Сторінки: (23) % 1 2 [3] 4 5 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Ms. Weasley |
Відправлено: Oct 6 2005, 00:26
|
Offline bleeding hearts shed no tears Стать: Чаклун II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 3164 Користувач №: 4614 Реєстрація: 7-June 05 |
Должна играть какая-то английская рок группа если я не ошибаюсь..где-то на интернете было написано но я не помню как группа называется.. |
КИСКА_ИЗ_ГРИФЕНДОР |
Відправлено: Oct 6 2005, 11:28
|
Offline Гуру Стать: Метаморфомаг X Вигляд: -- Група: Забанені Повідомлень: 3013 Користувач №: 7673 Реєстрація: 13-September 05 |
FRANZ FERDINAND!!!! P.S.Ну ведь в книге было написанно, что поют девушки!Или фильм конечно отдельное творение......Может это слухи, вряд ли Franz Ferdinand дадут лицензию, на их музыку в фильме.....Хотя может для их раскрутки и денег.....Не знаю даже.... Если вдруг кто-то узнает ссылку на сайт, где это написанно, то тогда, выложите её сюда пожалуйста! |
|
cristianu |
Відправлено: Oct 6 2005, 11:44
|
Offline Пользователь Стать: Чарівник XI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 16 Користувач №: 7073 Реєстрація: 23-August 05 |
Действительно музыка ооочень важна...и прошлые фильмы в этом аспекте не разочаровывали...будем надеяться, что может превзойти предыдущие.. ;) |
|
EthnicA |
Відправлено: Oct 6 2005, 18:38
|
Offline начинающая ведьмочка Стать: Група: Користувачі Повідомлень: 101 Користувач №: 7455 Реєстрація: 5-September 05 |
Народ! скажите, кто знает имя нового композитора? |
|
Kelpie |
Відправлено: Oct 6 2005, 18:54
|
Offline Мудрец Стать: Маг VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1646 Користувач №: 7043 Реєстрація: 22-August 05 |
Patrick Doyle This post was wrote under the influence of Littera Boldis spell(s). |
|
*Alex* |
Відправлено: Oct 6 2005, 21:23
|
Offline Пользователь Стать: Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 17 Користувач №: 6355 Реєстрація: 1-August 05 |
Ось. що я знайшла Музика в Гарри Поттера 4 буде більш сучасною Музику до попередніх трех частин писав класик Голлівудського кіно Джон Уїльямс, але .... Роботу на звуковою доріжкою до четвертого фільму про пригоди дорослішаючого чарівника Гарі Поттера, "Гарі Поттер і кубок вогню", візьме участь колишній лідер групи Pulp, Джарвіс Кокер. Цікаво відзначити, що музику до попередніх трех частин писав класик Голлівудського кіно Джон Уїльямс, чиї музичні теми можна почути в таких фільмах, як "Зоряні війни", "Індіана Джонс", "Інопланетянин" і "Щелепи". Різка зміна музичного стилю фільму, яка пояснюється бажанням режисера картини, британця Майка Ньюелла, зробити її привабливішою для тінейеджерів. Ньюелл обговорював це питання з юними виконавцями головних ролей, які і запропонували йому список відповідних кандидатів на пост композитора четвертого розділу пригод Поттера. Крім композиторської роботи, Джарвіс Кокер так само виконає у фільмі невелику роль. Повідомляється, що Кокер працюватиме над так званою додатковою музикою, основні ж музичні теми напише Франц Фердинанд. и картиночка.) |
|
Kelpie |
Відправлено: Oct 10 2005, 19:33
|
Offline Мудрец Стать: Маг VI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1646 Користувач №: 7043 Реєстрація: 22-August 05 |
А вот кстати и названия песенок в 4 части 1. The Story Continues 2. Frank Dies 3. The Quidditch World Cup 4. The Dark Mark 5. Foreign Visitors Arrive 6. The Goblet Of Fire 7. Rita Skeeter 8. Sirius Fire 9. Harry Sees Dragons 10. Golden Egg 11. Neville's Waltz 12. Harry In Winter 13. Potter Waltz 14. Underwater Secrets 15. The Black Lake 16. Hogwarts' March 17. The Maze 18. Voldemort 19. Death Of Cedric 20. Another Year Ends 21. Hogwarts' Hymn 22. Do The Hippogriff 23. This Is The Night 24. Magic Works This post was wrote under the influence of Animagus Lemur spell(s). |
|
Earendur |
Відправлено: Oct 10 2005, 19:59
|
Offline Immortal Стать: Маг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 14 Користувач №: 3438 Реєстрація: 24-March 05 |
Кстати а где можно скачать саундтреки из первых трех фильмов(желательно укр. сайт)? |
|
Who that you Need |
Відправлено: Oct 10 2005, 20:00
|
Offline Опытный пользователь Стать: Метаморфомаг XII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 62 Користувач №: 4636 Реєстрація: 8-June 05 |
мне чёто не понравилась музыка из ГП This post was wrote under the influence of Animagus Lemur spell(s). |
Kelpie |
Відправлено: Oct 11 2005, 11:39
|
Украинского сайта не знаю, а вот тут( я уже где-то выкладывала) есть саунд к 1 и 3 фильмам http://www.xgate.kz/mp3/soundtracks/132/list/339 |
|
Сторінки: (23) % 1 2 [3] 4 5 ... Остання » | Нова тема |