Сторінки: (3) [#] 1 2 3 . ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Цитата (Три рубля @ Jun 21 2014, 13:55) |
сквибы имеют какие-то волшебные способности |
Цитата |
З іншого боку, мати Волдеморта, як її показали у спогаді того міністерського чиновника, за рівнем чарівничої майстерності чи то здібностей була майже сквибкою. |
Цитата (Три рубля @ Jun 21 2014, 18:15) |
Меропа скорее повторяет случай Арианы. |
Цитата (Три рубля @ Jun 21 2014, 18:15) |
Аргус Филч, ходивший по коридорам Хогвартса, как у себя дома. |
Цитата |
Скоріш, дзеркалить. Аріана, як так розумію, мала якісь захмарні сплески магії, якими не могла керувати, й з якими ніхто толком не міг упоратись. |
Цитата |
Тобто, якийсь "мінімальний потенціал" чи то "вивих зору", щоб бачити магічний світ, вони мали? Й питання у тім, чи можливі сквиби, народжені серед маглів, і чи можна хоч теоретично такого виявити? Бо я щось не бачу, щоб таких виявляли. І побіжної згадки не знайшлось. Хоч я не шукала спеціально |
Цитата |
сквибы, в отличие от магглов, не только больше видят (маггл даже при желании и после долгих объяснений увидит на месте Хогвартса только руины средневекового замка), но и лучше пользуются разными волшебными инструментами, зельями и тому подобными вещами |
Цитата (Три рубля @ Jun 21 2014, 19:22) |
Обычно она не колдовала. |
Цитата (Келли Мэйв @ Jun 21 2014, 19:01) |
лучше пользуются разными волшебными инструментами, зельями и тому подобными вещами. У магглов нет такой природной хватки и не факт, что этому можно научиться, не имея ни капли волшебной крови. |
Цитата |
Згода, та сквиби, як я розуію, просто нездатні на такі сплески стихійної магії. Нічим "плескати" |
Цитата |
Три рубля, оцінила ланку. Типовий маглородний сквиб?! |
Цитата (Lada.Gornostaj @ Jun 21 2014, 15:05) |
Єдине, що я згадала, це сквибку в "Ордені Фенікса", вона на відміну від маглів бачила дементорів. |
Цитата |
Ты сквиб, а не магл. Потомок магов, не обладающий магической силой. МОЙ потомок. Сквибы не могут колдовать сами, но видят многих магических существ, могут пользоваться некоторыми артефактами. Настоящий магл, не имеющий магической крови, при попытке путешествовать каминной сетью просто получил бы ожоги, а ты с успехом делала это. |
Цитата (astrologer @ Oct 15 2014, 11:04) |
Lada.Gornostaj, Меропа не была сквибом. Она была магом. Слабым, но вполне способным на колдовство. Во всяком случае, приворожить Риддла-старшего она смогла. |
Цитата |
простейшие заклинание он использовал |
Сторінки: (3) [#] 1 2 3 . | Нова тема |