Модератори: Быкоросёнок.

Сторінки: (27)  % « Перша ... 22 23 [24] 25 26 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) Нова тема

Slipknot

SugaR
Відправлено: Jun 5 2009, 05:45

Sid Jenkins
Стать:
Заклинач VI
Вигляд: --
Група: Користувачі
Користувач №: 20050

Myosotis, прости, солнышко, я больше не буду.

Цитата
вони з Муссе схожу мужику грають, я чув...

facepalm.jpg
С такой же уверенностью я могу сказать, что Slipknot похожи на Trivium, ведь они вместе выступали!
Цитата
от коли ти за секунду хоч 12 зробиш я повірю що, сліпи лайно

Да-да, главный аргумент говнарей (это не то слово, о котором ты говорила!11) - сделай сам, потом что-то говори. Музыкальное образование здесь никого не интересует, нам всё равно, умеешь ли ты взять четыре блатных аккорда под подъездом, здесь речь идёт о музыке как таковой.
Цитата
в основному складі гурту повинні бути мінімум 3 драмери

Видел я живые выступления - они залазят куда-то и ни черта не делают. Ну максимум - 4-5 человек работают.
Цитата
Myosotis, от за одне і тобі обгрунтував чому в них я важаю така важка музика...)))

Назвать Slipknot тяжёлыми это то же самое, что назвать жирафа - хищником.

~

Джои молодец, да, но благодаря ему группу не вытащить.
^
One Night Only
Відправлено: Jun 5 2009, 07:17

Precious Prince
Стать:
Магістр III
Користувач №: 45662

Цитата (Дэвик ДА @ Jun 4 2009, 11:58)
Harry_Sambir 12, слухай, друже, якщо ти кажеш, що це повна *****, то можливо, тобі "Ранетки" подобаються?

Якшо ти не знаєш хто з співаків мені подобається і в якій я субкультурі, то зайди на мій профіль. а Ранетки - галіма папса!!!
^
SugaR
Відправлено: Jun 5 2009, 07:58

Sid Jenkins
Стать:
Заклинач VI

Harry_Sambir 12, субкультуры тоже "галiма папса". Ты не знал?
^
One Night Only
Відправлено: Jun 5 2009, 13:06

Precious Prince
Стать:
Магістр III
Користувач №: 45662

Цитата (Harry_Sambir 12 @ Jun 5 2009, 07:17)
Якшо ти не знаєш хто з співаків мені подобається і в якій я субкультурі, то зайди на мій профіль. а Ранетки - галіма папса!!!

Знав))
^
источник зла
Відправлено: Jun 8 2009, 21:54

===F*ck them all===
Стать:
Маг VII
Вигляд: Animagus Leo
Користувач №: 42034

SugaR, ти тут розумний, а не хочеш таке сказати в лице комусь, тільки справжньому нефору а ні першокласнику що косить під нєфора? А якщо ти незнаєш крім музики у субкультур є ще інші ідеї...

Myosotis, коротше якщо я навіть тобі буду тут місяць розповідати чому я важаю що вони грають важку музику, ти всеодно скажеш "ти мені нічого недовів"..тому це марна справа)))
А от мені вони схожі, різниця лише в тому що в Муссе дядько дорослий співає, а в Хотелі якесь ВонО, незрозумілого віку (на вигляд 16, по розуму 12, насправді ... непам"ятаю навіть...).
^
Капитан Африка
Відправлено: Jun 9 2009, 10:03

Директор пляжа
Стать:
Метаморфомаг I
Користувач №: 7089

Мне так хочется сказать ZeR DA что он не прав, и вообще он быдло, слушающее галіма папса!!!, таких как он много, все это переростают, но я не понимаю что он пишет блджад!!!!1
^
Myo
Myo
Відправлено: Jun 9 2009, 10:29

It's mice to be loved
Стать:
Чародій VIII
Користувач №: 14433

Цитата
говнарей

я знаю :tuk-tuk:
Цитата
SugaR, ти тут розумний, а не хочеш таке сказати в лице комусь, тільки справжньому нефору а ні першокласнику що косить під нєфора? А якщо ти незнаєш крім музики у субкультур є ще інші ідеї...

