Сторінки: (4) # [1] 2 3 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
sail |
Відправлено: Nov 7 2005, 04:18
|
Offline Новичок Стать: Підмайстер V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4 Користувач №: 6371 Реєстрація: 1-August 05 |
думаю некоторые уже знают, но те кто еще не знают вот: Произошло непоправимое... ;( http://www.nightwish.com.ru/news.htm Я был в шоке... Замена уже найдена... Записан пром... Искалеченные She is my sin, Come cover me и Wishmaster лежат тут Це повідомлення відредагував sail - Nov 7 2005, 04:21 |
|
Заар |
Відправлено: Nov 7 2005, 18:22
|
Offline Гость с hpclub.ru Стать: Чарівник початківець V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 65 Користувач №: 9199 Реєстрація: 7-November 05 |
А не подскажете сколько весят эти "искалеченные" версии? Гм, я считаю, что без Тарьи Nightwish не будет представлять из себя что-то такое особое. У группы сильно поубавится фанатов. А Тарья сделает отличную сольную карьеру ;) |
|
Френд без Травки |
Відправлено: Nov 7 2005, 18:31
|
||
Offline Король Англии. Стать: Метаморфомаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4696 Користувач №: 4082 Реєстрація: 13-May 05 |
Мне тоже так кажется. ИМХО, в Nightwish вокал был особенным, а теперь группа может стать... пустой... |
||
|
Заар |
Відправлено: Nov 7 2005, 18:54
|
Offline Гость с hpclub.ru Стать: Чарівник початківець V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 65 Користувач №: 9199 Реєстрація: 7-November 05 |
Группа может стать обычной. Не будет той харизмы, кот. придавалась их творчеству через вокал. Вокал Тарьи - красивый. А крикливых дамочек дофига.. |
|
Risenshine |
Відправлено: Nov 7 2005, 19:08
|
Offline Тиран и деспот. Стать: Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1888 Користувач №: 5725 Реєстрація: 18-July 05 |
касссли!!!!! який ідіот додумався до такого?? =shock= *після перечитання заявляєнія* хоча якшо вона так себе вела, то нафіг нада... хоча група однозначно поміняється, і швидше за все - в гірший бік.... |
|
Заар |
Відправлено: Nov 7 2005, 19:23
|
вот-вот)) |
|
Simona |
Відправлено: Nov 7 2005, 19:41
|
|||
Offline oSтаNуSь SvеTом в даLеKе... Стать: Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 10515 Користувач №: 3208 Реєстрація: 6-March 05 |
|
|||
|
*Я* |
Відправлено: Nov 7 2005, 20:24
|
Offline Павилитиль звьоздных сестем Стать: Чарівник VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 140 Користувач №: 8806 Реєстрація: 25-October 05 |
Хм, я об этом собсно давно писАл. Вот здесь: Nightwish Как уже было написано мной ранее, очень обидно. Честно говоря, я не знаю что у них там произошло (да и не хочу знать, если честно). Вообще у меня аура плохая. Начал слушать Evanescence - через год чуть не развалились, нашёл для себя Nightwish - через две недели Тарью выгнали. О ужас (идёт убивать себя с разбегу об стену) :wall: Це повідомлення відредагував *Я* - Nov 7 2005, 20:28 |
|
Risenshine |
Відправлено: Nov 7 2005, 20:38
|
||
Offline Тиран и деспот. Стать: Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1888 Користувач №: 5725 Реєстрація: 18-July 05 |
ну-ну.... то вже крайнощі.... |
||
|
*Я* |
Відправлено: Nov 7 2005, 20:49
|
||
Offline Павилитиль звьоздных сестем Стать: Чарівник VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 140 Користувач №: 8806 Реєстрація: 25-October 05 |
(трохи відійшовши) Так... мабуть... о, є добра ідея - мені треба слухати "Фабріку" - тоді всі ті гурти порозпадаються. Бу-га-га! (з сумнівом) Але чи здатен я на таку самопожертву? |
||
|
Сторінки: (4) # [1] 2 3 ... Остання » | Нова тема |