Сторінки: (31) % « Перша ... 22 23 [24] 25 26 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
*Я* |
Відправлено: Nov 16 2006, 04:13
|
||
Offline Павилитиль звьоздных сестем Стать: Чарівник VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 140 Користувач №: 8806 Реєстрація: 25-October 05 |
Тут дело в том, что тругота, то есть человека, который просто живёт согласно готической философии, на улице фиг отличишь - он может быть одет достаточно привычно. А вот депрессивных беби-готов (кстати, депрессивность сама по себе - черта скорее всяких эмо), одетых аки Мэнсон на новый год - поневоле замечаешь. Вот и получается, что "большинство готов" - мрачные, пафосные и потные :). |
||
|
Miss Metal |
Відправлено: Nov 16 2006, 16:12
|
Offline Filthy Little Girl Стать: Група: Користувачі Повідомлень: 2295 Користувач №: 22638 Реєстрація: 4-November 06 |
Ну, может и так... Хотя я не считаю, что если человек, который относит себя к определенной субкультуре, одевается соответственно, то он непременно позер. Совсем нет. Но, как бы... все хорошо вмеру, да?)) |
|
Гоурон |
Відправлено: Nov 16 2006, 18:54
|
||
Offline Shadow Priest Стать: Підмайстер II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1479 Користувач №: 5403 Реєстрація: 13-July 05 |
о ! вижу еще одного единомышленника тебе сюда: www.antigothic.ru www.antigothic.ho.com.ua |
||
Miss Metal |
Відправлено: Nov 16 2006, 19:50
|
Offline Filthy Little Girl Стать: Група: Користувачі Повідомлень: 2295 Користувач №: 22638 Реєстрація: 4-November 06 |
Гггг)))) Не, это не для меня)) Не имею привычки гнать на других. Просто готы... Ну, у меня к ним особое отношение, скажем так... Все равно, люди бывают разные. Если я вижу на горизонте гота, то я не считаю заведомо, что он придурок. Я так и про рэперов не считаю. И даже про скинов, хотя последних ненавижу всем своим существом. Все-таки я думаю, что сначала стоит узнать человека, а уж потом делать выводы. Но в готах я часто разочаровывалась... Потому я и говорю так про них... Честно говоря, я очень надеюсь, что я ошибаюсь и что есть нормальные готы. Просто пока не встречались... |
|
Хочу_в_Ереван |
Відправлено: Nov 16 2006, 19:56
|
||
Offline not all martyrs see divinity Стать: Заклинач I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 489 Користувач №: 10228 Реєстрація: 12-December 05 |
эта шпийоны ачивидно! гот - эта пафасный уродец разадетый как паклоник фитишизма и всяково вуаиризма, а таких человеков море в нашей стране, и эта не готы а проста падростки %) |
||
|
Miss Metal |
Відправлено: Nov 19 2006, 09:03
|
Всі ми гарні хлопці, гарні в нас дівчата Ми йдемо всі разом, всі на gothic party Майка Лакрімози, балахон із Хімом Всі пивні кіоски не обходим мимо Розмалюєм нігті, підмалюєм очі Ми - ідейні люди, всі ми - діти ночі Іскри вибивають на підковах боти Стережися, місто, йдуть на свято готи Пафосні готи, на шнуровці боти, Шкіряні корсети, в сіточку колготи. Готи, готи, кірзові чоботи Готи, готи, на руках колготи Гопота вся дума, что ми - трансвестити Полякались мами, повсикались діти Мужики плюються, гавкають собаки Але ж ми - ідейні, нам усе до сраки Загорлаєм пісні, позвертаєм урни, Всі говорять - "з павловки повтікали дурні" Мозолі набили на ногах чоботи Та без них не стильно, ми без них - не готи Пафосні готи, на шнуровці боти, Шкіряні корсети, в сіточку колготи. Готи, готи, кірзові чоботи Готи, готи, на руках колготи Музика заграла, ліхтарі моргають По всьому танцполу ліфчики літають Будем танцювати, будемо скакати Аж до ранку тягнеться наша готік-паті Обригались хлопці, лесбіянять дівки Ось вам результати нашої вечірки Порвані колготи, на штанах блювота Свято закінчилось, йдуть додому готи Пафосні готи, на шнуровці боти Шкіряні корсети, в сіточку колготи Готи, готи, на штанах блювота Готи, готи, порвані колготи Пафосні готи, на шнуровці боти Шкіряні корсети, в сіточку колготи Готи, готи, кирзові чоботи Готи, готи, на штанах блювота |
|
Ali4ka |
Відправлено: Nov 19 2006, 11:11
|
Offline Эксперт Стать: Сквиб IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 329 Користувач №: 5400 Реєстрація: 13-July 05 |
Прикольно!!! А это чьё творение? |
|
Miss Metal |
Відправлено: Nov 21 2006, 16:33
|
Не помню... Это текст какой-то группы, если не ошибаюсь... |
|
Гоурон |
Відправлено: Nov 21 2006, 20:08
|
Offline Shadow Priest Стать: Підмайстер II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1479 Користувач №: 5403 Реєстрація: 13-July 05 |
IDOL - "Готи" death'n'roll что интересно группа образовала сь из осколков gothic/doom команды Wild Garden. С барабанщиком, клавишником, гитаристом и девушкой гитариста знаком лично |
Miss Metal |
Відправлено: Nov 23 2006, 15:00
|
Гы, прикольна! Вообще, молодцы они! А у них все песни такие, али только одна? |
|
Сторінки: (31) % « Перша ... 22 23 [24] 25 26 ... Остання » | Нова тема |