Сторінки: (31) % « Перша ... 26 27 [28] 29 30 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Myo |
Відправлено: Jun 13 2009, 07:56
|
||
Offline It's mice to be loved Стать: Чародій VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 5831 Користувач №: 14433 Реєстрація: 20-March 06 |
вот именно, еще что-то. но готике, как таковой отношения не имеет |
||
|
Marianne |
Відправлено: Jun 16 2009, 15:52
|
||
Offline In Perfect Harmony Стать: Метаморфомаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 928 Користувач №: 6562 Реєстрація: 7-August 05 |
О=)))) Нарешті мої ручки добралися до темки про мою улюблену музику=))) Переслухала ну дуууже багато готичних гуртів - і давніх, і сучасних) Не все мені сподобалось, але все ж це найгарніша музика, яка існує.. Це єдина музика, яка ЗАВЖДИ має розумні тексти і філософський зміст.. З готики виділю такі свої улюблені напрямки, як готичний метал, готичний рок і симфо-готик-метал) Я взагалі симфонічний метал люблю) Але це вже, мабуть, не по темі.. Люди, не треба тут бла-бла-бла про те, що Within Temptation - це не готика, ога) =)
Вони співають симфо-готик-метал) Якщо вам зараз вельми захочеться ще й цей напрям відділити від готики, то буде дуже смішно, ібо навіть Lacrimosa =give_heart= більшість альбомів випустили в цьому напрямку) |
||
|
Myo |
Відправлено: Jun 16 2009, 16:11
|
||
Offline It's mice to be loved Стать: Чародій VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 5831 Користувач №: 14433 Реєстрація: 20-March 06 |
только не надо тут Википедий. Они в музыке ничего не смыслят, кроме биографий. |
||
|
Marianne |
Відправлено: Jun 16 2009, 16:27
|
Offline In Perfect Harmony Стать: Метаморфомаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 928 Користувач №: 6562 Реєстрація: 7-August 05 |
|
|
Myo |
Відправлено: Jun 16 2009, 18:44
|
||
чего я только не видела на официальных сайтах) |
||
|
Marianne |
Відправлено: Jun 17 2009, 08:54
|
||
Ну це вже справді смішно) Якщо вам навіть оф. сайт не може доказати, що це готика, тоді я мовчу, ога. |
||
|
SugaR |
Відправлено: Jun 17 2009, 11:32
|
Offline Sid Jenkins Стать: Заклинач VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 859 Користувач №: 20050 Реєстрація: 18-August 06 |
Если Тымптейщын - готика, то Sigur Ros - пивной-фолк, ага. WT - обыкновенный унылый симфометал. Ничего особенного. ): |
|
Myo |
Відправлено: Jun 18 2009, 09:09
|
||
а кто сказал, что музыканты хорошо разбираются в музыкальных стилях? к тому же, это весьма круто и поднимает количество слушателе, если в стиле у себя что-то типа крутое написать. но только слушателей мм... боюсь кого-то оскорбить. |
||
|
Marianne |
Відправлено: Jun 18 2009, 09:22
|
||||||
SugaR
Докажи. =drag=
Про смаки не спорять) Мені, наприклад, не подобається Paradise Lost, але ж я не кажу - о, всьо, це галіма попса, бо я слухаю готику, а мені це не подобається, значить це не готика і т.д. в тому ж дусі)) Myosotis
Якщо самі музиканти не знають, в якому вони стилі співають, то хто знає? o_O ЗІ. Не образу сказано, але, може ти знаєш краще за професійних музикантів, що вони співають? o_O |
||||||
|
SugaR |
Відправлено: Jun 18 2009, 09:27
|
||||
Offline Sid Jenkins Стать: Заклинач VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 859 Користувач №: 20050 Реєстрація: 18-August 06 |
Вон, Enter Shikari считают, что они - транскор. Хотя траскор это всё-таки немного другое, нежели постхака с электронными пиу-пиу.
Настоящим готам, а не херочкам (которые падки на WT, ага), смешно, когда WT называют готикой. У них ни в текстах, ни в музыке не прослеживается готической линии. Ах да, их так же глупо сравнивать и с NightWish, потому что последнее - павер, ага. |
||||
|
Сторінки: (31) % « Перша ... 26 27 [28] 29 30 ... Остання » | Нова тема |