Сторінки: (17) % 1 2 [3] 4 5 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Гоурон |
Відправлено: Nov 15 2005, 07:50
|
||
Offline Shadow Priest Стать: Підмайстер II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1479 Користувач №: 5403 Реєстрація: 13-July 05 |
одна песня. Wicked Game. Потому что музвыка там похожа на хард-н-хэви и Вилле не сильно выделываеться. Да... и потому что там нету клавишей и есть гитарное соло. |
||
Вампирша_mult |
Відправлено: Nov 15 2005, 10:20
|
Offline упыряка Стать: Підмайстер II Вигляд: -- Група: Мульт Повідомлень: 386 Користувач №: 8498 Реєстрація: 14-October 05 |
год назад слушала Хим....когда очень плохо-помогает..но сейчас предпочитаю музыку намного тяжелее. но не могу не признать что Вилле Сало из всех исполнителей ближе всего к моему идеалу мужчины... |
|
Гоурон |
Відправлено: Nov 15 2005, 12:50
|
||
Offline Shadow Priest Стать: Підмайстер II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1479 Користувач №: 5403 Реєстрація: 13-July 05 |
трудно поверить что етот сопливый педик может быть для кого-то идеалом мужчины... :blink: |
||
Вампирша_mult |
Відправлено: Nov 16 2005, 08:17
|
||||
Offline упыряка Стать: Підмайстер II Вигляд: -- Група: Мульт Повідомлень: 386 Користувач №: 8498 Реєстрація: 14-October 05 |
значит ты не видел каким он был лет в 17-18 ..... |
||||
|
Risenshine |
Відправлено: Nov 16 2005, 11:49
|
||
Offline Тиран и деспот. Стать: Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1888 Користувач №: 5725 Реєстрація: 18-July 05 |
мда... ніколи не розуміла таких "ідеалів"... імхо, чоловікмає бути схожим на чоловіка... |
||
|
*Я* |
Відправлено: Nov 16 2005, 15:32
|
||
Offline Павилитиль звьоздных сестем Стать: Чарівник VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 140 Користувач №: 8806 Реєстрація: 25-October 05 |
Так, мабуть ти все-таки права. Про провокаторство я якось відразу не подумав. А взагалі мені просто завжди трохи шкода фанів хоча б тих самих расмусів, коли вони, такі "Васторженниє" приходять поділитися своєю радістю, а їх жорстко обламують. Проте це в мені мабуть грає рафінована інтелігентність. 2 Corey Taylor *Я*, собственно, и не возмущался вовсе, это скорее было нечто на подобии грустного созерцания обламывания восторженных фанатов. Как-никак, всё-таки жалко. Но если мой пост звучал именно возмущённо, я приношу свои глубочайшие извинения :plum_beer: |
||
|
Risenshine |
Відправлено: Nov 16 2005, 18:17
|
Offline Тиран и деспот. Стать: Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1888 Користувач №: 5725 Реєстрація: 18-July 05 |
*Я*, а то нєфіг фанатіть від всякої фігні! =biggrin= |
|
Dusk |
Відправлено: Nov 16 2005, 19:27
|
Offline Магистр Стать: Кудесник X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1683 Користувач №: 7000 Реєстрація: 10-August 05 |
horberdin, Professor Snape, НЕ, ну че за беспредел! Вы же здесь всех девочек с форума распугаете :-E Если кому то нравится ХИМ, то ради Бога! На вас же никто не наежает, что вам нравится попсня типа Ролинг =devil= Создавайте темку "ХИМ - отстой" и пишите там на здоровье :D |
|
Risenshine |
Відправлено: Nov 16 2005, 19:46
|
Dusk, а ти своїми збоченими рєчами не розлякаєш всіх дівчаток з форуму? =biggrin= і не ради бога! ніззя потокати поганому смаку! ти ж естет все-таки, йоли пали!!! =biggrin= і хто сказав, шо мені подобається попсня типу Роулінг? =biggrin= а тимпаче, звідки ти взяв. шо на мене не наїзжають за читання їя? =huh= |
|
Гоурон |
Відправлено: Nov 17 2005, 07:26
|
||
та нет, мы их просто наставим на истинный путь :) научим слушать вместо HIM - Judas Priest и тащитсья не от разрисованного педика Вилле, а от матерого обвешенного цепями и закованого в кожу педрилы Хэлфорда :lol: |
||
Сторінки: (17) % 1 2 [3] 4 5 ... Остання » | Нова тема |