хахахаха! вот уж и вправду адское слово - нефор. прямо так и чувствуется апасность. вот именно, есть идеи. а у Слипконота этих идей нету, как нету этики. Это пустой звук. При том далеко не тяжелый.
Цитата
Myosotis, коротше якщо я навіть тобі буду тут місяць розповідати чому я важаю що вони грають важку музику, ти всеодно скажеш "ти мені нічого недовів"..тому це марна справа)))

Тогда я тебе расскажу в чем фишка: в толщине струн, в том, как они опущены, в рифах, в карданчике, в ири-ири... это то, что знаю я - человек без музыкального образования. Серна вообще круто раздать может.
Вот теперь проанализируй их музыку и найди мне "тяжелое"

M 

Также попрошу воздержать от всяких "а мой папа тебе в нос дастты тут умный, бойся нефоров"

Додано через хвилину
Цитата
Мне так хочется сказать ZeR DA что он не прав, и вообще он быдло, слушающее галіма папса!!!, таких как он много, все это переростают, но я не понимаю что он пишет блджад!!!!1

к сожалению, не все. кто-то так и остается мазафакером. ведь мазафака она не только в музыке.
а пишет он, что мы тут все глупые, его не слушаем и не понимаем, почему слипкнот тяжелая музыка. а шугара отправляет к опасным нефорам, типа он их боятся должен. И Мьюз=Токио Хотель.
^
SugaR
Відправлено: Jun 10 2009, 06:07

Sid Jenkins
Стать:
Заклинач VI

Myosotis, я тебя всё больше люблю. :-*

Цитата (Myosotis @ Jun 9 2009, 10:29)
о мы тут все глупые, его не слушаем и не понимаем, почему слипкнот тяжелая музыка. а шугара отправляет к опа

Я сходил к ним. А они мне "мазафака, мазафака, пипл = щит, мазафака". Я так и не понял, что они этим посылом пытались мне сказать.

Цитата (Master of the Mill @ Jun 9 2009, 10:03)
все это переростают

Увы, многие мазафакеры останутся мазафакерами. Но там дальше естественный отбор. Ну ты понял?

Цитата (ZeR DA @ Jun 8 2009, 21:54)
А якщо ти незнаєш крім музики у субкультур є ще інші ідеї...

Ок, ты панк, так ведь? Статус - строка из песни, которую поют ужасным голосом, на аватаре - растиражированый логотип (порой вообще думаю, что The Misfits это бренд одежды, а не группа). Ну панк ведь. И в чём твой протест против системы? Что ты сделал такого, чтоб ей нагадить? Мусорный бачок перевернул?
Только не надо заливать про первых панков aka детей интеллигентов.
^
источник зла
Відправлено: Jun 10 2009, 16:40

===F*ck them all===
Стать:
Маг VII
Вигляд: Animagus Leo
Користувач №: 42034

SugaR, а де написано що я повинен робити якісь анархічні дії? якщо я буду бунтовати сам від цього нічого незмінеться... і хто тобі сказав що панки діти інтелігентів? вони взагалі-то виникли як і скіни з низів, і вели себе зовсім не інтелігентно, їх основними ідеями буф пофігізм... А строку із статусу співає Уотті Бучан, я згоден що пісенька не з кращих (так як слів у ній дуже багато)))..), але головне ідея пацифізму в цій пісні... А логотип розтеражований мабуть тому що це перша й найвідоміша у світі хоррор-панк група, тому багато людей її люблять....
Master of the Mill, а ти що слухаєш? якщо важаєш сліпів попсою... І перш ніж казати що я лише попсу слухаю, ти б дізнався що я слухаю...
Myosotis, ну незнаю від товщини струн нічого незалежить мені здаєтся, це звичайний бас що може використовуватися і в легкій музиці... від опущених струн важкість теж незалежить, опущені струни означають лише те що гітара розстроєна... і взагалі я не мазафакер, це до реперів більш підходить, бо вони просто так для понту такі слова використовують, а сліпнот використовує їх більш обгрунтовано, для різких і красивих порівнянь...
^
Капитан Африка
Відправлено: Jun 10 2009, 22:07

Директор пляжа
Стать:
Метаморфомаг I
Користувач №: 7089

Цитата
а ти що слухаєш?

А при чем тут что слушаю я ?) Говорили то про тебя, лол

Цитата
І перш ніж казати що я лише попсу слухаю

Видимо имеется ввиду "лишь попсу", так где я говорил это ? Я говорил конкретно про Слипкнот, а если тебя так сильно беспокоит что ты слушаешь лишь попсу, так не пались )

Цитата
ти б дізнався що я слухаю

Ты тут доказываешь что Слипкнот это нииб черт я отвык от форума Гарри поттера очень круто, это не попса, все дела, зачем мне узнавать что ты слушаешь еще ?) Все и так понятно, гринго )
^
0 Користувачів переглядають дану тему ( Гостей і Прихованих Користувачів)
Користувачів:

Сторінки: (27)  % « Перша ... 22 23 [24] 25 26 ... Остання » Нова тема

[ Script Execution time: 0.0802 ]   [ 24 queries used ]   [ GZIP ввімкнено ]   [ Time: 10:38:21, 22 Nov 2024 ]

Рейтинг Ролевых Ресурсов - RPG TOP