![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
| Сторінки: (12) # « Перша ... 10 11 [12] ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
| Безымянный |
Відправлено: Jun 6 2026, 23:42. Ролевое время: 27 день, 16 час.
|
|||
|
|
Подвал
|
|||
|
Asdanta (#13383) · Ситуация погоды
|
| Эллорен Найтвуд |
Відправлено: Jun 7 2026, 13:11. Ролевое время: 27 день, 16 час.
|
|
Подвал *Чаклунка роздивилась усе довкола: ковзнула очима по віконцям з гратами та світильники; оглянула безліч ящиків та скриньку з биркою.* //Цікаво, а де ж шкідними? Або не люблять сонячне проміння, або підготували засідку. Є тільки один спосіб це перевірити.// *Дівчина тримала паличку на поготові та підходила ближче до скрині, щоб прочитати бирку.* //Я думаю, що це речі місс Мірієль, оскільки бирка геть новенька. Але чи не сидять саме там шкідники?// *Прокравшись через хащі з ящиків та інших речей до скрині, дівчина здалеку почала розглядати бирку, намагаюсь не чіпати її руками.* Перешел из Коридор -- Облик: Під довгою чорною мантією ховались темні брюки та біла рубашка. На ногах коричневі черевики, а в руках невелика сумочка у тон взуття |
|
Frieren (#207450) · Ситуация погоды
|
| Безымянный |
Відправлено: Jun 20 2026, 19:28. Ролевое время: 27 день, 17 час.
|
|||
|
|
Подвал
|
|||
|
|
| Эллорен Найтвуд |
Відправлено: Jun 28 2026, 18:13. Ролевое время: 27 день, 17 час.
|
|
Подвал *Еллорен з цікавістю розглядала скриню, чи ушкоджена вона чи ні, а також усі написи, що лишили на таможні.* //Хм, це точно скриня Мірієль, але що саме у ній знаходиться - загадка.// *Дівчина обережно провела рукою по кришці.* //Ось ці наліпки наводять мене на думки, що у скрині щось живе. Але чи могло воно лишатись живим так довго, якщо містер Сєведж так довго розшукував помічника? Є лише один спосіб про це дізнатись. Потрібно відкрити скриню.// *Подумавши про це, чаклунка почала шукати можливий замок на передній стінці скрині* -- Облик: Під довгою чорною мантією ховались темні брюки та біла рубашка. На ногах коричневі черевики, а в руках невелика сумочка у тон взуття |
|
Frieren (#207450) · Ситуация погоды
|
| Безымянный |
Відправлено: Jul 4 2026, 14:15. Ролевое время: 27 день, 18 час.
|
|||
|
|
Подвал
|
|||
|
|
| Сторінки: (12) # « Перша ... 10 11 [12] | Нова тема |