Сторінки: (14) # « Перша ... 6 7 [8] 9 10 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Sidirom |
Відправлено: Jul 4 2006, 20:56
|
Offline =) Стать: Заклинач VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1151 Користувач №: 4160 Реєстрація: 17-May 05 |
Це той що співає Дабі дабі біч біч,чи щось таке...Сусід від нього фанатіє...Я через сусіда цього чудіка не переношу |
|
Risenshine |
Відправлено: Jul 5 2006, 11:37
|
Offline Тиран и деспот. Стать: Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1888 Користувач №: 5725 Реєстрація: 18-July 05 |
[ПС]Рома, дабл, дабл, біч, біч... ))) угу, то він ) здря ти так... попроуй сам послухати, будеш сусіда діставати ))) Лилу, а мені чогось завжди здавалось, шоколи починаєш говорити про музику, то головніше, все-таки, пісні а не накрашена морда... а "еще те"... ти хоч одну чула? а слова пробувала зрозуміти? попробуй, може сподобається... ) Танцующий в Тенях, [DE] TOM RIDDLE, абаснуйтє ) і не флудіть |
|
none |
Відправлено: Jul 5 2006, 11:52
|
Offline Мудрец Чаклун III Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2583 Користувач №: 4434 Реєстрація: 31-May 05 |
Не сказать, чтоб я особо любила этого исполнителя, но отношусь к нему довольно тепло. Нормальный мужик. Некоторые песенки у него очень даже неплохие, The Nobodies, например, или mObcsene. Последнее время на старье потянуло, так я ими заслушиваюсь. Ляпота такая сразу на душе делается. :) |
|
Волколак |
Відправлено: Jul 5 2006, 12:14
|
Offline Grandmaster Mage Стать: Метаморфомаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2102 Користувач №: 8551 Реєстрація: 16-October 05 |
1. Голос у него ..., не петь точно. 2. Косит на гомика. 3. Песни без смысла, чисто попса какая-то. 4. Музыка посредственна ниче хорошего, одна и та же тема все песню. 5. Работа на публику, комерция и т.п. Что в нем хорошего то? |
|
Risenshine |
Відправлено: Jul 5 2006, 12:30
|
Offline Тиран и деспот. Стать: Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1888 Користувач №: 5725 Реєстрація: 18-July 05 |
[Clockwork Orange], +1 ))) тіки в зірочках... ))) Танцующий в Тенях 1. і не такими голосами співають... він же не в опері виступать збирається ))) 2. а іще під фєтєшиста, садомазохіста і... блін, я і словєй-то таких не знаю. одним словом, під конкретного збоченця. да. ну і шо?) 3. да ладно, про відсутність смислу,це ти вже загрнув... не знаю, може я його не так давно слхаю, не так багато знаю... ну да, ну не Блок, но смисл все ж таки єсть. 4. не знаю, мені музика подобається... 5. робота на публіку - ДА, комерція - теж ДА. але шось в цьому єсть... ))) а харошого в ньому безмежна стильність... і взагалі, класний чел. |
|
Волколак |
Відправлено: Jul 5 2006, 14:14
|
Offline Grandmaster Mage Стать: Метаморфомаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2102 Користувач №: 8551 Реєстрація: 16-October 05 |
Ммммм... оставайся при своем мнении, я при своем. Все равно ты подтвердила почти все пункты, если тебе и после всего ЭТОГО он нравится, тоя умываю руки. |
|
Risenshine |
Відправлено: Jul 5 2006, 15:20
|
Танцующий в Тенях, а шо такого кримінального було в тих пунктах? хіба шо комерційність... яка різниця хто і під шо косить, яшко це не передерто із якоїсь звіздульки? яка різниця наскільки хороший чи поганий голос, якшо він подобається? яка різниця скільки тем в пісні, якшо вона драйвова? так, місцями він просто огидний, місцями це все б"є по мозгам, інколи послухаєш/подивишся і виникає одне бажання - піти помитися... але це те, шо часом потрібно кожній людині. така собі мозгова атака... до того ж музика в нього є таки дуже непогана. |
|
The Prophet |
Відправлено: Aug 26 2006, 19:33
|
Offline Пророк Стать: Кудесник X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1189 Користувач №: 4396 Реєстрація: 29-May 05 |
Гы он гений имаджа.. некоторые его песни обожаю.... особенно каверы.. а так как то среднянко. Но вот имейдж придумал себе классный дядька... |
|
Advanced dictionary |
Відправлено: Oct 25 2006, 13:13
|
Offline тихоокеанская лосось Стать: Чарівник початківець IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 884 Користувач №: 6055 Реєстрація: 26-July 05 |
а я не люблю его каверы.особенно на depeche mode. и вообще он мне больше не нравится...кроме как стиля в нём нет нечего нового/удивительно.и то стиль попахивает психушкой. |
|
jjn |
Відправлено: Oct 26 2006, 19:17
|
Offline jump jump nigga Стать: Чудотворець IX Вигляд: -- Група: Мульт Повідомлень: 951 Користувач №: 18202 Реєстрація: 23-June 06 |
Кто смотрел по МоTV передачу про превращения? Там говорили, что менсон до 16 лет учился в церковной школе. Интерестно КАК его там мучали, что он решил этой церкви так отплатить. |
|
Сторінки: (14) # « Перша ... 6 7 [8] 9 10 ... Остання » | Нова тема |