Сердечно вітаю вас із Новим Роком і Різдвом Христовим!Дуже вчасно, проте як є) Ідею стибрено у Атланти. Усіх обіймаю)) тицяйте на зображення, не соромтесь) | РокэПоказати текст спойлеру Яскраві очі лиса бачать вічність: Сузір'я, космос, неосяжну даль І вся ота безмежна хаотичність Складається у мирну пастораль - У ній немає сумнівів трагічних. Лишень рукою відтягни вуаль Й проміж видінь примарних і магічних, Знайдеться долі витканий скрижаль.
Натхнення тобі і нових сил для завершення книги. А ще бажаю, щоб в новому році зустрілося багато цікавих людей і щоб дні були наповнені незабутніми подіями і приємними емоціями, їх забагато не буває, правда? Хай на твоєму скрижалі долі буть лише письмена з обіцянками щастя)
| ТоріПоказати текст спойлеру - Дівчино, оберіть кульку. Усі кульки абсолютно безкоштовні, не соромтеся обирайте. - кричить тобі вуличний торговець. А ти стоїш і роздивляєшся їх, чому би і не взяти, так? Але яку? - Обирайте обережно, - каже він - від того яку оберете, залежатиме як рік пройде. Дивишся із недовірую, "що за побрехеньки, і як їжак або слон може спрогнозувати як рік пройде?". А потім розвертаєшся і хочеш іти геть, але тебе зупиняють і тицяють в руки кульку, обертаєшся щоб подякувати, та поруч уже нікого нема. З кульки тобі посміхається символ цього року і то добрий знак, гадаєш ти.
Ти перша із ким я повноцінно познайомилася на цьому форумі, чому я безумно рада. Тому без зайвих слів посилаю тобі купу тепленьких обіймів. Але і без вітань не мона, тому побажаю тобі і твоїм близьким світлих і наповнених щастям днів. | АрфейПоказати текст спойлеру У звичайнісінький зимовий день, звичайнісінький єнот (а може і не зовсім звичайнісінький) на ім'я Фей, самотньо сидів на власній кухні. Проте не було в тій самоті ніякого смутку, лапки гріла велика чашка із теплим какао, а погляд вишукував щось надзвичайне у завитках терпкого напою. Що він там бачив у тій чашці із зимовим нектаром? Хто знає, але напевно щось хороше. Бо якісь відголоски тих видінь знайшли відгук у мрійливій посмішці. Поруч на столі ароматно пахли трави, навіваючи спогади про тепле літо і духм'яну осінь. А на дворі, мерехтливими очима підморгували у перших сутінках зорі, обіцяючи здіснення бажань.
За Фея не бий, будь ласка) А так, хочу тобі побажати побільше часу у колі друзів. Нехай вони завжди знаходять хвилину, щоб прийти на допомогу, або розділити важливі моменти твого життя. Успіхів у твоїх хоббі і роботі. І хай на серці завжди буде тепленько, а як ні, то какавушко допоможе (ну чи чай/кава, що більше любиш)))
| Катя-КатеринаПоказати текст спойлеру Похід в музей мистецтв у свято, то є гарна ідея, чи не дуже? Довго збираєшся, попутно роздумуючи, варто було погоджуватися на таку прогулянку, чи ні? А з іншого боку, сьогодні там мають бути виставлені якісь нові картини, то чом б і не завітати. В музеї купа людей, з зарозумілими обличчами і майже натуральним захватом вони роздивляються абстракціонізм, а в тебе не лежить душа. Забрідаєш в якийсь зал і на секунду завмираєш перед такою звичайною картиною коали. Настрій зображення одразу передається і тобі, хочеться посміхнутися. Стоїш ще хвильку, махаєш зображенню рукою, а потім розвертаєшся і простуєш на вихід, вже не помітивши, що коала у відповідь ледь помітно махає тобі лапкою. Де ти ділася? Я вже не можу, мені не вистачає твого запалу. Без тебе сумно(( Міцного здоров’я, поменше завалів на роботі, побільше приємних моментів в житті і вірних друзів тобі, Катусю)) | Фея кленового сиропаПоказати текст спойлеру Ви із подругою йдете головним проспектом міста, магазини святково прикрашені, але настрою не відчувається. Якось сумно. Краєм вуха слухаєш балачки подруги, щось про святкові знижки. А ще через мить ти вслухаєшся "...кажуть, що зима, то білий ведмідь..." і ти уявляєш як величезний білий ведмідь ходить планетою. Шкура його вкрита снігом, а на спині ростуть дикі сосни. І іноді, коли він забрідає в місто, лягає вночі десь в закуточку і засинає. А вранці, коли всі встають-за вікном повно снігу. Діти біжать до найбільшої замети і летять на вільних крилах своїх санчат аж до підніжжя замети, і ніхто, ніхто не здогадується, що то ведмежа спина. Посміхаєшся, подруга знову щось каже про зимові знижки. А тобі весело, і ти вдячна їй за таку цікаву фантазію.
