Сторінки: (34) % « Перша ... 31 32 [33] 34 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
KAJIb9IH |
Відправлено: Feb 14 2016, 22:28
|
||
Offline *** Стать: Архимаг VI Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 4076 Користувач №: 27940 Реєстрація: 11-April 07 |
Але всежтаки думаєш загробне життя існує? |
||
|
Ferdinanda |
Відправлено: Feb 14 2016, 22:36
|
||
Offline Слава Україні Магістр II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1067 Користувач №: 53928 Реєстрація: 28-May 10 |
Ні. Загробне життя - це життя після смерті. А я не вірю в смерть. Час нелінійний, а паралельний, тому всі точки (минуле-теперішнє-майбутнє) існують одночасно. Це радше якийсь перехід в інший стан. На рівні релігій досить непогано такі переходи ілюструє індуїстська сансара: людина не помирає, вона перероджується. Звісно, я геть не вірю, що це переродження залежить від моральних якостей людини і навряд чи це переродження відбувається в стилі "переродився в камінь, квітку чи перекотиполе", але існує якийсь перехід з одного стану матерії в інший. Мушу зазначити, що це все на рівні теорій і гіпотез, оскільки ми не знаємо, а ті, хто знає (так звані померлі), не можуть нам сказати про це. Втім... |
||
|
KAJIb9IH |
Відправлено: Feb 14 2016, 22:42
|
||
Offline *** Стать: Архимаг VI Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 4076 Користувач №: 27940 Реєстрація: 11-April 07 |
Твоя позиція цікава в цьому Теж особисто думаю,що воно не існує,але в мертвих не спитати ж.. |
||
|
Ferdinanda |
Відправлено: Feb 14 2016, 22:46
|
||
Offline Слава Україні Магістр II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1067 Користувач №: 53928 Реєстрація: 28-May 10 |
Чому ж ні? Ти, мабуть, чув про різні дежавю, свідомі сни... Це все прояви загробного, як кажуть релігійні та забобонні люди (я кажу не з метою образити) іЮ як кажуть науковці, свідчення етерналізму. Так звані мертві серед нас. Коли ми бачимо віщі сни - це доказ того, що час паралельний і наше народження та смерть існують одночасно ба навіть вічно! Тому теоретично ми можемо звернутись до мертвих, однак як це правильно робиться, мені невідомо, а у всілякі вудуїстські куріння травки заради побачення з Бароном Самді і Маман Бріджит я не вірю %) |
||
|
KAJIb9IH |
Відправлено: Feb 14 2016, 22:51
|
||
Ти не бачила відео як маленький хлопчик стверджував,що його вбили і в нього була пляма на спині,а пляма утворилась по його словах з його попереднього життя,а саме його були вбили топором в спину і той хлопчик показав місце де його вбивця закопав і навіть показав хто його вбив. І саме цікаве,що хлопчику було 7 років він навіть не мав б цього знати |
||
|
Ferdinanda |
Відправлено: Feb 14 2016, 22:53
|
||
Не бачила і не знаю, чи бреше хлопчина, чи ні, однак сама ситуація цілком реальна. Ми всі вже померли насправді. %) |
||
|
KAJIb9IH |
Відправлено: Feb 14 2016, 22:56
|
||
Він дуже реалістично все розказує І вбивця жив в сотнях километрів від хлопчика і він дослівно розказав хто вбив і де його саме закопали,він ж цього не міг знати і ніхто не знав |
||
|
Ferdinanda |
Відправлено: Feb 14 2016, 22:58
|
||
Можливо малюк бачив це в снах і неодноразово. Врешті-решт, кожен з нас мабуть хоч раз в житті мав якесь нав язливе передчуття стосовно чогось, до якого прислухався і виявлялося, що це рішення правильним. Ситуація з хлопчиком тільки доводить вірність теорії етерналізму. |
||
|
KAJIb9IH |
Відправлено: Feb 14 2016, 23:03
|
||
От мені в снах привижалась малим жінка в чорному,потім після смерті дідуся я бачив його білля хати і не знаю це все бурна фантазія чи дійсно правда |
||
|
Ferdinanda |
Відправлено: Feb 14 2016, 23:06
|
||
Це вже 50/50. Я не маю відповіді на питання такого роду. Можливо дійсно бачив його. Можливо ні. Відносно жінки в чорному, то ти десь бачив її в реальному житті. Нам ніколи не сняться люди, яких ми наяву не бачили. |
||
|
Сторінки: (34) % « Перша ... 31 32 [33] 34 | Нова тема |