Сторінки: (3) # 1 2 [3] ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | Нова тема |
Avada KeDarya |
Відправлено: Jun 1 2006, 22:46
|
Offline Опытный пользователь Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 56 Користувач №: 4881 Реєстрація: 18-June 05 |
Клавдій гидотно плямка, ізображає вкусний не№%йовий тузік... Але на мою думку найсильніша фраза : Х№%йова мода, пробзділо шось у Датському князівстві, коли я був царем... |
|
мята |
Відправлено: Jun 2 2006, 07:20
|
Offline Мудрец Учень I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 1594 Користувач №: 16247 Реєстрація: 8-May 06 |
Когда прочла первый раз в старой подшивке питерских анархических газет начала девяностых смеялась. Тогда это веселило. А года два назад мне подарили книжку. Я полистала и поняла, что уже не смешно. Переросла. |
|
Heathcliff |
Відправлено: Aug 19 2008, 09:06
|
Offline Сквиб I Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 195 Користувач №: 41816 Реєстрація: 19-August 08 |
а,это просто истерика)))))) люблю его "Гамлета","Диану",....)) |
|
Албус |
Відправлено: Aug 19 2008, 21:48
|
Offline Всеведающий Стать: Чарівник початківець VI Вигляд: -- Група: Забанені Повідомлень: 8178 Користувач №: 6220 Реєстрація: 29-July 05 |
Його б єнергію та на користь батьківшині... Можно якось слухати лише "Гамлета". Звісно кожному своє але наприклад наша компанія добряче на підпитку може ще й не таке вигадати. І лайки значно меньше. Хоча кому щьо... А взагалі він не письменник як зазнчено в темі, а художник. |
|
Qqq7 |
Відправлено: Oct 12 2008, 20:26
|
Offline Всеведающий Стать: Чудотворець IX Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 5704 Користувач №: 20621 Реєстрація: 2-September 06 |
Познакомил меня друг один из его произведениями. Ехали мы в электричке. Я сначала прочел немножко, а потом в виде аудио формата слушал пьесы его. Я так смеялся, аж слёзы текли и соседи даже с другой сторонывагоня удивленно косили на меня))))))))) " - Главное, не тіряйте человеческого ліца" B) |
|
19thNervousBreakdown |
Відправлено: Oct 25 2008, 12:34
|
Offline Мастер Чародій V Вигляд: -- Група: Користувачі Повідомлень: 836 Користувач №: 29717 Реєстрація: 23-June 07 |
Лесик рулить, в нас до сих пір коли стає нудно на парах, хтось з гальорки починає цитувати "Гамлєта або феномен датського кацапізму". Ну і на плаванні в школі теж було "Купатись чи не купатись")))) Ну і фраза про Датське князівство вже крилата)) Загалом, я не прихильниця такої кількості ненормативної лексики в творах, але тут можна зробити виняток. |
|
Sovereign |
Відправлено: Oct 25 2008, 13:57
|
Offline ангил(с)Ірма Стать: Великий маг III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 2193 Користувач №: 29648 Реєстрація: 20-June 07 |
Лесь Поддеревянський безперечно має до такого талант. Можна переслухувати його Гамлета або Дінамо або До.... масла велику кількість разів і вражатися кмітливості цеї людини) |
|
freefly |
Відправлено: Jun 9 2019, 15:17
|
Offline Гуру Стать: Великий чародій II Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 3183 Користувач №: 27432 Реєстрація: 8-March 07 |
Матко боска, які теми в нас тут є! Це ж неймовірно! Чесно кажучи, я роки чотири тому почула про такого автора. Ще й дуже здивовані були, як я сказала що нічого такого не чула. Так лаятись ще треба вміти. Я не вважаю його взірцем-носієм української культури, але він точно її невід'ємна частина. Не все мені у нього подобається, але маю визнати, пише він неймовірно кумедні речі. Багацько людей його напам'ять цитують, а не так як я, на рівні "знайомий голос, знайома манера, це часом не...?". Так що коротко - не фанат, але творчість поважаю. |
Зарезанный одуванчик |
Відправлено: Jun 9 2019, 15:22
|
Offline Мастер двойной игры © Стать: Великий маг III Вигляд: Група: Користувачі Повідомлень: 15496 Користувач №: 39665 Реєстрація: 28-May 08 |
Його п'єси — це, звісно, шедеври пострадянського андеграунду)) Навіть на мій смак, це дуже груба сатира, але в цьому щось є, тому що це зроблено навмисно. Дуже подобається зовнішність Леся. Навіть зараз, у віці, він дуже вродливий. А що казати про часи, коли був молодим..? Бачили фото? Я б закохалася миттєво :wub: |
|
Сторінки: (3) # 1 2 [3] | Нова тема |