![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Сторінки: (5) # 1 [2] 3 4 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Золоторог ![]() |
Відправлено: Apr 24 2006, 22:12
|
||
Offline![]() The Queen Of Metal World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Учень IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 628 Користувач №: 4620 Реєстрація: 8-June 05 ![]() |
horberdin, не ходила случаем на выставку Нико Пиросмани? Такой кайф!!! Какой он все-таки гений! ;) |
||
|
Crazy ![]() |
Відправлено: Apr 25 2006, 10:45
|
||
Offline![]() Класная ЧуХа! ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чаклун V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 73 Користувач №: 12237 Реєстрація: 26-January 06 ![]() |
Так, а що? Ти мені не віриш? =unsure= |
||
|
Risenshine ![]() |
Відправлено: Apr 25 2006, 11:03
|
Offline![]() Тиран и деспот. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1888 Користувач №: 5725 Реєстрація: 18-July 05 ![]() |
Золоторог, ні, на піросмані не ходила... але я дуже хочу сходити на виставку графіки Made in Kiev, Made in New York, яка буде в галереї арт-блюз в травні... має бути дуже класно.... Crazy, я просто знаю одну художню академію в києві, але це вищий навчальний заклад.... :) |
|
Crazy ![]() |
Відправлено: Apr 25 2006, 13:17
|
||
Offline![]() Класная ЧуХа! ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чаклун V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 73 Користувач №: 12237 Реєстрація: 26-January 06 ![]() |
Значить ти погано знаеш Київські академії.. =pleasantry= Без образ.. =this= |
||
|
Risenshine ![]() |
Відправлено: Apr 25 2006, 21:24
|
Offline![]() Тиран и деспот. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1888 Користувач №: 5725 Реєстрація: 18-July 05 ![]() |
Crazy, можливо і погано.... просто я все-таки більше по вузам... але ми безнадійно скатуємось в офтоп... то шо ви мені розкажете? який улюблений художник, яка улюблена техніка?;) |
|
Anna Anderson ![]() |
Відправлено: May 20 2006, 18:48
|
Offline![]() вселенская глупость ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чародій III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 157 Користувач №: 15909 Реєстрація: 30-April 06 ![]() |
Рисовать я люблю, смотрите картинку :D Как вам? |
|
Light in darkness ![]() |
Відправлено: May 21 2006, 09:30
|
Offline![]() Мастер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Підмайстер XI Вигляд: -- Група: Забанені Повідомлень: 723 Користувач №: 817 Реєстрація: 16-July 04 ![]() |
Дивитись і милуватись мистецтвом люблю, але творити мистецтво не виходить! мені інколи такі сни сняться, я дуже шкодую, що не можу перенести їх на папір (малюю дуже погано)! |
|
Deco ![]() |
Відправлено: May 28 2006, 06:58
|
Offline Мудрец ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Анімаг IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1833 Користувач №: 5933 Реєстрація: 24-July 05 ![]() |
А я люблю в Максе обои делать. |
|
Игорь ван де Бюз ![]() |
Відправлено: Jul 6 2008, 22:44
|
Offline![]() Мастер флуда ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Великий чародій XI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 10250 Користувач №: 23044 Реєстрація: 13-November 06 ![]() |
Люблю смотреть на красивые картины. Леонардо да Винчи обожаю! Его творения очень красивые и несут с собой таинственный и скрытый смысл. Сам не рисую, так как от Бога не дано, но вот хочу добраться до фотошопа! |
|
Sunset Sarsaparilla ![]() |
Відправлено: Jul 7 2008, 05:22
|
Offline![]() Ne timeas obscurum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Великий магістр VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 21864 Користувач №: 25367 Реєстрація: 19-January 07 ![]() |
Меня когда тащат в музеи, в раздел живописи, пробивает на зевоту :lol: |
Сторінки: (5) # 1 [2] 3 4 ... Остання » | Нова тема |