Сторінки: (31) % « Перша ... 14 15 [16] 17 18 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Гоурон |
Відправлено: Dec 29 2005, 10:32
|
||
Offline Shadow Priest Стать: Підмайстер II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1479 Користувач №: 5403 Реєстрація: 13-July 05 |
Я Систерз Оф Мерси слушлал. неплохая музыка для фона.. пару песен послушать могу.. но не мой стиль))) остальные группы - названия и что играют знаю, но не слышал ))) This post was wrote under the influence of Antimatus spell(s). |
||
Risenshine |
Відправлено: Dec 29 2005, 11:16
|
Offline Тиран и деспот. Стать: Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1888 Користувач №: 5725 Реєстрація: 18-July 05 |
Professor Snape, слухай, де ти таке береш?)))))))) Strix, сестер чула, але то було на роботі і я не сильно вслухувалась, того нічого вже майже не пам"ятаю. а решту вже давно хочу послухати, але все руки не доходять пошукати.... |
|
Arien |
Відправлено: Mar 18 2006, 19:00
|
||
Offline [Fragile steel] Стать: Підмайстер X Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1057 Користувач №: 4922 Реєстрація: 21-June 05 |
Це точно. На готику треба підсажуватись поступово, починаючи ледь не з такої попси як Еванеснс. Так і у мене було. Спочатку Еванесенс, потім Найтвиш (готик метал це, хоч вбийте, хоч трохи попсовий у чомусь) а тепер. перше. що почула із справжньої готки це Візін Темтейшн. Просто закохана у них , ти це вже зрозуміла))))) Наслухаюсь і піду далі... |
||
|
darkmoon |
Відправлено: Mar 18 2006, 21:46
|
||
Offline вампирчик Стать: Чаклун IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 246 Користувач №: 12834 Реєстрація: 8-February 06 |
Знаешь сколько знаю готов и общаюсь в их кругах очень редко могу увидеть "досить веселого" гота,первый раз вообще о таком слышу,да они шутят но у них свои приколы большинство которых понимают только они,а депресняк у них вообще это за милое дело...!"звізда во лбу у деяких таки загорається..."а вот мне еще интересно что ты этим хотела сказать? |
||
Risenshine |
Відправлено: Mar 27 2006, 16:13
|
Offline Тиран и деспот. Стать: Чародій VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1888 Користувач №: 5725 Реєстрація: 18-July 05 |
darkmoon, знаєш, так склалось, шо я теж часто з готами тусю... і якшо ти не бачила веселого народу серед них, то можу тобі поспівчувати... і жарти вони теж розуміють - дайбоже... хоча визнаю, місцями гумор дуже специфічний.... а, знаю, шо є мопі, які з депресняків не вилазють, але їх ДУЖЕ мало... а так, поганий настрій у всіх буває.... "звізда во лбу" це коли коли людина вважає, шо вона вся в білому, а решта в гівні (вибачай за столь нєпотічноє порівняння). |
|
Risenshine |
Відправлено: Mar 28 2006, 22:10
|
Albigo, да? а лакрімоза тоді хто? а тіамат? а сопор аетернус? чи іще з десяток ім подбних? |
|
Гоурон |
Відправлено: Mar 29 2006, 07:42
|
||
Offline Shadow Priest Стать: Підмайстер II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1479 Користувач №: 5403 Реєстрація: 13-July 05 |
а где можно последний альбом достать ??? This post was wrote under the influence of Antimatus spell(s). |
||
Гоурон |
Відправлено: Mar 29 2006, 19:26
|
||||||
когда то давно я готом был и с етой группы начинал готическую музыку слушать ;) This post was wrote under the influence of Antimatus spell(s). Додано через 2 хвилин
понятия чистой готики нету готической может быть музыка любого ситял, начиная от попсы и електронной музыки и заканчивая металлом Лакримоза - ето пример готик-металла. Макбет- готик/дум металл. ХИМ, Расмус - готическая попса. Мортиис - готическая електронщина. This post was wrote under the influence of Antimatus spell(s). Додано через 3 хвилин
ну и как такое возможно если в 2001м году в свет вышел их альбом "Vanitas" ? This post was wrote under the influence of Antimatus spell(s). |
||||||
Гоурон |
Відправлено: Mar 30 2006, 07:31
|
||
1) потому что наши готы - [вырезано] , понятие готики у них искажено до ужаса. 2) все таки мне по душе хэвиметал и все что с ним связано из павера рекомендую Heloween, Gamma Ray, Masterplan, Hammer Fall, Stratovarius, Edguy, Fairy Land, Nostradameus, Holy Knights, Royal Hunt, Єпидемия, Легион, Catharsis, Dionis, Angra, Sonata Arctica, Manticora. Из павер/спида - Iron Savior, Rhapsody, Dragonforce, Blind Guardian, Persuader, Paragon, Witch Hunter, Savage Circus, Primal Fear, Running Wild, Rage This post was wrote under the influence of Antimatus spell(s). Це повідомлення відредагував Himera - Mar 30 2006, 13:18 |
||
Волколак |
Відправлено: Apr 3 2006, 14:59
|
Offline Grandmaster Mage Стать: Метаморфомаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 2102 Користувач №: 8551 Реєстрація: 16-October 05 |
Himera, позор на твою патлатую бошку! Ты забыл Edguy, Luca Turilli, Kamelot ! Ууууу! ))) Albigo, и де у найтвишей особый плагиат?? |
|
Сторінки: (31) % « Перша ... 14 15 [16] 17 18 ... Остання » | Нова тема |