![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Сторінки: (23) % « Перша ... 17 18 [19] 20 21 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
tuc-tuc ![]() |
Відправлено: Dec 14 2011, 18:21
|
Offline![]() свято наближається ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Маг X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 305 Користувач №: 42308 Реєстрація: 7-September 08 ![]() |
-А на ком мы тогда полетим? На кизляках твоих морщерогих? Рон Полумне. ГП и ОФ Это самая любимая и не повторимая |
zhiv444ik ![]() |
Відправлено: Dec 15 2011, 12:58
|
Offline Новичок ![]() Стать: ![]() Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1 Користувач №: 67556 Реєстрація: 15-December 11 ![]() |
это любимые фразы-приколы украинского перевода :D Геґрід, який під час їхньої розмови мовчки схлипував у свою плямисту хустинку-як-скатертинку... Гаррі Поттер і смертельні реліквії РОЗДІЛ ОДИНАДЦЯТИЙ — — Більше? — перепитав Манданґус. — Це було б, зараза, дуже непросто... я й так віддав його на шару, єпересете. А шо я мав робити? — РОЗДІЛ ДВАНАДЦЯТИЙ — Снейп у Дамблдоровому кабінеті... Мерлінові кальсони! — Герміона так верескнула, що Гаррі з Роном аж підстрибнули. — "Мерлінові кальсони?" — повторив здивовано Рон. — Вона, мабуть, таки вражена. — Він підсунув газету й переглянув статтю про Снейпа реплики Мелфоя — Ну, канєшно, з такими лапами важко не зачепитися, — почувся ззаду лінивий голос. Рон порадив Мелфоєві піти в таке місце, про яке б ніколи не сказав у присутності місіс Візлі — Фільтруй базар, Візлі.... — Карочє, не дуже виставляй свою кучеряву макітру, Ґрейнджер, — далі глузував Мелфой. — Ви що, тіпа, не знаєте? |
|
Зенык ![]() |
Відправлено: Dec 15 2011, 14:49
|
Offline![]() где-то здесь ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Великий чарівник III Вигляд: ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 9436 Користувач №: 56874 Реєстрація: 27-December 10 ![]() |
Спасибо zhiv444ik :D :D :D Это что такой перевод корявый :D ;( Анекдоты поднадоели, вот идея может точно купить ГП і смертельні реліквії, чувствую там еще есть немало приколов. Геґрід, Манданґус, єпересете. |
|
Алиса Забродина ![]() |
Відправлено: Dec 15 2011, 15:59
|
Offline Новичок ![]() Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1 Користувач №: 67080 Реєстрація: 4-December 11 ![]() |
Больше всего понравилась фраза Дамбдора в 7 книге: "Не жалей мертвых, Гарри! Жалей живых. В особенности тех, кто живет без любви!" ^_^ |
|
НаСтЁнЧиКа ![]() |
Відправлено: Dec 16 2011, 09:35
|
Offline![]() СупЕр ДеВоЧкА ![]() ![]() Стать: ![]() Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 16 Користувач №: 67544 Реєстрація: 15-December 11 ![]() |
А моя любимая фраза Гермионы из 4 книги :"Хотя это потенциально проблематично". :) |
|
Каролина Малфой ![]() |
Відправлено: Dec 23 2011, 11:56
|
Offline![]() Мастер исскуства ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Маг III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 187 Користувач №: 66637 Реєстрація: 20-November 11 ![]() |
Моя любимая фраза : Начали вместе, вместе и закончим . Гарри и Волондеморт .просто чудо фраза :D |
|
Sam-Tu-neznaesh-Kto ![]() |
Відправлено: Mar 19 2012, 15:10
|
Offline![]() Пользователь ![]() ![]() Стать: ![]() Чарівник II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 14 Користувач №: 70115 Реєстрація: 28-February 12 ![]() |
Братья Уизли: Рон смотрика на твоём свитере нет буквы,значит ты не знаеш как тебя зовут! Но мы то знаем как нас зовут . Меня зовут Дред а его зовут Фордж. |
|
Sevi Snape ![]() |
Відправлено: Mar 19 2012, 15:31
|
Offline![]() Вслед за зимой наступит лето. ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Кудесник III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 86 Користувач №: 69490 Реєстрація: 9-February 12 ![]() |
"You have your mothers eyes..." И, конечно, у меня за первенство борятся две фразы: "Always..." & "Turn to page 394!" А вообще, я Снейпоманка, что и видно по предыдущим фразам. |
|
La manzana verde ![]() |
Відправлено: Mar 22 2012, 15:25
|
Offline![]() Эксперт ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стать: ![]() Магістр III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 319 Користувач №: 69698 Реєстрація: 14-February 12 ![]() |
Моя любимая фраза: ЕСЛИ МЫ ПОГИБНЕМ ИЗ-ЗА НИХ, Я УБЬЮ ТЕБЯ, ГАРРИ! ( так сказал Рон в Дарах Смерти) :D |
|
Erica Van-Shooter ![]() |
Відправлено: Mar 26 2012, 12:49
|
||
Offline![]() Пользователь ![]() ![]() Чарівник початківець XII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 14 Користувач №: 70347 Реєстрація: 5-March 12 ![]() |
|
||
|
Сторінки: (23) % « Перша ... 17 18 [19] 20 21 ... Остання » | Нова тема |