Сторінки: (65) % « Перша ... 39 40 [41] 42 43 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Дейдра |
Відправлено: Jan 9 2007, 11:51
|
||
Offline Средоточье вреда и порока Стать: Чародій VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 7278 Користувач №: 9186 Реєстрація: 7-November 05 |
А Дамби это на с амом деле псевдоним? А зовуд иво... Трелони, да? Черная киска, ну наверное имелось ввиду, что он сказал например.. Прежде чем начнем пир, позвольте я произнесу несколько слов. Вот они... |
||
Анют@ |
Відправлено: Jan 9 2007, 13:19
|
||
Offline --=Форумчанка=-- Стать: Підмайстер II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1551 Користувач №: 9398 Реєстрація: 12-November 05 |
Я тоже думаю что в этих словах не скрыто никакого важного смысла, это просто лишний раз показывает нам натуру Дамба! Не надо думать что Ро из любой мелкой детали делает какой то особый поворот сюжета! ЗЫ: хотя, конечно это и может оказаться важным....... Никто не знает что у Ро на уме.... |
||
|
Aaliyah |
Відправлено: Jan 10 2007, 03:29
|
Offline Чешская Королевна Стать: Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4374 Користувач №: 10484 Реєстрація: 17-December 05 |
А разве показать что Дамби взбалмошный-это не важно? |
Potter-man-ka |
Відправлено: Jan 13 2007, 22:06
|
Offline Профессионал Стать: Чарівник початківець V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 113 Користувач №: 25043 Реєстрація: 12-January 07 |
Там даже Перси сказал, что Дамб гений, но псих. Такчто это - просто так, ломайте мозги, мол! |
|
Hattori |
Відправлено: Jan 13 2007, 22:08
|
||
Offline I would love to see you out of control. Метаморфомаг V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4871 Користувач №: 16276 Реєстрація: 8-May 06 |
А тем кому нечего ломать, что делать? |
||
|
Natalya |
Відправлено: Jan 15 2007, 05:59
|
||||
Offline где сокровище твое, там будет и сердце твое Стать: Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1101 Користувач №: 23017 Реєстрація: 13-November 06 |
Полностью разделяю Ваше мнение, человеку мудрому, прожившему длинную жизнь может казаться смешным толкание длинных речей перед приёмом пищи. И ещё можно вспомнить комичную ситуацию, с каким вниманием он слушает речь Амбридж (какова ирония).
Заняться чем-нибудь по своему усмотрению (Со слов того же Дамблдора). |
||||
|
Amura |
Відправлено: Jan 27 2007, 18:39
|
Offline Мудрец Стать: Підмайстер IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1468 Користувач №: 14649 Реєстрація: 26-March 06 |
Да мне тоже интересно узнать что означают эти слова.Но по моиму все розкроется в последней книге. |
Aplikacia |
Відправлено: Feb 6 2007, 17:56
|
Offline Опытный пользователь Стать: Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 31 Користувач №: 24973 Реєстрація: 11-January 07 |
Много значений, а может по словариках пошукаем, авось найдем разгадку, хм, или не найдем:(:)А мжет это заклинание его собственного изобретения, аля защита? И псих-не псих, но гений:Р |
|
Марена |
Відправлено: Feb 14 2007, 09:41
|
Offline загублене у вічності створіння Стать: Чародій IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1069 Користувач №: 20890 Реєстрація: 10-September 06 |
В мене складається враження що в 6 книзі Гаррі все зрозумів.(але Ро нас не посв'ятила ) Коли після смерті Дамблдора виголошували промову, Поттер не підтримав, в його уяві Дамблдор асоціювався з словами Олух! Пузырь! Остаток! Уловка! Можливо ТЛ захоче обдурити Гаррі, але цих слів не буде знати підставний Дамблдор Також мені сподобалась ідея про мородерів, але більшість людей не зрозуміли директора, та не хотіли цього показати, всі вважали Дамблдора трішки дивним, хоча це могло бути зовсім не так!!! Додано через хвилину В мене складається враження що в 6 книзі Гаррі все зрозумів.(але Ро нас не посв'ятила ) Коли після смерті Дамблдора виголошували промову, Поттер не підтримав, в його уяві Дамблдор асоціювався з словами Олух! Пузырь! Остаток! Уловка! Можливо ТЛ захоче обдурити Гаррі, але цих слів не буде знати підставний Дамблдор Також мені сподобалась ідея про мородерів, але більшість людей не зрозуміли директора, та не хотіли цього показати, всі вважали Дамблдора трішки дивним, хоча це могло бути зовсім не так!!! |
|
Agress |
Відправлено: Mar 9 2007, 16:52
|
Offline Наследница Слизирина Стать: Підмайстер III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 40 Користувач №: 26931 Реєстрація: 18-February 07 |
Может это как то связано факультетами? Слизерин-Уловка, Пуффендуй- Пузырь, Когтерван- Остаток, Гриффендор- Олух... :-[ |
|
Сторінки: (65) % « Перша ... 39 40 [41] 42 43 ... Остання » | Нова тема |