Сторінки: (108) [%] 1 2 3 ... Остання ». ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
i | Офіційна резиденція України на форумі, в якій захищають права її громадян зокрема, право спілкуватись українською Правила теми: Спілкуватись виключно українською. Повідомлення іншою мовою або смайликовий флуд - караються. Небажаними також є беззмістовні повідомлення. У цій темі ви можете обговорити все що стосується України, української мови, культури, побуту і т.ін. Також тему можна використовувати для практичного (письмового) спілкування - для когось рідною, для когось - іноземною - мовою. Тому в темі до п.І.9 Правил Форуму подається уточнення: забороняється обговорення мовних помилок з метою приниження честі та гідності людини. А загалом, покращення мовних навичок та граматики є однією з цілей теми. З пов. Jeirena, My melancholy Baby *Тема перенесена з видаленого підфоруму "Інші мови" в серпні 2011 року. |
Цитата (Шалун @ Jan 19 2012, 16:17) |
Зараз ще дуже гарна програма є Розсміши коміка, хто дивився?Які ваші вражння? |
Цитата (clover fairy @ Jan 19 2012, 18:23) |
один раз бачила. краще, ніж Файна Юкрайна, але мені більш подобаються талант-шоу, особливо "Танцюють всі". взагалі, СТБ - гарний канал |
Цитата (Ірма @ Jan 19 2012, 18:25) |
"струс мізку" |
Цитата (Усмішка @ Feb 26 2012, 21:05) |
А ще мене замучили мої пальці. Вони стільки роблять опечаток. Це так, до слова. |
Цитата (Crack @ Apr 21 2012, 03:28) |
Wyatt, інший кінець міста, під селом. буду пішки йти. головне щоп руки не відвалилися нести усе. а їхати навіть весело, але телефон здала у ремонт і нема чого слухати. буду спати )))) |
Цитата (Усмішка @ Jun 11 2012, 18:50) |
Цитатник, ой, іди звідси. |
Цитата |
а тебе і ніхто не питає |
Цитата (Цитатник @ Jul 4 2012, 23:53) |
Ангел-Хранитель, та з Івано-Франківська,а ти?) |
Цитата (Пантерочка @ Jul 9 2012, 18:37) |
Доброго усим вечора. |
Сторінки: (108) [%] 1 2 3 ... Остання ». | Нова тема |