![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Сторінки: (5) [#] 1 2 3 ... Остання ». ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Цитата (BlackCat @ Apr 22 2006, 12:08) |
Очень люблю рисовать. Чем угодно. Сейчас увлеклась фотошопом. Осваиваю. |
Цитата |
арабелла, а ти інших бачила? куінджі - це взагалі шось! місячна ніч над дніпром, поле.... |
Цитата (horberdin @ Apr 24 2006, 18:27) |
дуеж люблю і чиїсь твори, і малювати самостійно... обожнюю ван гога, сальвадора далі, куінджі, хундертвассера, босха. а іще врубеля, якшо я нічого не плутаю... у нього просто шикарний триптих по фаусту для кабінету в готичному стилі! а іще мені подобаються роботи ірен роздобудько. сама малюю трохи. обожнюю туш і перо! а іще страдати всякою фігньою в декоративно-прикладному мистецтві (ну там розмальовувати всякі шафи, вазочки)... |
Цитата (horberdin @ Apr 24 2006, 20:48) |
Crazy, академію, в 16 років? |
Цитата (horberdin @ Apr 25 2006, 11:03) |
Золоторог, ні, на піросмані не ходила... але я дуже хочу сходити на виставку графіки Made in Kiev, Made in New York, яка буде в галереї арт-блюз в травні... має бути дуже класно.... Crazy, я просто знаю одну художню академію в києві, але це вищий навчальний заклад.... :) |
Цитата (Arabella @ Apr 24 2006, 20:23) |
определенно лучше всех Дали и Моне, очень интересные работы у них... |
Цитата (Blaaaargh @ May 14 2013, 23:06) |
Дали я никогда не понимал, хотя работы у него действительно прикольные. Ну, для меня именно "прикольные". Ван Гог. А что? Звездная ночь - любимейшее произведение. Сам же рисую акварелью. |
Цитата (Клиодне @ Apr 22 2006, 11:04) |
Увлекаюсь Импрессионизмом. Люблю рисовать. А вы? |
Сторінки: (5) [#] 1 2 3 ... Остання ». | Нова тема |