Сторінки: (31) % « Перша ... 15 16 [17] 18 19 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Гоурон |
Відправлено: Apr 3 2006, 15:07
|
||
Offline Shadow Priest Стать: Підмайстер II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1479 Користувач №: 5403 Реєстрація: 13-July 05 |
Едгай укпомянул. поскольку Рапсоди упомянул, то и сольники ЛТурилли само собой а Камелот забыл :( This post was wrote under the influence of Antimatus spell(s). |
||
Волколак |
Відправлено: Apr 3 2006, 15:10
|
Offline Grandmaster Mage Стать: Метаморфомаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2102 Користувач №: 8551 Реєстрація: 16-October 05 |
Himera, О! Заметил Эдгай! ))) Турилли надо выделить! )) Ты Helloween с ошибкой написал! Так что все равно позор!))))) |
|
Волколак |
Відправлено: Apr 3 2006, 19:49
|
Offline Grandmaster Mage Стать: Метаморфомаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2102 Користувач №: 8551 Реєстрація: 16-October 05 |
Albigo, хз)) Я с Одессы. Знаю что был сейшен в Ильечевске)) Дык да я над Химерой стебацца пытаюсь)) Не обращай внимания)) Он прост Позер |
|
Гоурон |
Відправлено: Apr 4 2006, 11:16
|
||||||
Offline Shadow Priest Стать: Підмайстер II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1479 Користувач №: 5403 Реєстрація: 13-July 05 |
Смерть праклятым пазерам (с) аццкайа сотона Йа пашел убивать сибя апстену :lol: :D Додано через хвилину
ет наверно клава проглучила :unsure: Додано через 9 хвилин
та выгоняеться он, неужели ты не понял ???? мы с Вампиром, Corey Taylor, Horberdin и Золотогор - самые "трушные" учасники форума ;) |
||||||
Risenshine |
Відправлено: Apr 4 2006, 11:35
|
Offline Тиран и деспот. Стать: Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1888 Користувач №: 5725 Реєстрація: 18-July 05 |
хлопці, нагадую, шо тема у нас готика, не відволікаємся.... :) |
|
Золоторог |
Відправлено: Apr 4 2006, 20:15
|
||||
Offline The Queen Of Metal World Стать: Учень IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 628 Користувач №: 4620 Реєстрація: 8-June 05 |
:lol: Золотогор... :D а чё - звучит! Похоже на фамилию какого-то политического деятеля :D :D По теме: чё-то меня последнее время прет от Theatre of Tragedy... так готишно... :D настроение такое какое-то меланхолическое.... :unsure: О, а можно я анекдот расскажу? По теме :D Короче, две блондинки встречаются, одна другую спрашивает: - Слышь, а чё ты вчера делала-то? Та отвечает: - Да вот, пришла с шоппинга, устала адски, думаю, налью себе ванну с пеной, расслаблюсь... Вобщем, набрала в ванну воды, пены налила, свечи ароматические вокруг ванны зажгла.... Подруга: - Гламурно... Та продолжает: - Вот лежу я, лежу, кругом свечи горят, вдруг смотрю - а вода в ванной такая чёрная-пречёрная! - Готично... :lol: :lol: :lol: :lol: |
||||
|
Risenshine |
Відправлено: Apr 4 2006, 20:20
|
Offline Тиран и деспот. Стать: Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1888 Користувач №: 5725 Реєстрація: 18-July 05 |
Золоторог, і помітила ж.... :))))) а мене останнім часом навернуо на гатишну електроніку (Diary of dreams і Deine Lakaien) і іще на Darkseed з OOMPH!ом :)))))))) П.С, анікдот - супер! :))))) |
|
Золоторог |
Відправлено: Apr 4 2006, 20:53
|
||
Offline The Queen Of Metal World Стать: Учень IV Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 628 Користувач №: 4620 Реєстрація: 8-June 05 |
пані horberdin, тьху на вас :lol: шо це ви зраджуєте улюбленій труЪ готиці? :D так скоро Продіджі почнете слухати :D Я, до речі, на Театр Трагедії :D підсадила половину офісу, всі пруться ;) Як сказала одна наша тьотя-бухгалтер, "той дядько так приємно гарчить, а дівчИна так ніжно пищить..." :D |
||
|
Risenshine |
Відправлено: Apr 5 2006, 07:57
|
Золоторог, в каком мєстє я шось зраджую? умпф! - то труЪ!! ти Деро бачила?:) а дарксід...... дарксід - то святоє! :) |
|
Золоторог |
Відправлено: Apr 5 2006, 17:53
|
||
Та я подумала, раз електронщина - не може воно бути труЪ :D Може, я помиляюсь, я вообще нє по етім дєлам... якщо й слухаю щось гатішне, то тільки в поєднанні з металом, бо інакше не смакує :D але якщо вам нравіцца - то на здоров'я :lol: |
||
|
Сторінки: (31) % « Перша ... 15 16 [17] 18 19 ... Остання » | Нова тема |