Нова тема |
Satine |
Відправлено: Oct 4 2023, 11:46
|
Offline Insolence. Стать: Архимаг IV Вигляд: Група: Модератори Повідомлень: 8161 Користувач №: 19280 Реєстрація: 27-July 06 |
Досить нещодавно, десь рік тому, я почула про купероз. Що це таке? Це судинна патологія, яка характеризується потоншеними стінками капілярів, коли вони мають низьку пружність і тонус, через що можуть лопатися. Тоді на шкірі з’являється червона судинна сітка - телеангіектазія. В моєму випадку ситуація контролююча і не критична. Принаймні, так каже мій косметолог :lol: Але у будь якому випадку, тепер в мій догляд додані засоби які з цим працюють і протидіяють. Може, ще у кого-то є така сама проблема? Діліться своїм досвідом) |
Эфридика |
Відправлено: Apr 2 2024, 15:13
|
Offline Стать: Великий магістр VI Вигляд: -- Група: МИ Хогвартса Повідомлень: 13350 Користувач №: 70173 Реєстрація: 1-March 12 |
А разве какими-то кремами это можно вылечить? Мне кажется, только каким-то лазером или чем-то подобным можно убрать. У себя на лице пока не находила, но кто его знает, что меня ждёт... |
|
Satine |
Відправлено: Apr 9 2024, 08:31
|
||
Offline Insolence. Стать: Архимаг IV Вигляд: Група: Модератори Повідомлень: 8161 Користувач №: 19280 Реєстрація: 27-July 06 |
Кремами оно контролируется, состояние кожи становится лучше. И насколько я знаю, то даже лазер не панацея. Можно сильно переволноваться и он снова полезет |
||
Нова тема |