Сторінки: (18) % « Перша ... 16 17 [18] ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Кима |
Відправлено: Jun 17 2009, 08:15
|
Offline Гуру Стать: Магістр VIII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 4378 Користувач №: 44666 Реєстрація: 18-December 08 |
Буквально пару дней назад для себя открыла эту группу. Песни хорошие, проникновенные. Очень нравятся. |
|
Marianne |
Відправлено: Jun 18 2009, 10:46
|
Offline In Perfect Harmony Стать: Метаморфомаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 928 Користувач №: 6562 Реєстрація: 7-August 05 |
Люблю їх =give_heart= І мені чисто однаково, коли хтось про них щось погане каже) =drag= Вокал чистий, високий; музика розкішна; тексти хороші. Єдине, що бісить, так це те, що Шерон абсолютно не вміє поводитись на сцені.. =unsure= Ці її рухи руками мене вбивають.. :nya_minzdr: Краще не дивіться їхні концерти, бо зіпсуєте собі враження.. Музика в плеєрі+картинки з групою, та й досить) |
|
Integral |
Відправлено: Jun 20 2009, 18:23
|
Offline Наблюдатель... Стать: Кудесник V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 409 Користувач №: 24527 Реєстрація: 1-January 07 |
РамінКа,концерты очень драйвовые(живые),и не имеет значения как она двигается)) |
|
Marianne |
Відправлено: Jul 17 2009, 11:45
|
Offline In Perfect Harmony Стать: Метаморфомаг II Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 928 Користувач №: 6562 Реєстрація: 7-August 05 |
Integral Та це чисто моя власна думка) Хоча, якби я побувала у них на живому концерті, то, можливо, вона б змінилася.. Але якщо я їх не перестала слухати, то для мене справді не має значення, як вона рухається) Музика від того гіршою не стає) Але я волію їхні концерти не дивитися після Black Symphony.. Краще буду просто слухати пісні на плеєрі.. |
|
Rima |
Відправлено: Jul 22 2009, 15:49
|
Offline Пользователь Стать: Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 24 Користувач №: 49186 Реєстрація: 21-July 09 |
Очень люблю эту группу. У Шерон прекрасный голос) И песни у них потрясающие) |
Pr.Sliznort |
Відправлено: Aug 22 2009, 09:22
|
Offline полуночник .!. вам Стать: Маг XI Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 666 Користувач №: 31906 Реєстрація: 27-August 07 |
давненько так слушал... очь нравилось... но со времинем как то сама "отпала"... |
Supernova |
Відправлено: Dec 20 2011, 13:53
|
Offline My heart is lost between the stars Стать: Великий магістр I Вигляд: Група: Викладачі Гоґвортсу Повідомлень: 6591 Користувач №: 48370 Реєстрація: 11-June 09 |
Потрясающая группа. Голос Шэрон - просто колокольчики! Все альбомы, до 2011 года, - обалденные. В этот раз группа стиль поменяла и альбом вышел немного "попсовый". Но я люблю WT-шников за их качественность и лиричность. Очень люблю под них распеваться. Очень удобно. |
|
Кейси Робертс |
Відправлено: Jul 12 2016, 06:20
|
Offline Либо я найду свой путь, либо проложу его сама Стать: Заклинач VII Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 52 Користувач №: 94320 Реєстрація: 16-June 16 |
Когда впервые услышала одну песню WT, то особого значения группе не придала. Но по прошествии нескольких дней всё же решила послушать другие их творения. Теперь это одна из моих любимых групп. Их песни просто чудесны. И голос Шэрон, и мелодия, и стиль - всё просто с головой окунает в прекрасный фантастический мир. |
|
Сторінки: (18) % « Перша ... 16 17 [18] | Нова тема |