Сторінки: (7) # « Перша ... 3 4 [5] 6 7 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Arctic Fox |
Відправлено: Aug 6 2018, 09:28
|
Offline Гуру Стать: Великий чародій X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4599 Користувач №: 59730 Реєстрація: 23-June 11 |
Так диктофон на телефоне естт. Я сохраняю ее. Потом на телефоне конвертирую в мп3 и загружаю на япфайл. Все. Очень быстро и просто и не надо мозг напрягать как например на дуэли переводов |
|
тиховій |
Відправлено: Sep 2 2018, 17:12
|
Offline Remplis ton coeur d'un vin rebelle Стать: Великий чародій XII Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 1703 Користувач №: 95794 Реєстрація: 12-January 17 |
В стані лінивого холодцю (принаймні тут, бо реал жере нещадно, можна хоч тут полінкувати) аж до 10.09, а може і пізніше. Ну і користуючись нагодою, зізнаюсь у палкій любові до Ентоні Хопкінса. Сенсу тут не шукайте. А може і шукайте, хто як хоче =eyebrows=. Усім щасливо! До речі, без надії сподіваюсь і жду ваших робіт. |
|
тиховій |
Відправлено: Oct 3 2018, 20:21
|
||
Offline Remplis ton coeur d'un vin rebelle Стать: Великий чародій XII Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 1703 Користувач №: 95794 Реєстрація: 12-January 17 |
Мене наздогнала осінь, по відчуттям, кермуючи котком. Хотіла вам гру провести(я пам'ятаю, що завершення року і т.д, після цього планувала), але вже третій день просто бездумно гіпнотизую ноут. І мені треба хоч 9 гравців. Ото жарт, так?) |
||
|
Arctic Fox |
Відправлено: Oct 5 2018, 05:02
|
Offline Гуру Стать: Великий чародій X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4599 Користувач №: 59730 Реєстрація: 23-June 11 |
Можна менi дуельку?) |
|
тиховій |
Відправлено: Oct 5 2018, 06:11
|
Элис, можна, сьогодні все буде)) |
|
тиховій |
Відправлено: Nov 2 2018, 11:23
|
І передостаннє на сьогодні, що я запланувала, і тоді все-все буде перероблено тут. Оголошення. Гру я вирішила перенести десь на кінець грудня - початок січня, можливо тоді у вас буде більше часу на те, щоб приділити УДК трошки своєї уваги. Ну, і правду кажучи, я трохи задовбалася зі своєю роботою і не встигаю зараз нічого організувати на нормальному рівні. На дуелі часу в мене поки вистачає(вночі відкрию ще одну, я не забула!!!!). Ну а так - чекаю ваших робіт і сподіваюся, що ви ще пам'ятаєте про цей ДК. всіх обіймаю міцними лаписьками) |
|
тиховій |
Відправлено: Nov 18 2018, 17:38
|
в УДК плакає один котик (то я!!! якшо хтось сумнівався), бо мені не здають роботи. одна була радість - заходити в живий дк, бачити вашу зацікавленість, і ту забрали, розбіглися по своїх реалах. |
|
Арфей |
Відправлено: Nov 18 2018, 17:50
|
Offline 71 час Стать: Великий магістр IV Вигляд: Група: Супермодератор Повідомлень: 30280 Користувач №: 33265 Реєстрація: 21-October 07 |
шерстяной флинтяра, я сдам, кицю |
|
тиховій |
Відправлено: Nov 18 2018, 22:13
|
Арфей, нууу, припустимо в тобі я не сумнівалась, хіба трішки, лихої ночі, пізньої години (але то неправда), бо знаю, шо таки здаси. То, так скажімо, дружнє нагадування, бо мені шось підказує, що дехто зовсім позабувався про ті дуелі. |
|
тиховій |
Відправлено: Jan 16 2019, 20:55
|
Вчора наснилось, що мене турнули з УДК, бо я лінива амебка. А до цього снилося, шо прийшла Ювента і подала заявку в секи нашого дк і така: "ти була норм, але я краще", я уві сні трошки попереживала з цього приводу, а потім примирилась. Отож, хто там чаклує? Га?) |
|
Сторінки: (7) # « Перша ... 3 4 [5] 6 7 | Нова тема |