Сторінки: (14) # « Перша ... 11 12 [13] 14 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Stargirl |
Відправлено: Aug 31 2024, 20:10
|
Offline No wonder I'm cynical Стать: Архімагістр XII Вигляд: Група: Модератори Повідомлень: 4587 Користувач №: 24000 Реєстрація: 10-December 06 |
Юланна, ти залишаєш на ніч інтернет увімкнутим? Бо я ні. Я просто кладу телефон пору на поличку, і якщо що, хапаю його і швиденько шурую у коридор. Зазвичай сиджу там, якщо балістика летить в мій бік. Починаючи з понеділка, спостерігатиму як діти гуськом будуть ходити в укриття при тривогах :gygy: |
|
Arlen Lhermitte |
Відправлено: Aug 31 2024, 20:10
|
Online Если не кусать людей, то отравишься от нереализованного яда Стать: Архімагістр VIII Вигляд: Група: Модератори Повідомлень: 14623 Користувач №: 206114 Реєстрація: 27-September 21 |
Мене зазвичай будить сирена відбію. Йти нікуди не хочу, тож продовжую спати, сподіваючись на краще та довіряючи ППО. Щоправда, до нас останнім часом здебільшого балістика летить, ну, там і злякатися не встигнеш, не те що ховатися кудись. Харків'яни серед нас є? Як вони там після вчорашнього? Та й согодня теж прилітало (( |
|
Юланна |
Відправлено: Sep 2 2024, 04:52
|
Offline Мастер Стать: Архимаг VIII Вигляд: -- Група: Модератори та викладачі Повідомлень: 989 Користувач №: 64892 Реєстрація: 29-September 11 |
Бодрить, знаєте, ранкова пробіжка до укриття через випущені росіянами ракети. Звуки були страшенні, але завдяки ппошникам все ніби збито. Це росія так вирішила привітати з першим вересня? |
|
Stargirl |
Відправлено: Sep 2 2024, 08:13
|
Offline No wonder I'm cynical Стать: Архімагістр XII Вигляд: Група: Модератори Повідомлень: 4587 Користувач №: 24000 Реєстрація: 10-December 06 |
Юланна, не все, на жаль, але 9/16 баллістичних ракет це рівень, не думаю, що хтось інший зараз може цим похвалитися. А так це вже якась традиція, що понеділок починається з масованого обстрілу. Я вилізла з ліжка, посиділа хвилин 15 і поповзла назад спати =dontknow= Зате форум як завжди)) У нас обстріл, у них івент. Є речі, які не міняються. |
|
Юланна |
Відправлено: Sep 3 2024, 08:11
|
Offline Мастер Стать: Архимаг VIII Вигляд: -- Група: Модератори та викладачі Повідомлень: 989 Користувач №: 64892 Реєстрація: 29-September 11 |
Stargirl, та, я побачила статистику і зрозуміла, що помилилась Ну, на третьому році вже треба звикнути |
|
Юланна |
Відправлено: Sep 3 2024, 13:49
|
Чорний день для Полтави і всієї країни. росіяни нанесли удар по навчальному закладу. Вже більш ніж 180 поранених і 41 загиблий. Моя ненависть зашкалює |
|
Stargirl |
Відправлено: Sep 4 2024, 20:01
|
Цей тиждень морально вбиває, а сьогодні лиш середа. За Полтаву просто моя персональна особлива ненависть. Дід, який боронив нас у другій світовій, напевно, вже вкотре в гробу перевертається там на іншому кінці міста. |
|
Юланна |
Відправлено: Sep 4 2024, 20:44
|
Полтава, Суми, Харків, Львів - кожне місто страждає. Дуже шкода чоловіка, який втратив дружину і трьох дітей, а сам вижив буквально чудом |
|
Arlen Lhermitte |
Відправлено: Nov 17 2024, 12:37
|
Online Если не кусать людей, то отравишься от нереализованного яда Стать: Архімагістр VIII Вигляд: Група: Модератори Повідомлень: 14623 Користувач №: 206114 Реєстрація: 27-September 21 |
Дівчата, як ви там? Всі цілі? Світло, вода, опалення є? В нас зранку нічого немає, обіцяють до вечора полагодити. Щоб цім клятим виродкам все повернулося. Вбивцю вінницьких та одеських дітей в 2022 році карма вже знайшла, будемо вірити, що й решту не омине. |
|
Юланна |
Відправлено: Nov 17 2024, 14:17
|
Arlen Lhermitte, я оце сьогодні вперше спала в метро і не чула вибухів.Було холодно, зате безпечно. І справді хочеться, щоб карма повернулась до всіх |
|
Сторінки: (14) # « Перша ... 11 12 [13] 14 | Нова тема |