Нова тема |
Святой Абдулла |
Відправлено: Mar 18 2008, 15:20
|
||||||
Offline Святой... Блаженный... Преподобный... Стать: Заклинач VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1593 Користувач №: 32030 Реєстрація: 31-August 07 |
Вирішив створити тему для віршів, де автори будуть вивішувати свої авторські роботи на тему патріотизму,любові до Батьківщини, до рідної мови, зокрема української. Я вважаю мене підтримають народні маси і кількість шедеврів буде збільшуватись з кожним днем. Отож, ось головна інформація:
|
||||||
Fraid |
Відправлено: Jul 26 2015, 22:49
|
|||
Offline Всеведающий Стать: Великий магістр XI Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 9918 Користувач №: 78014 Реєстрація: 4-January 13 |
|
|||
|
Ozuna |
Відправлено: Aug 21 2015, 08:50
|
Offline Новичок Група: Користувачі Повідомлень: 6 Користувач №: 91460 Реєстрація: 3-July 15 |
*** Шкільні дерева: горіх ми були молодими і добре ставилися до смерті хоча й ранили горіх камінням чи палками а тепер мені гидко на тебе дивитися мені гидко спостерігати старіння мені гидко я не бачу в цьому нічого красивого чи хоча б мудрого моя горіхова труна стає колискою у яку я тебе вклав і вперше поцілував потім кохав тебе аж до весни а тепер ти й не згадаєш як мене звати ведеш за руку дітей до школи …не ведеш але колись поведеш наступаєш на горіх у зеленій шкірі а він розчавлюється білим мозком – і ти піднімаєш одне зерно яке вціліло оббираєш гірку як рогівка шкірку Мирослав ЛаюкМирослав Лаюк, із поетичної збірки !Метрофобія!«Метрофобія» |
|
Рокэ |
Відправлено: Oct 25 2015, 16:32
|
|||
Offline Loki is love Стать: Чудотворець VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1482 Користувач №: 90391 Реєстрація: 26-February 15 |
|
|||
Нова тема |