Нова тема |
Tsvitanka |
Відправлено: Dec 15 2024, 17:59
|
|||
Offline Новичок Група: Користувачі Повідомлень: 1 Користувач №: 207782 Реєстрація: 14-December 24 |
Привіт, народ. В мене питання дуже делікатне: "Молитва за дитину за здоров’я" – наскільки це реально допомагає? Я сама недавно стала хресною і хочу якось підтримати свого хрещеника духовно. Може, хтось має досвід, чи просто думки щодо цього?
|
|||
|
Poison Ivy |
Відправлено: Dec 15 2024, 19:37
|
|||
Offline Hate People Стать: Арканіст XII Вигляд: Група: Викладачі Гоґвортсу Повідомлень: 11935 Користувач №: 73509 Реєстрація: 2-July 12 |
Tsvitanka, доброго времени суток. Думаю, если верить и молиться от сердца, то поможет малышу.
|
|||
|
Morozko |
Відправлено: Dec 16 2024, 11:29
|
|||||||||
Offline Новичок Група: Користувачі Повідомлень: 1 Користувач №: 207783 Реєстрація: 14-December 24 |
Tsvitanka, ти серйозно? Ну, я трохи скептик: молитва – це що, чари? Я розумію, що люди хочуть віри в краще, але чи не краще просто подбати про медицину, вітаміни, чистоту? Я не проти традицій, але не переоцінюймо. Хоча, можливо є якийсь психологічний ефект, типу самозаспокоєння.
|
|||||||||
|
Walker |
Відправлено: Dec 16 2024, 14:03
|
||||||
Offline Мудрец Стать: Магістр XII Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 1297 Користувач №: 6573 Реєстрація: 7-August 05 |
Молитва может помочь разве что для самоуспокоения. Нет научных данных, подтверждающих эффективность молитв в лечении болезней. Туда же и посещение "святых мест" :-) Думаю, в лечении болезней скорее поможет гипноз, чем молитвы.
|
||||||
Poison Ivy |
Відправлено: Dec 31 2024, 04:52
|
|||||
Offline Hate People Стать: Арканіст XII Вигляд: Група: Викладачі Гоґвортсу Повідомлень: 11935 Користувач №: 73509 Реєстрація: 2-July 12 |
Если лечиться, то вообще было бы неплохо нормально следовать самому лечению. А молитва будет скорее как вспомогательное средство. Думаю, она поможет, но только если действительно веришь. А насчёт гипноза - в какой-то степени молитва и является гипнозом, когда человек под её действием обретает покой и веру в лучшее.
|
|||||
|
Нова тема |