Ошибка! Закрита тема Нова тема |
простая прохожая |
Відправлено: Feb 19 2023, 16:21
|
|||
Offline This isn't user you're looking for Стать: Архімагістр X Вигляд: Група: Адміністратори Повідомлень: 16690 Користувач №: 20728 Реєстрація: 5-September 06 |
|
|||
|
Trafalgar Law |
Відправлено: Mar 2 2023, 00:21
|
Offline Всеведающий Стать: Архимаг V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 7160 Користувач №: 50193 Реєстрація: 15-September 09 |
=forelock= Якщо я фактично вже дав повну та розгорнуту відповідь на одне з питань контрольної в одному з додаткових завдань, я ж не отримаю 0 балів якщо просто скопіюю цю відповідь в контрольну? |
|
простая прохожая |
Відправлено: Mar 2 2023, 00:25
|
||
Offline This isn't user you're looking for Стать: Архімагістр X Вигляд: Група: Адміністратори Повідомлень: 16690 Користувач №: 20728 Реєстрація: 5-September 06 |
Это ведь было ответом на иное задание, верно? Так что технически... есть за что снизить балл. Хоть и забавен сам факт "плагиата" у самого себя. А на деле я уточню у инспектора и мы позже напишем. |
||
|
Trafalgar Law |
Відправлено: Mar 2 2023, 03:03
|
||
Offline Всеведающий Стать: Архимаг V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 7160 Користувач №: 50193 Реєстрація: 15-September 09 |
Та відповідь також цілком відповідає на питання контрольної, тому я й перепитую. Якщо учень зберіг здану домашню роботу, і викладач дає те саме завдання через 2-3 умовних роки, правило плагіата не розповсюджується, бо учень знову ж таки здав власноруч зроблену роботу. Тут ситуація така сама - я власноруч відповів на запитання, і так вже вийшло, що ця відповідь на 100% підходить під інше завдання іншої лекції. Не бачу причини не скористатись своєю ж працею. Чекаю на відповідь інспектора :popcorn: |
||
|
простая прохожая |
Відправлено: Mar 6 2023, 14:02
|
||
Получила ответ инспектора и ГИ. Да, в данном случае вопросы схожи/ваш ответ на ту работу можно засчитать как ответ здесь, поэтому сданную работу можно скопировать при ответе на вопрос КР. |
||
|
Ошибка! Закрита тема Нова тема |