Сторінки: (14) # « Перша ... 12 13 [14] ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Юланна |
Відправлено: Nov 18 2024, 11:29
|
Offline Мастер Стать: Архимаг VIII Вигляд: -- Група: Модератори та викладачі Повідомлень: 987 Користувач №: 64892 Реєстрація: 29-September 11 |
Вчора Суми, сьогодні Одеса. Кожного дня ми втрачаємо людей через деградантів. Русня не люди і їх прибічники теж. Оце сьогодні в мене день народження, а святкового настрою взагалі немає і я просто рада, що мені везе і я досі жива |
|
Arlen Lhermitte |
Відправлено: Позавчора, 10:44:09
|
Offline Если не кусать людей, то отравишься от нереализованного яда Стать: Архімагістр VIII Вигляд: Група: Модератори Повідомлень: 14608 Користувач №: 206114 Реєстрація: 27-September 21 |
Юланна, з пройдешнім! Тяжкі часи, але ми живі і мусимо вижити назло тварюкам. І пережити їх. Тож бережи себе, хай наступний твій особистий рік буде краще, ніж минулий. Нарешті дали світло, з ранку неділі. Вірніше, перший раз дали уночі, близько другої ранку, та я просто поставила гаджети на заживлення і пішла спати. Інтернет не вартий мого сну. Сьогодні дали об 11, наскільки - хтозна. Користуємося, поки є. Вчорашній день в Одесі був адом. Вбиті люди просто на вулиці лежали. Тварини запустили Іскандер. А з того тижня у мене у дворі весь асфальт посічений від касетних шариків. Багато вікон повибивало, дах пробило (не позаздриш людям на верхніх поверхах). Отак і живемо. Але живемо. |
|
Юланна |
Відправлено: Позавчора, 16:12:29
|
Offline Мастер Стать: Архимаг VIII Вигляд: -- Група: Модератори та викладачі Повідомлень: 987 Користувач №: 64892 Реєстрація: 29-September 11 |
Arlen Lhermitte, дякую за привітання) Жахливі кадри з місця подій, не можу цього осягнути. Бережи себе, будь ласка |
|
Сторінки: (14) # « Перша ... 12 13 [14] | Нова тема |