Най у новому році усі твої мрії здійснюються, і нарешті з коледжем все буде вирішено. Хоча може ти й любиш навчання, хто зна) Любові і щасливих моментів тобі)
| Arctic Fox Показати текст спойлеру Сидиш перед вікном, на вулиці тихенько падає лапатий сніг. Але що то? Вдивляєшся, з під'їзду важною ходою виходить білий як сам сніг, пухнатий котище. На хвильку зупиняється, водить носом і озирається сторонами. Помічає снігурів біля лавки і сповільнує свою ходу, а ти неочікувано напружуєшся, не хотілось би щоб коте вполював цих гарних птахів. Продовжуєш своє спостереження, в будь-яку секунду готова відкрити вікно і нагнати нахабу. Проте волохатий неочікувано застрибує на лавку і скручується клубком, поруч стрибають, збираючи хлібні крихти снігурі та він не реагує. Посміхаєшся і відходиш від вікна. Здається, сьогодні абсолютно в усіх мирний настрій.
Знаю, що в тебе завали на роботі, тому побажаю, щоб ця ситуація швидко розсосалася. І щоб робочий час приносив лишень задоволення. Нехай новий рік буде наповнений телими і зігріваючими серце подіями. | kin_sleyПоказати текст спойлеру Ти виходиш на маленьку вуличку, все навколо засипане снігом і світло ліхтарів витанцьовує дивовижними фігурами по заметам. Ондечки вальсує якась святкова мавка, а може то і не мавка, а якась фея, тут багато люду в маскарадних костюмах. На вулиці повно людей, всі святкують, якась маленька дівчинка захоплено тицяє пальчиком на небо і говорить батькові: -Дивись-но тату, тигр на небі. Він дивиться, та нічогісенько не бачить. Зорі та й зорі, що тут. А тобі стає цікаво, озираєшся, здіймаєш голову до неба, а звідти тобі мигтить очима тигр, мружиться, а потім таки підморгує. Кінг, бажаю тобі супер-пупер висот на роботі і адекватних колег) Менших заторів по дорозі до роботи і на шляху з неї. Більше подорожей в своє задоволення. Не хворій! Рада, що достатньо звільнився щоб заглянути в ДК))
| DosyaПоказати текст спойлеру Ну і афіша, гадаєш ти: "Білка-чарівниця, здіснить будь-яке ваше бажання. Завітайте в цирк...". "Ще скажіть, що вона із горішків алмази дістає", фиркаєш про себе, а ноги самі крокують в напрямку цирку. Марево спадає аж коли опиняєшся за кулісами, просто перед тобою цілий натовп. Усі бажають загадати халявне бажання. Міркуєш, а чи не плюнути і не піти додому, але хтось торкається твого рукава: - А ви дівчинонько, не хочете щастя у білки випрохати? Озираєшся,натовп щез. Підходиш до клітки, і загадуєш, ну а що, не можна помріяти? Білка уважно дивиться тобі в очі, а потім знімає з хвоста зелену бусину і простягає тобі. - На велику вдачу, - посміхається наглядач. У тебе талант до віршування, не забувай про нього. Хай новий рік принесе тобі змогу реалізувати свої творчі здібності. З задоволенням прочитала би збірку твоїх віршів) Ну і звичайно ж побажаю щирих друзів і втілення твоїх мрій! | Кошка Кєт Показати текст спойлеру Дивишся на картинку із в'язаними фігурками котів. Це гарний подарунок і, мабуть, добре впишеться в інтер'єр твоєї кімнати, але хотілося чогось інакшого, надзвичайного. Присідаєш на ліжко, попутно продовжуючи оглядини зображення, щось там не так. Занадто велике середнє кошеня, чи то мама кішка? Хто там розбере. починаєш ощупувати руками, ну от, так і є, в середені щось шарудить. Затримуєш подих - це твій перший клад, і потихеньку роздивляєшся, як би дістатися до нього, не пошкодивши сам подарунок. Ось воно - маленька кишенька з заднього боку, зазираєш і дістаєш звичайнісінький лист паперу. Оце і усе? Огладаєш з усіх боків і натрапляєш на надпис: "Потягни за хвоста і загадай бажання". Обережно чіпаєш котика за хвіст і пускаєш мрії на самотік. Зелені котові очі блимають вогниками.
Бажаю тобі в новому році казкових подій в житті, щасливих моментів із близькими і успіхів у творчості (малюнки в тебе суперські)).
| KAJIb9IHПоказати текст спойлеру Снігопад, на вулиці холодно, не те що біля комину. Тепла ковдра поруч, чай і смаколики на столі, чи це не маленьке диво на різдвяні і новорічні свята. Десь на полиці над комином задоволено муркотить коте, на годиннику вже майже північ, саме час для див, правда ж? Хочеться спати, але житель цього дому мужньо бореться із сном, треба дочекатися салюту. Тихо підходиш до вікна, ось воно, вигулькують перші ліхтарики світла, і своїм сяйвом розмальовують в різнобарв'я усе навкруги. І на душі так тепло-тепло, бо все буде абсолютно чудово і ти це знаєш.
