Сторінки: (9) [#] 1 2 3 ... Остання ». ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
i | Добавлена информация о группе |
Цитата (Корнелія @ Nov 10 2006, 14:47) |
Як на мене, то остання пісня "Веселі Часи" досить точно передає наше теперішнє становлення... Вона цікава, мені, наприклад, дуже подобається. :) |
Цитата (Азазель @ Nov 10 2006, 16:01) |
Корнелія, жаль. А сама песня ведь есть на компе? Может, кинешь мне ее на мыло? |
Цитата (Лилу @ Nov 11 2006, 17:47) |
Азазель, это украинский канал)) |
Цитата (Лилу @ Nov 11 2006, 17:47) |
Группа очень хорошая, много классных песен, хотя этот умирающий голос меня немного раздражает.. |
Цитата ([DE|RAIN (Bivshiy TOM RIDDLE) @ Dec 21 2006, 11:57) |
Азазель, как ты её понимаешь? |
Цитата ([DE|RAIN (Bivshiy TOM RIDDLE) @ Dec 21 2006, 11:57) |
Корнелія, похоже ты не андерстэнд моего поста в теме про Эванесенс? Азазель, как ты её понимаешь? |
Цитата (Jane Smith @ Dec 21 2006, 12:37) |
Ооой, йа даже не знаю) Слышала только одну песню и она мне оч оч понарвилась. "Без бою" чтоль) |
Цитата (Бриджет Тейлор @ Jan 20 2007, 13:11) |
Его новая песня "Веселі,брате,часи настали" тоже ничего мне понравилось |
Цитата (Корнелія @ Apr 30 2007, 14:49) |
До того ж, ОЕ матимуть тур по містах України з новим альбомом!!! Ото клас!!! |
Цитата (Віхола @ May 14 2007, 21:59) |
Кажуть, що сьогодні був день народження Славка Вакарчука - 32 роки!!!))).......тож я приєднуюся до привітань) |
Цитата |
Qilinas Smith, якби люди хотіли чути прекрасний вокал - ходили б в оперу, а не на рок концерти |
Цитата (Maria Sana @ May 22 2007, 13:50) |
Qilinas Smith, якби люди хотіли чути прекрасний вокал - ходили б в оперу, а не на рок концерти мені хтось може пояснити в чому глибокий філософський зміст альбому "Міра", бо я щось слухала ці пісні - попса попсою (( нічого видатно, чи такого, щоб за душу вхопило. Одним словом, зовсім не схоже навіть на слабеньку "Глорію", що вже казати про решту альбомів |
Цитата (Serna Ulfrsen @ Jun 9 2007, 16:19) |
Так. Поняла что меня в них разздражает. Постоянно один и тот же тетрахорд по-разному крутят. Тоника, седьмая натуральная, шестая, доминанта, субдоминанта, квартсекстаккорд шестой, квартсекстаккорд доминанты, тоника, причем постоянно в миноре задалбывает. |
Цитата (Serna Ulfrsen @ Jun 9 2007, 16:19) |
Так. Поняла что меня в них разздражает. Постоянно один и тот же тетрахорд по-разному крутят. Тоника, седьмая натуральная, шестая, доминанта, субдоминанта, квартсекстаккорд шестой, квартсекстаккорд доминанты, тоника, причем постоянно в миноре задалбывает. |
Цитата |
так что Корнелія, не волнуйся! это у нее пофессиональное))) |
Цитата (Корнелія @ Jun 14 2007, 20:50) |
Та я то зрозуміла, про що вона... Все ж таки з музикою мала і маю справу... Просто мені неприємно, коли на їх музику гонять. В них вона реально якісна |
Цитата |
Але ж, вона не достатньо якісна і недостатньо, як на мене, різноманітна, щоб бути групою світового маштабу, про яку можна казати: "вони Великі музиканти" . Ще, бува, проскакують у них явні "сирі" пісні, з котрих, з часом, можно було би виліпити дійсно Велику Пісню, але воно виглядає недоробленим. |
Цитата |
тому я так кажу |
Цитата (desertrose @ Jan 12 2009, 20:45) |
Мне безумно понравился)) Слова трогают до глубины души, музыка прекрасна, в целом такой немного джазовый стиль Вакарчука мне пришелся очень по душе. Надеюсь, что будет тур с этим проэктом.. |
Цитата (abegg @ Nov 24 2013, 20:40) |
Меня уже месяц точно |
Сторінки: (9) [#] 1 2 3 ... Остання ». | Нова тема |