Модератори: простая прохожая.

Сторінки: (39)  % « Перша ... 22 23 [24] 25 26 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) Нова тема

Hogwarts Legacy – та самая RPG во вселенной ГП

Lindemann
Відправлено: Mar 2 2023, 17:20

Укушу за бочок
Стать:
Архімагістр I
Вигляд: Animagus Griffin
Група: Користувачі
Користувач №: 72862

Я поплыла от лунтелят, высадила их в виварии и улыбалась как дурочка, наблюдая за этими милашными глазастиками. Хочу себе такого :lol:
^
Ник Фазбер
Відправлено: Mar 2 2023, 17:35
Avatarus Solarium,Avatarus Sharpen
Космос. Космос. Лечу в космос.
Стать:
Великий магістр II
Вигляд: Animagus Ice Phoenix
Користувач №: 204820

Цитата (Lindemann @ Mar 2 2023, 17:20)
Я поплыла от лунтелят, высадила их в виварии и улыбалась как дурочка, наблюдая за этими милашными глазастиками. Хочу себе такого :lol:

Показати текст спойлеру

i  

Спойлер убран под... спойлер.

^
Lindemann
Відправлено: Mar 2 2023, 18:35

Укушу за бочок
Стать:
Архімагістр I

Меня дико бесит слово жмыр, чем им оригинальный книззл не угодил?
Додано через хвилину
ассоциации со жмуриками и жмыхом
^
Ник Фазбер
Відправлено: Mar 2 2023, 19:04
Avatarus Solarium,Avatarus Sharpen
Космос. Космос. Лечу в космос.
Стать:
Великий магістр II
Користувач №: 204820

Цитата (Lindemann @ Mar 2 2023, 18:35)
Меня дико бесит слово жмыр, чем им оригинальный книззл не угодил? ассоциации со жмуриками и жмыхом

Цитируя Либрариума и его видео бомбежа по переводу Спивак: "Короста ассоциируется с раной или ржавчиной. А струпья - с некрозом и покойниками. Стоит ли говорить, что Короста мне ближе?" (Короче говоря, из той же оперы.)

И да. Жмыр в оригинале KNeazle. А в буквосочетании kn- K не произносится. Это так на будущее. Никаких "К"низлов. Даже на викии это и то не "книззлы", а именно что "Низзлы".

Но всё равно. Я хочу такого волшебного котика.
^
Lindemann
Відправлено: Mar 2 2023, 19:27

Укушу за бочок
Стать:
Архімагістр I

Ник Фазбер, да пусть низзл, всяко лучше жмыра
^
Trafalgar Law
Відправлено: Mar 5 2023, 13:44

Всеведающий
Стать:
Архимаг V
Вигляд: --
Користувач №: 50193

Хм, ну вроді пройшов, 100% робить я канєшно не буду.
Графоній - ~~/10, на ультрах трошки з ртх канєш побігав але на оптимізованому рівні в овер 100 фпс після патча забагато артефактів і мильца. Але от з художньої сторони все прекрасно, аж до анімацій боїв, прям весело махати палкою.
Сюжет - середньо так, я б сказав, evil guys по факту не розкрились як персонажі, крім звісно слізливої історії одного з них, яка, тим не менш, ніяк його не виправдовує.
Персонажі - професора витягують, дружба з ровесниками як і квести з ними вар'юються від сміховинних до відверто дніщенських. Єдина дійсно цікава гілка з ровесниками це з Поппі, вона в цілому досить няшна дєвочка. Себастьян як виявилось ходячий мем, якщо колись буду грати за потенційного темного мага, буду газлайтити того щура а потім здам в дурку як і положено. З Натсай вийшло геть смішно, особливо Аміт навіть квестлайну немає, хоча як на мене було б цікаво, враховуючи шо то боягуз-сикун 80 левела.
Геймплей - досить цікавий шоб не заскучать під час боїв, недостатньо цікавий шоб на харді пробігтись, хіба там якась ачівка буде. Загалом, на нормалі лише в останньому бою пішло аж 5 хілок, страх. Але бінд всіх спеллів а не лише 4х на панель би не помішав.
Експлорінг і замок в цілому - ну тут напевно найкраще, я прям ностальгію з 2 частини древньої відчув, бігається весело, головоломки взагалі не важкі, але при цьому відчуваєш шо якісь сєкрєтіки розкриваєш.

