Цитата (abegg @ Jun 6 2014, 11:12)

Окей. У нас с Пейдж есть почти сделаная дуэль коломыек. (я немного слоупок)
Когда она будет готова(обещаю свою часть доделаю завтра) она может увидеть мир?
Відправлено: Jun 6 2014, 20:25
Якщо потрвбно підтвердження - нічого не маю проти. Я також гальмо, відправила роботу дуже піздно (дякую секундантові, що на дошку не повісив), але хотілося б побачити дуель.
Відправлено: Jun 6 2014, 21:23
Если никто не возражает, я напишу на русском, во-певых мне так легче, во-вторых не хочу утруждать Абегг переводом.
Цитата (abegg @ Jun 6 2014, 06:49)
ДК ищет второго секунданта давно. И, очевидно, если единственный секундант не появится до воскресенья, УДК будет искать единственного секунданта. Прощу прощения, ничего сделать не могу пока, увы.

Хотя если честно я сама не особо знаю украинский. Хз вообще, что я тут забыл.
Если администратор по модераторам не против то предлагаю сделать следующие вещи.
1)Закрыть висящие дуэли в которых достаточно голосов. Или в которых голосов достаточно для итога и они долго висят.
К примеру моя дуэль с Музой. Я не против того, чтобы ее закрыть несмотря на то, что там всего 3 голоса. Она уж очень доооолго висит. Учитывая голоса, уверена Муза будет не против, но если надо я напишу ей с просьбой подтвердить.
Те дуэли где 5 голосов и более закрыть бы в обязательном порядке. Т.е. нужно будет написать письма участникам с просьбой сказать их работы. Ники участников есть. Думаю, конфедератка не такой уж ценный приз, чтобы обманывать.
Что касается отчетности в дневе по таким дуэлям. У тебя будет возможность рассдать нам призы? Или можно дать кому-то из участников пароль от фонда(потом поменяете) пусть займется призами Так же почему бы времно не добавить участников в друзья, закрыв для нас все остальные записи. Сделать одну большую запись "день самоуправления" и там записывать все выданые нами призы. Это позволит наблюдать за процессом. К тому же не все тут модераторы, многим будет познавательно ознакомиться с будующей бюракратией(не забываем мы ищем второго сек. в УДК)
2)Открыть дуэли вроде нашей с Пейдж. Один из участников выставляет задание данное секундантом и обе работы.
3)Выставить свои дуэли по заданиям участников. Думаю, будет интересно вместе выбрать задание.
4)Создать тему для отчета, где каждый участник по окончанию месяца самоуправления на украинском языке напишет отзывы и впечатление.
5)Достойно наградить всех "самоуправленцев" УДК по заслугам. Границы понятия "достойно" на усмотрение администрации.

В принципе список-план приблизительный. Я озвучила то, что хочу видеть. Но мб кто-то имеет другие идеи.

P.S.Интересно среди "самоуправленцев" есть люди которые хорошо владеют фотошопом. =blush1= Было бы здорово сделать небольшую красивую картинку-надпись "Самоврядування в УДК"(можно что-то другое, просто предлагаю)
Со ссылкой на УДК. И участникам, да и всем желающим, поставить в подпись. Или же юзербан. Можно пофантазировать и написать различные смешные надписи опять же со ссылкой на УДК и в подпись. :embarrassment:
Відправлено: Jun 7 2014, 06:44
MizukiRin, мне нравится твой план) Единственный вопрос - уже имеющиеся дуэли действующего секунданта будут закрывать Самоуправленцы? То-есть, они будут распределены между ними и пусть себе мучаются с узнавание авторов той, или иной работы, да?
Хочу ещё сказать на счет взятия секундантами дуэлей. Очень не хотелось бы, что бы участники с медленным интернетом и слабой скоростью реакции не остались в пролете :shy1: Может быть стоит ввести небольшой лимит по неоткрытым дуэлям?
Відправлено: Jun 7 2014, 07:33
ну, закрыть дуэли я закрою. Только там всего 5 дуэлей можно закрыть. В остальных не хватает голосов. обычно День самоуправления - это временные секунданты берут дуэль, рассылают задание, добиваются работ, выставляют на голосования и закрывают. Свои дуэли, конечно.

