![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Сторінки: (23) % « Перша ... 7 8 [9] 10 11 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
FireON ![]() |
![]() |
Offline Эксперт ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Підмайстер V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 435 Користувач №: 20609 Реєстрація: 1-September 06 ![]() |
-...файніших чаруна і чаклівниці їхнього віку я ніколи не знав... йой, яке жахіттє... Слизоріг тужливо завивав: А Одо-героя принесли додому, Де батьківська хата стоїть. Розламану паличку поруч поклали, Що й досі сумно лежить. -...жахіттє, - прохрипів Гегрід(...). -Даруйте, - гикнув Слизоріг. - Я знаю, що мені слон на вухо наступив. -Гегрід мав на увазі не ваш спів - він казав про те, як помирали мої мама і тато. -Он як... |
Том Реддл ![]() |
Відправлено: Sep 4 2006, 11:55
|
Offline![]() Призрак дневника и будущий тёмный лорд ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Анімаг VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 779 Користувач №: 19162 Реєстрація: 23-July 06 ![]() |
Слова Дамблдора:-Сегодня ночью вы можете спасти 2 невинные души. |
Ol'4ik ![]() |
Відправлено: Sep 4 2006, 20:07
|
Offline![]() Опытный пользователь ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Сквиб V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 57 Користувач №: 17500 Реєстрація: 7-June 06 ![]() |
Из 1 книги, Драко Гарри:Меня зовут Малфой,Драко Малфой(читай Бонд,Джеймс Бонд). |
|
Одноглазый Джо ![]() |
Відправлено: Sep 5 2006, 14:14
|
Offline![]() Храбрый и смелый ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чарівник початківець VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 33 Користувач №: 20543 Реєстрація: 31-August 06 ![]() |
Не вини себя, сынок!-Рон Гарри после его поцелуя с Чжоу. B) |
|
NoraLi ![]() |
Відправлено: Sep 12 2006, 15:32
|
||
Offline![]() Преподаватель истории магии, Университет Гриффиндор, год 3000 от ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Магістр VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3131 Користувач №: 8929 Реєстрація: 29-October 05 ![]() |
Вчера перечитала ГП-6 в еще одном переводе... Спивак... просто для сравнения. Чтобы убедиться - хорошую вещь не убьет даже такой переводчик :) Вот что - оптом. Sorry - если повторяюсь. Все фразы под МОЕ настроение :(.
|
||
|
Агуамента ![]() |
Відправлено: Sep 12 2006, 19:32
|
Offline![]() Male mori quam foedari ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 99 Користувач №: 13138 Реєстрація: 17-February 06 ![]() |
Рон: - Гермиона! Ты девушка! Гермиона: - Как ты догадался? "Кубок Огня" |
|
Runen ![]() |
Відправлено: Sep 13 2006, 12:30
|
Offline![]() Зов сердца и Крик души... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Учень VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 341 Користувач №: 19190 Реєстрація: 24-July 06 ![]() |
Стих братьев Уизли у магазина.. Ну ооооочень долго перлась! |
|
Serna ![]() |
Відправлено: Sep 13 2006, 21:45
|
Offline![]() Адепт ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Магістр I Вигляд: ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 30578 Користувач №: 5087 Реєстрація: 30-June 05 ![]() |
Я совсем съехала... Хотела спросить у родоков: - Ну что там в маггловских новостях?....)))))))) |
|
Aaliyah ![]() |
Відправлено: Sep 26 2006, 23:42
|
Offline![]() Чешская Королевна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4374 Користувач №: 10484 Реєстрація: 17-December 05 ![]() |
Куча их! Практически все фразы близнецов и Рона. Ну и конечно же Гермионы: *мы могли умереть, и что хуже, быть исключёнными!*(за точность не ручаюсь) Это что касаеться забавных, а лирические щас сходу и не вспомню... |
Том Реддл ![]() |
Відправлено: Sep 27 2006, 17:04
|
Offline![]() Призрак дневника и будущий тёмный лорд ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Анімаг VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 779 Користувач №: 19162 Реєстрація: 23-July 06 ![]() |
-Сегодня ночью вы можете спасти 2 невинные души. |
Сторінки: (23) % « Перша ... 7 8 [9] 10 11 ... Остання » | Нова тема |