Сторінки: (34) [%] « Перша ... 29 30 31 32 33 ... Остання ». ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Цитата (The Wraith @ Jul 17 2013, 12:40) |
допустим, у нас есть маньяк, который верит, что попадет в рай. надо только зарезать побольше плохих. плохие, как вы понимаете, это которые носят красное. а с другой стороны, есть славный парень, мухи не обидевший, но - беднягу в детстве пичкали католицизмом и он верит, что попадет в ад, потому что до сих пор не может простить, скажем, отца. который пихал в его детскую головку не только религию. и не только в головку. туда же: ребенок, которому сказали "ты попадешь в ад", а он и поверил. а потом его сбила машина. то есть последнее, во что он верил, был как раз ад. |
Цитата (Хана @ Jul 18 2013, 21:01) |
если рассматривать именно вариант реинкарнации, то быть человеком - однозначно лучше, чем камнем или котом. |
Цитата (Хана @ Jul 18 2013, 21:01) |
Но если отбросить реинкарнацию, тогда лучший вариант - спокойно оставить тело а дух распостранится по миру) или в небеса. |
Цитата (Три рубля @ Aug 27 2013, 08:23) |
Ничего. |
Цитата (Supreme @ Sep 4 2013, 19:27) |
Меньше задумывайтесь о смерти и о том, что будет после нее. Живите настоящим. |
Цитата (Арфей @ Sep 4 2013, 20:44) |
Ад будеттолько для тех, кто не хочет исправиться |
Цитата (Ехо @ Feb 11 2016, 19:42) |
Самое интересное заключается в том, что пока не умрем - мы не узнаем, а потом вряд ли сможем кому нибудь рассказать. Так что остается только верить. Верить каждому в свое. |
Цитата (Vas Kallas @ Feb 13 2016, 16:36) |
Течения времени не существует, различие между прошлым, настоящим и будущим - всего лишь иллюзия. Поэтому смерть ничего не значит, а значит, о ней стоит беспокоиться не больше, чем о рождении. %) |
Цитата (Дымящий Ленивец @ Feb 14 2016, 22:28) |
Але всежтаки думаєш загробне життя існує? |
Цитата (Vas Kallas @ Feb 14 2016, 22:36) |
Ні. Загробне життя - це життя після смерті. А я не вірю в смерть. Час нелінійний, а паралельний, тому всі точки (минуле-теперішнє-майбутнє) існують одночасно. Це радше якийсь перехід в інший стан. На рівні релігій досить непогано такі переходи ілюструє індуїстська сансара: людина не помирає, вона перероджується. Звісно, я геть не вірю, що це переродження залежить від моральних якостей людини і навряд чи це переродження відбувається в стилі "переродився в камінь, квітку чи перекотиполе", але існує якийсь перехід з одного стану матерії в інший. Мушу зазначити, що це все на рівні теорій і гіпотез, оскільки ми не знаємо, а ті, хто знає (так звані померлі), не можуть нам сказати про це. Втім... |
Цитата (Дымящий Ленивец @ Feb 14 2016, 22:42) |
Твоя позиція цікава в цьому Теж особисто думаю,що воно не існує,але в мертвих не спитати ж.. |
Цитата (Vas Kallas @ Feb 14 2016, 22:46) |
Чому ж ні? Ти, мабуть, чув про різні дежавю, свідомі сни... Це все прояви загробного, як кажуть релігійні та забобонні люди (я кажу не з метою образити) іЮ як кажуть науковці, свідчення етерналізму. Так звані мертві серед нас. Коли ми бачимо віщі сни - це доказ того, що час паралельний і наше народження та смерть існують одночасно ба навіть вічно! Тому теоретично ми можемо звернутись до мертвих, однак як це правильно робиться, мені невідомо, а у всілякі вудуїстські куріння травки заради побачення з Бароном Самді і Маман Бріджит я не вірю %) |
Цитата (Дымящий Ленивец @ Feb 14 2016, 22:51) |
Ти не бачила відео як маленький хлопчик стверджував,що його вбили і в нього була пляма на спині,а пляма утворилась по його словах з його попереднього життя,а саме його були вбили топором в спину і той хлопчик показав місце де його вбивця закопав і навіть показав хто його вбив. І саме цікаве,що хлопчику було 7 років він навіть не мав б цього знати |
Цитата (Vas Kallas @ Feb 14 2016, 22:53) |
Не бачила і не знаю, чи бреше хлопчина, чи ні, однак сама ситуація цілком реальна. Ми всі вже померли насправді. %) |
Цитата (Дымящий Ленивец @ Feb 14 2016, 22:56) |
Він дуже реалістично все розказує І вбивця жив в сотнях километрів від хлопчика і він дослівно розказав хто вбив і де його саме закопали,він ж цього не міг знати і ніхто не знав |
Цитата (Vas Kallas @ Feb 14 2016, 22:58) |
Можливо малюк бачив це в снах і неодноразово. Врешті-решт, кожен з нас мабуть хоч раз в житті мав якесь нав язливе передчуття стосовно чогось, до якого прислухався і виявлялося, що це рішення правильним. Ситуація з хлопчиком тільки доводить вірність теорії етерналізму. |
Цитата (Дымящий Ленивец @ Feb 14 2016, 23:03) |
От мені в снах привижалась малим жінка в чорному,потім після смерті дідуся я бачив його білля хати і не знаю це все бурна фантазія чи дійсно правда |
Цитата (Vas Kallas @ Feb 14 2016, 23:06) |
Це вже 50/50. Я не маю відповіді на питання такого роду. Можливо дійсно бачив його. Можливо ні. Відносно жінки в чорному, то ти десь бачив її в реальному житті. Нам ніколи не сняться люди, яких ми наяву не бачили. |
Цитата (Дымящий Ленивец @ Feb 14 2016, 23:08) |
Саме головне,що вона мені снилась в моєму саді і декілька місяців підряд майже кожної ночі Не раз бачив як люди помирали на моїх очах,як кликали смерть,як бачили її Багато в свому житті бачив |
Цитата (Vas Kallas @ Feb 14 2016, 23:14) |
Чи не багато на твої... 19? Якщо снилась кілька разів... Хто його зна, може від її руки помреш %) А відносно того, чи бачать люди смерть... Я трохи скептична. Навряд чи смерть має матеріальний образ. Більше того, її взагалі не існує. Ці передсмертні образи, радше, останні глюки помираючого мозку. Хоча в Мексиці існує чудесний культ Санта_Муерте, який бере свій початок ще з вірувань ацтеків. Він мені дуже імпонує. Так от, там Смерть має цілком людську подобу, а звуть її Ла Нінья Бланка. Багато хто з адептів Сантіссіми каже, що бачить смерть. Хтозна, у що тільки не вірить наше людство. |
Цитата (Meteora @ Mar 31 2007, 20:46) |
Вот умрем мы,а что потом?.. |
Цитата (Максим Магн @ Jan 15 2023, 15:23) |
О, предлагаю провести эксперимент! Итак, совершаем харакири, а потом реинкарнируемся, возвращаемся на этот форум и оставляем отзыв что там произошло. Участникам плюшки от меня! |
Сторінки: (34) [%] « Перша ... 29 30 31 32 33 ... Остання ». | Нова тема |