Я имела в виду именно описательную часть на украинском. :unsure:
Відправлено: Jun 7 2014, 07:48
Цитата (abegg @ Jun 7 2014, 07:33)
ну, закрыть дуэли я закрою. Только там всего 5 дуэлей можно закрыть. В остальных не хватает голосов. обычно День самоуправления - это временные секунданты берут дуэль, рассылают задание, добиваются работ, выставляют на голосования и закрывают. Свои дуэли, конечно.

Тут УДК просто. :lol:
Что думаешь по всем предложенным мною вариантам? Какие из них реально осуществить?)
Я бажаю для УДК більше незалежності, ніж ти зазвичай даєш іншим ДК.))
Цитата (abegg @ Jun 7 2014, 07:33)

Я имела в виду именно описательную часть на украинском. :unsure:

Ну, го в скайп тогда.)
Відправлено: Jun 9 2014, 18:12
abegg, ми можемо вже починати виставляти дуелі? Ми з Пейдж давно вже списались і чекаємо лише твого дозволу.
А ще ти обіцяла закрити старі дуелі. :embarrassment:
Ну і можна було б вже починати брати заявки дуелянтів. :tulip:
Відправлено: Jun 9 2014, 18:19
MizukiRin, тобто місяць самоврядування вже почався? Без запису, загальної теми, правил та іншого?
Відправлено: Jun 9 2014, 19:19
Цитата (Глеб Фрайд @ Jun 9 2014, 18:19)
MizukiRin, тобто місяць самоврядування вже почався? Без запису, загальної теми, правил та іншого?

Ні, звісно. Чекаємо Абі*смайл з сокирою*
Відправлено: Jun 9 2014, 19:22
Я завтра темку сделаю на русском, коли никто не против. :embarrassment:
А Пейдж я сегодня ответила, кстати. Я это... медленно отвечаю)
Відправлено: Jun 9 2014, 19:28
abegg, добре, будемо чекати :man_and_cat:
Відправлено: Jun 9 2014, 19:34
MizukiRin, Глеб Фрайд, пока ждете - проголосуйте в дуэлях =secret=
Відправлено: Jun 10 2014, 01:33
Спасибо, создала. :urya:
Відправлено: Jun 12 2014, 19:36
О! хотела давно спросить и забыла)) по срокам отправила задания секунданту по этим дуэлям:
Myza та Дуэлянтка Эрмайон
Дуель перекладу прозового тексту з української!
До 14.05.2014

Myza та Дуэлянтка Эрмайон
Дуель перекладу прозового тексту з російської!
До 14.05.2014

но они не были выставлены, мож мне их кому-то переслать?
Відправлено: Jun 13 2014, 15:00
Цитата (SmARTy @ May 9 2014, 07:59)

О, так их всё-таки выдадут? :lol:
Відправлено: Jun 13 2014, 15:07
Цитата (SmARTy @ Jun 13 2014, 15:00)
О, так их всё-таки выдадут? :lol:

Відправ мені в ПМ посилання на дуелі за які тобі не видали конфедератки. Я перегляну звіти фонду і надішлю тобі призи, там де вони мають бути. :embarrassment:
Відправлено: Jun 13 2014, 15:09
У меня контрпредложение - ты посмотришь логи передач фонда и отправишь всем всё неотправленное :cards:
Відправлено: Jun 13 2014, 15:24
Цитата (SmARTy @ Jun 13 2014, 15:09)
У меня контрпредложение - ты посмотришь логи передач фонда и отправишь всем всё неотправленное :cards:

ну, в общем-то, договор такой и был. И отослали бы всё равно всё после 18 апреля.
Відправлено: Jun 13 2014, 15:25
Цитата (SmARTy @ Jun 13 2014, 15:09)

В принципі я й збиралась це зробити, тепер.)
Адже,на жаль, там не одна дуель як я сподівалась "недовідправлена" :fists1:
Відправлено: Jun 13 2014, 15:37
Цитата (MizukiRin @ Jun 13 2014, 15:25)

Адже,на жаль, там не одна дуель як я сподівалась "недовідправлена" :fists1:

а аж цілих дві.

i  

Надіслала кофедератки за дуелі, які закривала Неразбериха з Apr 18 2014 по 13.06 2014.
Усіх, кого недобачила, якщо такі є, чекаю у ОП

Відправлено: Sep 20 2014, 15:13
Моя чесно зароблена в профіль конфедератка-нагорода перестала відображатися =resent=
Відправлено: Oct 5 2014, 14:08
Большая просьба - называйте авторов произведений, чьи отрывки вы берёте для дуэлек. Авторы, я думаю, заслуживают уважения. Будьте добры
Відправлено: Oct 24 2014, 22:32
подскажите а что с этой дуэлью?
Цитата
Дуель цитат у картинці
Дуелянти: Барбацуца та Аполлин

i  

Відповіла в приват.

