Сторінки: (4) # [1] 2 3 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
la melancolie |
Відправлено: Sep 23 2008, 14:25
|
|||
Offline present & perfect Чудотворець I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3597 Користувач №: 36622 Реєстрація: 25-January 08 |
|
|||
|
тиховій |
Відправлено: Aug 1 2017, 22:21
|
|||
Offline Remplis ton coeur d'un vin rebelle Стать: Великий чародій XII Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 1703 Користувач №: 95794 Реєстрація: 12-January 17 |
|
|||
|
тиховій |
Відправлено: Aug 16 2017, 14:08
|
|||
Offline Remplis ton coeur d'un vin rebelle Стать: Великий чародій XII Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 1703 Користувач №: 95794 Реєстрація: 12-January 17 |
|
|||
|
тиховій |
Відправлено: Sep 6 2017, 14:13
|
|||
|
|||
|
тиховій |
Відправлено: Oct 7 2017, 19:54
|
|||
|
|||
|
тиховій |
Відправлено: Oct 13 2017, 20:23
|
Не буду тут дня зо три. Повернусь і виставлю дуелі, якщо буде що виставляти. Всім гарних вихідних. Обійми для тих, хто працюватиме. Головне не сумуйте!) :morning: |
|
тиховій |
Відправлено: Oct 14 2017, 21:14
|
Пропоную відмінити голоси цитатою. Тільки не бийте, будь ласка. Я знаю, що в нашому ДК цитата оцінюється аж в 1 бал, і вас, часом, саме це спонукає на копіювання чужих думок. Але, мені здається, що дуелянтам не дуже приємно за свої труди отримувати не повноцінний коментар, а просто цитатку. Напишіть на 150 символів, висловловіть коротенько свою думку, але свою. Я знаю, часом дуже лінь, або просто бракує слів, та постарайтесь написати сам мінімум хоча би. Я не буду одразу вводити це правило, хочу почути ваші думки. Чи потрібні вам цитати? Відпишіть в цій темі, будь ласка. Я прислухаються до усіх. |
|
Рокэ |
Відправлено: Oct 14 2017, 22:06
|
||
Offline Loki is love Стать: Чудотворець VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1482 Користувач №: 90391 Реєстрація: 26-February 15 |
Це складно, чесно кажучи. Іноді буває таке, що приходжу, дивлюся на роботи, на коментарі і розумію, що додати мені нічого. Буває таке, та разом з тим мені здається, що просто брати чуже думку неправильно, я сама вже краще не коментуватиму, аніж продублюю чиєсь. Насправді ж не зрозуміло, чи згодні з використаною цитатою, чи просто взяли першу-ліпшу. З іншого боку, у цьому й проблема - мало хто витрачає час на повноцінне коментування, дуелі й так часом тижнями висять. Можливо, не забороняти цитати, а встановити ліміт, наприклад, один коментар-цитата на дуель чи ще якось. |
||
тиховій |
Відправлено: Nov 24 2017, 19:44
|
Нудноооо. Поки ми чекаємо робіт на осінній конкурс, давайте поговоримо про зимові свята. Хто що хоче на зимовий конкурс, бо в мене 0 ідей. Чого вам більше за все хочеться, котики? Переклад? Чи може колядок? Слухайте може коротенькі колядки поставити як завдання? Там на два-чотири рядки? |
|
Зенык |
Відправлено: Nov 24 2017, 20:18
|
||
Offline где-то здесь Стать: Великий чарівник III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 9436 Користувач №: 56874 Реєстрація: 27-December 10 |
добре. по можливості писатиму комментар. Але цитату може не відміняти. Повністю. капитан Шекспир, коли буде сніг чи святкова мішура хочеться це сфоткать. |
||
|
Сторінки: (4) # [1] 2 3 ... Остання » | Нова тема |