Сторінки: (39) % « Перша ... 22 23 [24] 25 26 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Lindemann |
Відправлено: Mar 2 2023, 17:20
|
Offline Укушу за бочок Стать: Архімагістр I Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 9848 Користувач №: 72862 Реєстрація: 5-June 12 |
Я поплыла от лунтелят, высадила их в виварии и улыбалась как дурочка, наблюдая за этими милашными глазастиками. Хочу себе такого :lol: |
|
Ник Фазбер |
Відправлено: Mar 2 2023, 17:35
|
|||||
Offline Космос. Космос. Лечу в космос. Стать: Великий магістр II Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 12472 Користувач №: 204820 Реєстрація: 8-September 20 |
Показати текст спойлеру
|
|||||
|
Lindemann |
Відправлено: Mar 2 2023, 18:35
|
Offline Укушу за бочок Стать: Архімагістр I Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 9848 Користувач №: 72862 Реєстрація: 5-June 12 |
Меня дико бесит слово жмыр, чем им оригинальный книззл не угодил? Додано через хвилину ассоциации со жмуриками и жмыхом |
|
Ник Фазбер |
Відправлено: Mar 2 2023, 19:04
|
||
Offline Космос. Космос. Лечу в космос. Стать: Великий магістр II Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 12472 Користувач №: 204820 Реєстрація: 8-September 20 |
Цитируя Либрариума и его видео бомбежа по переводу Спивак: "Короста ассоциируется с раной или ржавчиной. А струпья - с некрозом и покойниками. Стоит ли говорить, что Короста мне ближе?" (Короче говоря, из той же оперы.) И да. Жмыр в оригинале KNeazle. А в буквосочетании kn- K не произносится. Это так на будущее. Никаких "К"низлов. Даже на викии это и то не "книззлы", а именно что "Низзлы". Но всё равно. Я хочу такого волшебного котика. |
||
|
Lindemann |
Відправлено: Mar 2 2023, 19:27
|
Ник Фазбер, да пусть низзл, всяко лучше жмыра |
|
Trafalgar Law |
Відправлено: Mar 5 2023, 13:44
|
Offline Всеведающий Стать: Архимаг V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 7160 Користувач №: 50193 Реєстрація: 15-September 09 |
Хм, ну вроді пройшов, 100% робить я канєшно не буду. Графоній - ~~/10, на ультрах трошки з ртх канєш побігав але на оптимізованому рівні в овер 100 фпс після патча забагато артефактів і мильца. Але от з художньої сторони все прекрасно, аж до анімацій боїв, прям весело махати палкою. Сюжет - середньо так, я б сказав, evil guys по факту не розкрились як персонажі, крім звісно слізливої історії одного з них, яка, тим не менш, ніяк його не виправдовує. Персонажі - професора витягують, дружба з ровесниками як і квести з ними вар'юються від сміховинних до відверто дніщенських. Єдина дійсно цікава гілка з ровесниками це з Поппі, вона в цілому досить няшна дєвочка. Себастьян як виявилось ходячий мем, якщо колись буду грати за потенційного темного мага, буду газлайтити того щура а потім здам в дурку як і положено. З Натсай вийшло геть смішно, особливо Аміт навіть квестлайну немає, хоча як на мене було б цікаво, враховуючи шо то боягуз-сикун 80 левела. Геймплей - досить цікавий шоб не заскучать під час боїв, недостатньо цікавий шоб на харді пробігтись, хіба там якась ачівка буде. Загалом, на нормалі лише в останньому бою пішло аж 5 хілок, страх. Але бінд всіх спеллів а не лише 4х на панель би не помішав. Експлорінг і замок в цілому - ну тут напевно найкраще, я прям ностальгію з 2 частини древньої відчув, бігається весело, головоломки взагалі не важкі, але при цьому відчуваєш шо якісь сєкрєтіки розкриваєш. В гри є два величезних мінуси - це абсолютно гидотна Алогомора, яка тебе кидає в головоломку, в якій НЕМОЖЛИВО програти, і без якої дуже просто обійтись, і неможливість пропуску анімації після виконання мерліновських випробувань, через які я забив на це діло як тільки відкрив весь інвентар. І загалом найважчі головоломки в грі це пазли з депульсо, але вони настільки нудні шо я ото навіть не проходив після першої. Не хватає чогось такого на мізки. В цілому якщо буде сіквел, є що правити і гра має величезний потенціял, якщо позбавитись лишнього, найняти людину яка зможе написати толковий сюжет, то може сіквел буде дійсно легендарним. А якшо не буде, може через пару років якось навіть перепройду оце за абсолютне зло. На жаль, якихось прям дико приємних відчуттів і спогадів по собі гра не залишила. |
|
простая прохожая |
Відправлено: Mar 6 2023, 20:19
|
Offline This isn't user you're looking for Стать: Архімагістр X Вигляд: Група: Адміністратори Повідомлень: 16691 Користувач №: 20728 Реєстрація: 5-September 06 |
Hogwarts Legacy для PS4 и Xbox One перенесли на месяц — с 4 апреля на 5 мая Разработчики объяснили перенос тем, что им потребовалось больше времени на то, чтобы оптимизировать экшен-RPG под PS4 и Xbox One. |
|
простая прохожая |
Відправлено: Mar 7 2023, 16:11
|
Offline This isn't user you're looking for Стать: Архімагістр X Вигляд: Група: Адміністратори Повідомлень: 16691 Користувач №: 20728 Реєстрація: 5-September 06 |
Hogwarts Legacy стала самой быстропродаваемой игрой в Европе за последние шесть лет вне франшизы FIFA - По данным аналитической фирмы GSD, Hogwarts Legacy показала шестой лучший запуск в Европе за последние шесть лет, и впереди неё — только игры серии FIFA. Приключение в сеттинге Wizarding World обошло все последние части Call of Duty и хиты вроде Red Dead Redemption 2. - Уже после трёх недель с момента релиза Hogwarts Legacy занимает пятую строчку в рейтинге самых продаваемых игр последних 12 месяцев, уступая лишь FIFA 23, Modern Warfare II, GTA V и Elden Ring. - Несмотря на масштабы релиза Hogwarts Legacy, общие продажи игр за февраль в Европе упали на 10% по сравнению с 2022 годом. Причиной стал спад в общем количестве крупных релизов за месяц. Интересно, что будет, когда она и на оставшихся консолях выйдет. |
|
Степной Лис |
Відправлено: Mar 8 2023, 09:57
|
Offline Всеведающий Великий чарівник III Вигляд: Група: Викладачі Гоґвортсу Повідомлень: 5017 Користувач №: 42466 Реєстрація: 13-September 08 |
Вот у меня тоже возникло ощущение, что сценаристы нормальные работали над веткой Слизерина, а вот остальные факультеты раскидали по джунам. Показати текст спойлеру |
|
Урфин Джюс |
Відправлено: Mar 10 2023, 04:46
|
||||
Offline Любое зло своим же ядом свой отравляет организм Стать: Арканіст XII Вигляд: Група: Модератори та викладачі Повідомлень: 4046 Користувач №: 59680 Реєстрація: 22-June 11 |
Удавалось встретить дракона при полете на метле? Показати текст спойлеру
Не знаю, после фестрала, гиппогрифа и дирикола дальше не стала разводить.
Даже дромарога? |
||||
|
Сторінки: (39) % « Перша ... 22 23 [24] 25 26 ... Остання » | Нова тема |