Відправлено: Jan 4 2015, 19:41
Цитата (Эльджик @ Feb 2 2009, 19:27)
Барбацуца 7

Це зрада чи перемога?

Ось мене зацікавило, де є тут тред суто для теревенів. А його нема. Ос нема флуду і нема де просто чуйки порозводити, так чи що? Це зрада і негаразд!
Відправлено: Jan 5 2015, 06:04
Цитата (Lovencrantz @ Jan 4 2015, 19:41)
Це зрада чи перемога?

Ось мене зацікавило, де є тут тред суто для теревенів. А його нема. Ос нема флуду і нема де просто чуйки порозводити, так чи що? Це зрада і негаразд!

Якщо є бажання потеревенити то ласкаво прошу коментувати дуелі.
Флуду місця у ДК немає.
І так,
Цитата
Барбацуца 7
це кількість перемог дуелянта.
А негаразд це те, що вашого ніку в таблиці дуелянтів немає.
Відправлено: Mar 12 2015, 20:02
у мене таке питання: чому УДК так погано працює? (дуже повільно). Іноді дуелі зависають по пів року, а то і більше.
може потрібна допомога? Можу бути секундантом, якщо буде потрібно.
Відправлено: Mar 13 2015, 15:57
Alice Pieszecki, по пів року дуелі не зависають, а повільна робота через брак коментаторів. Також через невчасну здачу робіт дуелянтами. Якщо спаравді бажаєте допомогти то залиште розгорнуті коментарі в дуелях.
Відправлено: Aug 3 2015, 09:10
А нагадування про дуель учасникам вже не потрібні, мм? :unsure:
Відправлено: Aug 3 2015, 09:34
Цитата (Sunset Sarsaparilla @ Aug 3 2015, 09:10)
А нагадування про дуель учасникам вже не потрібні, мм? :unsure:

Хм...Я нагадував фрайду декілька разів
До того ж - навіть йому прямою мовою казав "Японамать, Глеб, открой письмо 13 июльное.И сансет можешь посоветовать сделать тоже самое"
Якщо хочеш - можу звісно тебе випустити, так як и я поступив не дуже чемно, бо мені було ліньки писати тобі листа.Але ж робіт всеодно немає в мене.Якщо, припустимо, до п'ятниці з'явиться твоя робота...Ну а якщо ні, то ні.
Відправлено: Sep 8 2015, 21:39
Ну чому мертва тиша?
Відправлено: Sep 10 2015, 12:39
Секундант трохи заблукав у навчальних закладах та реалі... :-[
Відправлено: Oct 14 2015, 18:33
У мене пропозиція така. "Кращий коментатор тижня" змінити на "Найкращий коментатор тижня", оскільки так буде краще й правильніше з огляду на українську граматику. Аналогічно "Кращі коментатори та магазинчик".
Відправлено: Dec 27 2015, 01:12
Где-то потерялась моя дуэль излавок
Відправлено: Dec 27 2015, 10:06
WolfHunter, напишіть мені в ЛС подробиці, розберемось.
Відправлено: Dec 27 2015, 10:09
Цитата (WolfHunter @ Dec 27 2015, 01:12)
Где-то потерялась моя дуэль излавок

кажется, это не дуэль потерялась... а соперник... =girl_yyy=
Я сделаю х.х
Відправлено: Jan 17 2016, 09:29
Не нашла в правилах или просмотрела...
Сколько можно одновременно открытых дуэлей вообще и одного вида?
Відправлено: Jan 17 2016, 09:51
RainbowSun, в принципе, правилами не установлены ограничения, но я очень надеюсь, что дуэлянты смогут объективно расценить количество свободного времени, чтобы не было задержек по дуэлям.
Відправлено: Jan 23 2016, 11:53
Вибачаюсь, довго не була тут.
А де тепер можна записатись на дуєль? Я не можу знайти відповідного розділу ...
Відправлено: Jan 23 2016, 13:27
Clara Oswald, Український Дуельний Клуб як і завжди)
Відправлено: Mar 13 2016, 05:14
А что с моей дуэлькой излавок? Она на замене?
Відправлено: Mar 13 2016, 06:22
Таёри, да, жду вторую работу.
Відправлено: Mar 27 2016, 09:13
Цитата (Флорианна @ Mar 13 2016, 06:22)
Таёри, да, жду вторую работу.