Бажаю тобі щоб в цьому році було багатсько подорожей і усі вони принесли тобі тільки позитвні емоції. Щоб взагалі не було приводів для суму, і на роботі все споро і швидко вирішувалося) | ЗеныкПоказати текст спойлеру Ідеш засніженою вулицею, вся така замріяна, щічки розчервонілися і тут бац! повз пробігає вовк. "І шо то було?"- дивуєшся ти, навіть не встигнувши злякатися. - То із місцевого зоопарку втік - каже дивно вдягнений дядечко. Киваєш головою, а потім дивуєшся, "невже запитала вголос?" - Ні, - сміється, у вас на обличчі все-все було написано. Киваєш. А потім завмераєш, адже знову нічого не казала. - Ну чого ви? - посміхається чолов'яга. - Не лякайтесь, розгадали таки мене.- Каліпсо, до мене. Ти стоїш перелякана, оно, вже спільника зове, справжніми іменами не користуються, якісь бандюки,мабуть, треба забиратися. До чолов'яги підбігає вовк, ласкаво тицяється мордою йому в коліна. А той знімає з вовчої голови якусь пір'їну і подає тобі. - Збережи, то на добро! Посміхається і зникає.
Ох, як я тобі вдячна за те, що розбавляла мої монологи в Інституті) Нехай новий рік буде наповнений неочікуваними приємнощами, новими знайомствами і щирістю) Успіхів у твоїх починаннях.
| Soul_EateRПоказати текст спойлеру Ти стоїш на носі корабля і вдивляєшся вперед, помилки бути не може, там, поміж хмар, і справді летить кит. Нарешті! Після довгого часу пошуків ваша команда натрапила на нього. Підкликаєш боцмана і кажеш командувати про зниження. - Що робитимемо, капітан, - питається твій помічник Анрі, а ти загадково посміхаєшся. Анрі ще ніколи не ходив на кита, буде йому що побачити. Повітряний корабель повільно наближається до чудесного створіння. - Ближче! Ближче...сповільніть ходу корабля - командуєш ти. Ваше судно вже зовсім близько від гладкого боку кита, ти обережно торкаєшся його і кит фиркотить. Анрі зачудовано дивиться на небесного жителя. - А ловити його ми не будемо, за них же можна щось виручити? - питається. Команда насуплено дивиться на Анрі, чого він лякається. А ти смієшся. - Нащо нам його ловити, коли він дарує щастя?
Адекватиних керівнкиів на роботі, чудернацьких яскравих снів, прокидаючись від яких хотілось би діяти і творити. Море позитиву і натхнення на справи, що приносять тобі задоволення. | Atlanta HolmesПоказати текст спойлеру Ты сидишь на сосновой ветке, а на руках у тебя почему-то перья. Вокруг лес, полно снега, воздух наполнен самыми разными запахами и немножечко хочется спать. Тебе тепло и уютно. Смотришь на источник тепла - удивительно, ты сидишь на грелке. И почему это ты сидишь на грелке, а ветка такая тоненькая? Гхм.. глупости какие-то. Из дупла высовывается беличья мордочка. - Эй, заходи, что ты как неродная? - зовет тебя. Удивленная, вперевалочку пытаешься забраться внутрь. Взгляд падает на зеркало (зеркало в дупле! чудненько, правда?) - ты сова. Хлопаешь желтыми глазищами и оседаешь. Просыпаешься от стука в окно, на подоконнике сидит коричневая сова, точно такая же, как ты во сне, и хитро светит на тебя желтым глазом. На полу лежит долгожданное письмо) Тебе я хочу пожелать, чтоб в этом году ты была настолько довольна, как эта сова на картинке) И пусть причиной радости будет не только какая-то мелочь, типа тепла от грелки с картинки, но и что-то более существенное. Счастья, радости, тепла)
| ШаниПоказати текст спойлеру Плавно падаєш у сон, десь на краю свідомості все ще прокручуючи зображення із тої дивної книги, щось про Індію і райських птахів, і тут опиняєшся на залитій місячним сяйвом галявині. Повітря наповнене ароматами диких троянд і жасмину, десь поруч тече струмок, і вода його плескається гучно і вечело. Раптом в небі з'являється якийсь птах, оточений золотистим ореолом, сідає на гілку дерева і заливається чудовою піснею. Невже то жар птиця, або казковий фенікс - пролітає думка. А птах повертає голову до тебе і курличе. А потім здіймається назад у небо, скидаючи тобі просто в руки надзвичайно прекрасне перо. Прокидаєшся вранці, поруч лежить розкрита книга про Індію і райських птахів. Який гарний сон, думаєш ти, тримаючи в руці перо фенікса.
Успіхів з дисертацією, я б ще побажала змін в дурнуватих правилах оформлення цих робіт, але навіть магія не всесильна. Тому сил тобі дописати і захистити роботу. А ще побажаю, щоб тяга творити ніколи не зникала) |
|