Сторінки: (2) # [1] 2 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Зарезанный одуванчик |
Відправлено: Oct 13 2020, 00:07
|
Offline Мастер двойной игры © Стать: Великий маг III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 15496 Користувач №: 39665 Реєстрація: 28-May 08 |
Нове та старе кіно, повний та короткий метр, серіали — тут ми будемо обговорювати український кінематограф та українських акторів. |
|
Зарезанный одуванчик |
Відправлено: Oct 13 2020, 00:20
|
Offline Мастер двойной игры © Стать: Великий маг III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 15496 Користувач №: 39665 Реєстрація: 28-May 08 |
У 2020 році каналом СТБ була презентован серіал "І будуть люди" по книзі Анатолія Дімарова. Серіал побудований у формі саги, і через призму життя звичайних людей показує турбулентні етапи 20 століття: перша світова війна, революція, прихід радянської влади. Кожен з героїв по-своєму зустрів ці зміни, з точки зору своєї правди, але всіх їх об’єднувало одне — бажання жити, любити і знайти своє місце у новому вимірі історії. Я подивилася ще тільки три серії, але мені дууууууже подобається. Сочні зйомки, цікаві персонажі, зворушливі історії та історичне тло — а що мені ще треба :DD З костюмів пісяюсь взагалі)) Лінк на усі серії в ютюбі |
|
Юланна |
Відправлено: Jul 25 2023, 18:44
|
|||
Offline Мастер Стать: Архимаг VIII Вигляд: -- Група: Модератори та викладачі Повідомлень: 987 Користувач №: 64892 Реєстрація: 29-September 11 |
Документалка про українську естраду 70х років. Одного разу партія забажала замінити західні рок гурти, але натомість отримала українську самобутню музичну сцену. Музика 10/10
|
|||
|
Арья Тёрнер |
Відправлено: Aug 20 2023, 16:33
|
|||
Offline Мудрец Стать: Архімагістр I Вигляд: -- Група: Викладачі Гоґвортсу Повідомлень: 1070 Користувач №: 44414 Реєстрація: 8-December 08 |
Серіал Хазяїн Серіал "Хазяїн" – класична історія стосунків батьків і дітей на сучасний лад, адже багато проблем нині такі ж актуальні, як і в ХІХ столітті, яка створена за мотивами твору Івана Карпенка-Карого.
|
|||
|
Арья Тёрнер |
Відправлено: Aug 24 2023, 09:48
|
|||
Offline Мудрец Стать: Архімагістр I Вигляд: -- Група: Викладачі Гоґвортсу Повідомлень: 1070 Користувач №: 44414 Реєстрація: 8-December 08 |
Новий фільм. Не очікувала, що сподобається.
|
|||
|
Арья Тёрнер |
Відправлено: Aug 24 2023, 09:49
|
|||
Коли починала дивитися цей серіал, перша серія прям не зайшла. Але перемотавши і з другої спроби - затягнуло.
|
|||
|
Арья Тёрнер |
Відправлено: Aug 24 2023, 09:53
|
|||
Дивилася фільм, коли була в дорозі. Зацікавила головна героїня, мені вона подобалася, як учасниця проекту «Танці з зірками». Сюжет простуватий, але в цілому знято прикольно. Така собі «мильна» історія кохання. Під настрій зайде.
|
|||
|
Арья Тёрнер |
Відправлено: Aug 24 2023, 09:55
|
|||
Дивилася це кіно в кіно)) Сюжет не звичний, і знято не звично. Вперше таке бачила у нашому кіновсесвіті. Але дуже кольорово знято. Фільм зайде не всім, але все ж цікаво подивитися. Подобається пісня Хардкіс і Кароль))
|
|||
|
Арья Тёрнер |
Відправлено: Aug 24 2023, 09:57
|
|||
А цей серіал у стилі закордонних)) Виглядає заплутано, але все просто, як завжди))
|
|||
|
Арья Тёрнер |
Відправлено: Aug 24 2023, 10:01
|
|||
Фільм не новий. Вперше побачила по телеку. Мабуть це такий перший український фільм, який я подивилася цілеспрямовано і хотіла його подивитися. Дуже люблю про щось магічне. І фільм приємно здивував. У наших класно виходять саме такі фільми, де українська культура і спадок показується. А потім, згодом, побувала на місці де знімали цей фільм. І я приємно вражена була. Деякі декорації побудовані у повний розмір, наприклад фортеця та гори. Тому якщо хочеться чогось свого і містичного - дивіться фільм.
|
|||
|
Сторінки: (2) # [1] 2 | Нова тема |