И всё ещё не сдают?.. =unsure=
Відправлено: Mar 27 2016, 20:20
Цитата (Таёри @ Mar 27 2016, 09:13)
И всё ещё не сдают?.. =unsure=

Все еще нет(
Я помню про вашу дуэль, как только пришлют - сразу выставлю.
Відправлено: Sep 11 2016, 18:56
Цитата (gamma zeta die @ Sep 11 2016, 18:47)

Прокоментувавши усі виставлені дуелі, Ви отримаєте user posted image Калину (в тому випадку, якщо розмір кожного голосу перевищуватиме 300 символів).

Акція діятиме до 22 вересня.

я так розумію, всі дуелі окрім своїх?))
Відправлено: Sep 11 2016, 19:13
Adanos van-Sot, так, вірно розумієш) :teeth:
Відправлено: Sep 11 2016, 19:27
Цитата (gamma zeta die @ Sep 11 2016, 18:47)
За комментарий-цитату Вы получите Калину (в том случае, если размер каждого голоса будет больше, чем 300 символов).

Кажется, в переводе ошибка? Оо
Відправлено: Sep 11 2016, 19:45
RainbowSun, ох, спасибо большое! Не обратила внимания =hopelessness=
Відправлено: Sep 24 2016, 16:08
пропоную відновити правило, що для запису на дуель потрібно прикріпляти комент якоїсь дуелі
Відправлено: Sep 24 2016, 20:33
Adanos van-Sot, не думаю, що зараз це умісно. Бажаючих брати участь у дуелях не дуже багато, тих, що постійно коментує — ще менше =resent=
Відправлено: Sep 30 2016, 19:05
было бы замечательно, если бы секундант открыл книгу по истории Украины или википедию полистал.. разнообразил свой богатый внутренний мир, информацией о стране которую он представляет. Ибо темы банальные до нельзя в худ дуэлях. Они настолько заезжены, что меня чуть не вырвало. Львов, Одесса, Киев, Вареники, Сало. Такое ощущение, что кроме как, жрать и- срать -по вымощеным углам, у нас на Украине не чем другим, не занимаются, на протяжении всего её существования..

!  

Залишіть свою вульгарність при собі, пане.

Це повідомлення відредагував gamma zeta die - Oct 11 2016, 11:38
Відправлено: Oct 9 2016, 06:53
а что с дуэлью на обложки?
Відправлено: Oct 9 2016, 09:36
Азазель Розенкрейц, поки що роботу на цю дуель надіслали лише ви)
Відправлено: Aug 7 2017, 22:22
Доброї ночі!
Я ось чому до вас звертаюсь, як ви дивитесь на те, щоб прийняти участь в конкурсі винахідливих? Будуть тут бажаючі, чі ні? Варто мені підбирати матеріал?
Я так собі уявляю:
Мінімум 8 учасників (що майже нереально, та все ж), кожен обирає собі комірку в якій зашифрований певний жанр. Жанри будуть дублюватися, отже сформуються 4 пари дуелянтів. Переможець кожної дуелі буде обирати наново комірку, так ми і дійдемо до фіналу.
Дуелі перекладу я б могла зробити, але, як на мене, то дуже просто.
Висловіть свою думку, потрібен вам такий конкурс, чи це нецікаво?
Відправлено: Aug 9 2017, 21:04
Гремучая ива, боюсь, на данном этапе для такого масштабного конкурса соберется слишком мало дуэлянтов :с
Может, художественный сделать? Тогда подтянутся и русскоязычные пользователи.
Прошу прощения, что на русском отзываюсь, украинской раскладки нет и с ней малость неудобно.
Відправлено: Aug 9 2017, 21:25
Я за и готова принять участие! Думаю наберется восемь человек если хорошенько агитировать всех. Единственное сама никогда не пробовала дуэль винахидливих.. может дуэль авторов будет проще? Хотя эту я тож не пробовала..
Відправлено: Sep 24 2017, 20:13
Очень хочу поблагодарить и похвалить секунданта удк, который смог расшевелить его, при том здесь стало так тепло и душевно, что хочется приходить снова и снова. За большую активность и заинтересованность в дк, за щедрость и инициативность! Так держать! Я в восторге. Удк на моей памяти практически всегда было едва активным, если не совсем мертвым... так что вот хочу похвалить и выразить огромную благодарность! :nya_flower:
Відправлено: Sep 24 2017, 20:22
Элис, Муррр. Дякую :embarrassment: А я в свою чергу дякую тобі і всім активним учасникам клубу. Ви чудові! І український ДК живе завдяки вам)
Відправлено: Sep 24 2017, 20:35
Цитата (Элис @ Sep 24 2017, 20:13)
Очень хочу поблагодарить и похвалить секунданта удк, который смог расшевелить его, при том здесь стало так тепло и душевно, что хочется приходить снова и снова. За большую активность и заинтересованность в дк, за щедрость и инициативность! Так держать! Я в восторге. Удк на моей памяти практически всегда было едва активным, если не совсем мертвым... так что вот хочу похвалить и выразить огромную благодарность! :nya_flower:

Підтримую! Секунданту п'ятірка! Вона великий молодець!
Хочеться записуватись на дуелі ще і ще!
Відправлено: Mar 27 2019, 16:04
котики, а добавьте в список дуэлей перевод с "других языков", а то может мне мало, мож я с белорусского что-то хочу перевести? или с французского? а кто-то с немецкого (точно не я).
Відправлено: Mar 27 2019, 16:31
Цитата (шерстяной флинтяра @ Mar 27 2019, 16:04)
котики, а добавьте в список дуэлей перевод с "других языков", а то может мне мало, мож я с белорусского что-то хочу перевести? или с французского? а кто-то с немецкого (точно не я).

Сделаем)
Есть ещё идеи? Дуэль порошков на укре? :nya_thumbs_up:
Відправлено: Mar 27 2019, 19:38
Порошки это точно не моё, спрашивай ребят. А так пока без идей
Відправлено: Sep 15 2019, 15:31
У мене не вiдображається медаль за конкурс до дня незалежності :embarrassment: це можна виправити якось?
Відправлено: Jan 9 2020, 19:25
У меня ещё одна просьба по медали user posted image можно её уменьшить до размеров мольбертика? user posted imageв качестве не потеряет, а смотрется будет эстетичнее.
Відправлено: May 19 2020, 13:21
А СМ может открыть дуэль или придется ждать назначения нового секунданта? А то у нас там с флаей перевод песни вроде был.
Відправлено: May 21 2020, 16:20
шерстяной флинтяра, freefly обещала выставить уже сданные дуэли, как у неё будет возможность, мод права я у ней не забирала. Могу напомнить куда-нибудь в пм про это или попросить переслать мне работы (если мы говорим про уже сданные дуэли)

если про открытие новых из старых заявок, то придется подождать нового секунданта, к сожалению
Відправлено: Sep 29 2020, 12:51
А чому заявка на секунданта висить, а її ніхто не розглядає? Люди ж записуються, інтерес знов є, а тут така затримка
Відправлено: Sep 29 2020, 12:53
шерстяной флинтяра, Я також за це, чим швидше тим краще)) ще більше мені,здається,буде запису а зараз нема секундантів активність маленька😩😩😩
Відправлено: Oct 1 2020, 07:57
Ну так, що з клубом??? Я вже чекаю коли відкриється хоч одна дуель))) Багато бажаючих а клуб так і стоїть, скоро все бажання відпаде!!
Відправлено: Oct 1 2020, 08:00
Мені щось, здається, цікавеньким як дуель перекладу кінострічки)) це також такий перформенс))
Відправлено: Oct 12 2020, 23:25
Цитата (Кукла магии @ Oct 1 2020, 08:00)
Мені щось, здається, цікавеньким як дуель перекладу кінострічки)) це також такий перформенс))

що ти маєш на увазі? :)
Відправлено: Apr 14 2022, 07:12
Заявка на дуель улетіла у премод
Відправлено: Feb 7 2023, 15:59
давайте додамо дуєль тавтограмм!
Хто не нв курсі-тавтограмма-речення, віршик, в якому кожне слово починається з однієї літери.
0 Користувачів переглядають дану тему ( Гостей і Прихованих Користувачів)
Користувачів:

Сторінки: (45)  [%] « Перша ... 29 30 31 32 33 ... Остання ».
Сторінки: (3)  1 2 [3] 
Нова тема

[ Script Execution time: 0.1423 ]   [ 162 queries used ]   [ GZIP ввімкнено ]   [ Time: 15:49:31, 21 Nov 2024 ]

Рейтинг Ролевых Ресурсов - RPG TOP