Сторінки: (9) # « Перша ... 4 5 [6] 7 8 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Глорія |
Дата Jun 14 2007, 20:50
|
||
Offline Слава Стать: Учень V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 288 Користувач №: 17898 Реєстрація: 16-June 06 |
Та я то зрозуміла, про що вона... Все ж таки з музикою мала і маю справу... Просто мені неприємно, коли на їх музику гонять. В них вона реально якісна. |
||
Serna |
Дата Jun 15 2007, 22:17
|
||
Offline Адепт Стать: Магістр I Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 30578 Користувач №: 5087 Реєстрація: 30-June 05 |
Я і не багато їх тепер слухаю. Але ж, якщо ти маєш справу з музикою, проведи гармонічний аналіз їхніх пісень і ти побачиш, що там є дуже багато повторюваних зворотів і таке інше. Музика дійсно набагато якісніша за музику багатьох інших пострадянських виконавців. Набагато якісніша і набагато цікавіша. Для мене стоять окремо - ВВ і ОЕ. Але ж, вона не достатньо якісна і недостатньо, як на мене, різноманітна, щоб бути групою світового маштабу, про яку можна казати: "вони Великі музиканти" . Ще, бува, проскакують у них явні "сирі" пісні, з котрих, з часом, можно було би виліпити дійсно Велику Пісню, але воно виглядає недоробленим. |
||
|
Глорія |
Дата Jun 16 2007, 14:37
|
||
Offline Слава Стать: Учень V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 288 Користувач №: 17898 Реєстрація: 16-June 06 |
Як на мене, то в них нормальна музика... І різноманітна... А якщо вже про схожість казати... Пісні кожного гурту дещо між собою схожі... Подібний стиль виконання чи щось тому подібне... Так як звичка у людини якась :) |
||
Serna |
Дата Jun 16 2007, 18:31
|
Offline Адепт Стать: Магістр I Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 30578 Користувач №: 5087 Реєстрація: 30-June 05 |
Корнелія, ну, є ж різниця між стилем групи, і між явною повторюваністю. В них, звичайно, повторюваність не примітивна, як у інших груп, але вона все-таки є. Просто в мене є дотошна звичка підбирати на ф-но і гармонічно аналізувати пісні (через іспит по гармоніі)), тому я так кажу. |
|
Глорія |
Дата Jun 16 2007, 19:43
|
||
Та ради Бога :) Це ж твоя думка і тобі не обов'язково пояснювати :) |
||
Горькая |
Дата Jun 29 2008, 18:57
|
Offline Мале ігоїстічне самозакохане стерво! Стать: Чарівник початківець VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 257 Користувач №: 28022 Реєстрація: 15-April 07 |
группа не плохая, но я ее не слушаю.. |
|
Nimfa Tonks |
Дата Jul 17 2008, 12:25
|
Offline Just Like Heaven Стать: Кудесник II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1081 Користувач №: 32798 Реєстрація: 4-October 07 |
а мне почти все их песни нравятся - но особенно Друг и 911 |
|
desertrose |
Дата Jul 17 2008, 13:17
|
Offline Splendour Herself Стать: Чудотворець VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 6778 Користувач №: 31344 Реєстрація: 7-August 07 |
Очень нравятся их песни... Есть как и лирические, так и общественно значимые работы. Радует то, что это - одна из тех групп/исполнителей, которые не боятся петь о современности и о том, что происходит в нашей стране. Должен же хоть кто-то об этом говорить искренне.. |
|
Фред Уізлі |
Дата Oct 17 2008, 13:43
|
Offline гииииииии...... Стать: Чарівник початківець VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1030 Користувач №: 38483 Реєстрація: 28-March 08 |
Мені в ОЕ все подобається,важко обирати! А що Вакарчук зовсім в політику пішов? =-O |
19thNervousBreakdown |
Дата Oct 17 2008, 13:54
|
Offline Мастер Чародій V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 836 Користувач №: 29717 Реєстрація: 23-June 07 |
Вагалась з вибором - "Суперсиметрія" чи "Глорія", чи, навіть, - "Модель". Бо з кожного альбому є приблизно однакова кількість пісень,які подобалися. Група хороша. Не скажу, шо там якась велика геніальність в текстах чи в музиці - але все вкупі виглядає досить пристойно. Особливо їх не слухаю, - але якшо є можливість - то не фиркаю. Десь навіть валявся диск з автографами - не пам'ятаю, коли я їх там взяла..) З улюблених пісень - "Сьогодні", "Дівчина з іншого життя", "Сонце сідає", "Може все не так(Вулиця)" і "Віддам"(до речі, з якого альбому ця пісня? а то в мене тут все трохи перемішано, вона окремо) |
|
Сторінки: (9) # « Перша ... 4 5 [6] 7 8 ... Остання » | Нова тема |