Сторінки: (14) # 1 [2] 3 4 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Юланна |
Відправлено: Dec 20 2023, 12:54
|
|||
Offline Мастер Стать: Архимаг VIII Вигляд: -- Група: Модератори та викладачі Повідомлень: 987 Користувач №: 64892 Реєстрація: 29-September 11 |
Alex Mahony, а про українських письменників певно жодного питання. Тепер чекатимемо чи приберуть хоча б про росню
|
|||
|
Alex Mahony |
Відправлено: Dec 20 2023, 13:00
|
|||
Offline Oo Стать: Великий маг XI Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 420 Користувач №: 50362 Реєстрація: 28-September 09 |
Якщо ми такий багатонаціональний форум, то потрібно зробити акцент на космосі ,олімпіаді, футболі ,кіно... Хоча не все так однозначно, цікаво, що "внє палітіки" для росіянців все: спорт, кіно, поезія, мистецтво, музика, форум, мені навіть здається, що інколи сама політика - "внє палітіки".
|
|||
|
Юланна |
Відправлено: Dec 20 2023, 13:10
|
|||
Offline Мастер Стать: Архимаг VIII Вигляд: -- Група: Модератори та викладачі Повідомлень: 987 Користувач №: 64892 Реєстрація: 29-September 11 |
Alex Mahony, та так було завжди. «Нікто не вінават», «ета не ми», «не всьо так адназначна»
|
|||
|
Alex Mahony |
Відправлено: Dec 20 2023, 13:10
|
|||
Offline Oo Стать: Великий маг XI Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 420 Користувач №: 50362 Реєстрація: 28-September 09 |
До речі, щодо тривог, то рекомендую підписатись на "Николаевский Ванек", досить чітко доносить інформацію по атаках і зазвичай заспокоює, коли ти знаєш, що і куди летить. Ну а особисто я, коли несеться щось незрозуміле по звуках на дворі, то спускаюсь в паркінг, там вже вдосталь є знайомих із якими можна розкинути партію в "УНО" чи захопити ноут ,щоб на крайняк попрацювати.
|
|||
|
Юланна |
Відправлено: Dec 20 2023, 13:40
|
|||
Alex Mahony, останнім часом в нас є лиш одне місце, куди вони ціляться, то поуи я не сильно тривожусь саме за себе, але дякую, підпишусь. В нас зараз мало хто спускається в сховища, бо вони фігові і не дцже допоможуть при попаданні(
|
|||
|
Alex Mahony |
Відправлено: Dec 20 2023, 13:48
|
|||
Юланна, в моєму випадку із паркінгом виглядає більш надійно, я спускаюсь, коли геть ніяково, в компанії спокійніше, особливо ,коли діти поряд у футбол ганяють)
|
|||
|
Юланна |
Відправлено: Dec 20 2023, 13:54
|
|||
Alex Mahony, правильно робиш, треба берегти себе і свою менталку. Минулої зими я геть мріяла про укриття і хотіла б ночувати там
|
|||
|
Stargirl |
Відправлено: Dec 20 2023, 16:06
|
|||||||||
Offline No wonder I'm cynical Стать: Архімагістр XII Вигляд: Група: Модератори Повідомлень: 4587 Користувач №: 24000 Реєстрація: 10-December 06 |
На жаль, вони так нічого і не зрозуміли. І, судячи з усього, і не зрозуміють. У нас тут кожен момент існування може стати останнім, а для них це все ще "політика", яку не варто виносити на обговорення в принципі. Подихайте там тихенько, не заважайте нам грати. Це був один з моментів, який мені було дуже важко прийняти, але протягом року рожеві окуляри поступово спали.
Плюсую про Ванька, він і Андрій Смолій - мої два основні канали інформації у часи обстрілів. Alex Mahony, а ти з якого міста?
|
|||||||||
|
Alex Mahony |
Відправлено: Dec 20 2023, 19:32
|
|||
Stargirl, «Андрій Смолій», так і називається ? Не чув просто раніше про такого ) З Одеси, я вже в звʼязку і цими тривогами практично вивчив кожне поселення в одеському регіоні
|
|||
|
Юланна |
Відправлено: Dec 29 2023, 08:40
|
|||
6 годин тривоги цієї ночі. Шахеди і ракети. Влучання і уламки. Загиблі і поранені. Держава-терорист кинула майже все, що в неї було в арсеналі. Щасливого нам Різдва та веселого Нового Року.
|
|||
|
Сторінки: (14) # 1 [2] 3 4 ... Остання » | Нова тема |