В гри є два величезних мінуси - це абсолютно гидотна Алогомора, яка тебе кидає в головоломку, в якій НЕМОЖЛИВО програти, і без якої дуже просто обійтись, і неможливість пропуску анімації після виконання мерліновських випробувань, через які я забив на це діло як тільки відкрив весь інвентар. І загалом найважчі головоломки в грі це пазли з депульсо, але вони настільки нудні шо я ото навіть не проходив після першої. Не хватає чогось такого на мізки.

В цілому якщо буде сіквел, є що правити і гра має величезний потенціял, якщо позбавитись лишнього, найняти людину яка зможе написати толковий сюжет, то може сіквел буде дійсно легендарним. А якшо не буде, може через пару років якось навіть перепройду оце за абсолютне зло. На жаль, якихось прям дико приємних відчуттів і спогадів по собі гра не залишила.
^
простая прохожая
Відправлено: Mar 6 2023, 20:19

This isn't user you're looking for
Стать:
Архімагістр X
Група: Адміністратори
Користувач №: 20728

Hogwarts Legacy для PS4 и Xbox One перенесли на месяц — с 4 апреля на 5 мая

Разработчики объяснили перенос тем, что им потребовалось больше времени на то, чтобы оптимизировать экшен-RPG под PS4 и Xbox One.
^
простая прохожая
Відправлено: Mar 7 2023, 16:11

This isn't user you're looking for
Стать:
Архімагістр X
Група: Адміністратори
Користувач №: 20728

Hogwarts Legacy стала самой быстропродаваемой игрой в Европе за последние шесть лет вне франшизы FIFA

- По данным аналитической фирмы GSD, Hogwarts Legacy показала шестой лучший запуск в Европе за последние шесть лет, и впереди неё — только игры серии FIFA. Приключение в сеттинге Wizarding World обошло все последние части Call of Duty и хиты вроде Red Dead Redemption 2.
- Уже после трёх недель с момента релиза Hogwarts Legacy занимает пятую строчку в рейтинге самых продаваемых игр последних 12 месяцев, уступая лишь FIFA 23, Modern Warfare II, GTA V и Elden Ring.
- Несмотря на масштабы релиза Hogwarts Legacy, общие продажи игр за февраль в Европе упали на 10% по сравнению с 2022 годом. Причиной стал спад в общем количестве крупных релизов за месяц.

Интересно, что будет, когда она и на оставшихся консолях выйдет.
^
Степной Лис
Відправлено: Mar 8 2023, 09:57

Всеведающий
Великий чарівник III
Вигляд: Animagus Thunderbird
Група: Викладачі Гоґвортсу
Користувач №: 42466

Вот у меня тоже возникло ощущение, что сценаристы нормальные работали над веткой Слизерина, а вот остальные факультеты раскидали по джунам.
Показати текст спойлеру
^
Урфин Джюс
Відправлено: Mar 10 2023, 04:46

Любое зло своим же ядом свой отравляет организм
Стать:
Арканіст XII
Вигляд: Animagus Basilisk
Група: Модератори та викладачі
Користувач №: 59680

Удавалось встретить дракона при полете на метле?
Показати текст спойлеру
Цитата (Lindemann @ Mar 10 2023, 05:12)
А чтт там не сложилось-то, оно же элементарное?

Не знаю, после фестрала, гиппогрифа и дирикола дальше не стала разводить.
Цитата (Lindemann @ Mar 10 2023, 05:12)
Я аебе малышни наплодила из всех. Жаль феникса не с кем того этого

Даже дромарога?
^
0 Користувачів переглядають дану тему ( Гостей і Прихованих Користувачів)
Користувачів:

Сторінки: (39)  % « Перша ... 22 23 [24] 25 26 ... Остання » Нова тема

[ Script Execution time: 0.0745 ]   [ 24 queries used ]   [ GZIP ввімкнено ]   [ Time: 14:07:16, 22 Nov 2024 ]

Рейтинг Ролевых Ресурсов - RPG TOP